Uncharted The Nathan Drake Collection رسما تایید شد

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
مدتهاست که شایعاتی در مورد عرضه سری Uncharted برای PS4 یه گوش میرسد . سرانجام یکی از کاربران NeoGaf یک بنر در ورژن موبایل PS Store امریکا مشاهده کرده که Uncharted The Nathan Drake Collection را تایید میکند .
این کالکشن شامل سه شماره اصلی Uncharted است که برای PS3 منتشر شده .
Sony هنوز پاسخی نداده ولی Nail Druckmann کارگردان و نویسنده ND در توییتر خودش اعلام کرده که این خبر چند ساعت زودتر از زمان تعیین شده منتشر شده و در واقع خبر رو تایید کرده .

منبع

143340355039.jpg

Well... that hit a few hours too early. See you in the AM. G'night y'all
Neil Druckmann (@Neil_Druckmann) June 4, 2015

آخرین ویرایش:
فوق العاده بود این خبر :x فقط گرافیک نسخه اول کمی نگرانم میکنه :-s
بنظرم باید خیلی بیشتر از دو شماره آخر روی نسخه اول وقت بذارند.

یک کالکشن واقعا ارزشمنده!
از اونجایی که آنچارتد۴ احتمالا اوایل ۲۰۱۶ ( مثلا اسفند ماه) بیاد پس باید منتظر عرضه ی این بازی برای حدود ۱ ماه بعد E3 باشیم.
از اون ور هم کالکشن گیرز تایید بشه و ما دیگه به هیچ کالکشنی احتیاج نداریم :d

- - -ویرایش - - -

عالیییی :d
شامل کدوم نسخه هاست ؟
منظورم اینه که 1 2 3 همه هستن ؟
هر ۳ نسخه که ۱۰۰ در ۱۰۰ هست ولی احتمال حضور نسخه ی ویتا هم وجود داره که خب شانسش به نظرم خیلی کمه!

- - -ویرایش - - -

فوق العاده بود این خبر :x فقط گرافیک نسخه اول کمی نگرانم میکنه :-s
بنظرم باید خیلی بیشتر از دو شماره آخر روی نسخه اول وقت بذارند.
خیالت راحت باشه نسخه ی اول رو هم به قدری روش کار کردن که راضیت کنه ولی خب مهم اون شماره ۲ و۳ هست!

دزدیه
گرافیکش پایینه
پشمای سینه ی نیت تو باد تکون نمیخوره
سیبیل سالی سفیده
گیس کلوئی سیاهه

اصلا بیاد من نمیخرمش :-l

تیکه ی بار انداز و کشتی 3 رو نسل 8 چه شود 8-> :x

آخرین ویرایش:
فقط امیدوارم اون Motion Blur لعنتی که تو نسخه 2 بود و 3 هم با آپدیت اضافه شد رو بردارن یا حداقل اختیاریش کنن من یکی رو که خیلی آزار میداد:|

آخرین ویرایش:
الان واقع خوشحال باشم یا ناراحت؟!
نمیدونم این بازسازی ها تا کی ادامه داره...

باز سازی و اونایی خراب کردن که یک تک بازیو اومدن ریمستر کردن با گرافیک نه چندان ارتقا یافته... مثل saints row و یا sleeping dogs و یا این darksiders 2 که به تازگی تایید شد...

مطمئنا ارزش این ریمستر هایی مثل کالکشن ها و یا بازیایی که این بشدت ارزش تکرار دارن و سطحشون بشدت بالاس، خیلی زیاده... مثل GTA و یا Tlou و یا Halo master chief collention

باز سازی و اونایی خراب کردن که یک تک بازیو اومدن ریمستر کردن با گرافیک نه چندان ارتقا یافته... مثل saints row و یا sleeping dogs و یا این darksiders 2 که به تازگی تایید شد...

مطمئنا ارزش این ریمستر هایی مثل کالکشن ها و یا بازیایی که این بشدت ارزش تکرار دارن و سطحشون بشدت بالاس، خیلی زیاده... مثل GTA و یا Tlou و یا Halo master chief collention
ارزش کالکشن که قطعا بالاست. به هر حال اسم ND روشه ها. بدیش اینه همین چند وقت سه گانه ـشو رو PS3 دوباره تموم کردم! :( کاشکی حداقل مث آرکام کالکشن بود که خیلی وقته بتمن ـو بازی نکردم...

ای ول U3 موفق به بازی نشدم
حالا هم یه تجدید خاطره با 1 و 2 میکنم هم 3 رو بازی میکنم
امیدوارم KILLZONE COLLECTION کنن
اونم KZ3 رو بازی نکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or