ورود
ثبت نام
صفحه اصلی
اخبار بازی
بررسی بازی
حقایق بازیها
داستان بازی
بررسی سخت افزار
برنامههای ویدیویی
انجمنها
نوشتههای جدید
پرمخاطبها
جستجوی انجمنها
جدیدترینها
ارسالهای جدید
آخرین فعالیتها
کاربران
کاربران آنلاین
جستجو
جستجو فقط عنوان ها
By:
جستجو فقط عنوان ها
By:
ورود
ثبت نام
جستجو
جستجو فقط عنوان ها
By:
جستجو فقط عنوان ها
By:
Menu
Install the app
Install
صفحه اصلی
انجمنها
گفتگو درباره بازیها و صنعت بازیهای ویدیویی
بازیهای کنسول و کامپیوتر
Uncharted : Legacy of Thieves Collection
ارسال پاسخ
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
متن گفتگو
<blockquote data-quote="BFG 9000" data-source="post: 5200938" data-attributes="member: 66932"><p>بازی رو تموم کردم و باید بگم God of war همچنان تنها بازی پی سی ریلیز سونی هست که شایسته هایپ هاش بوده...</p><p></p><p>اساسا به نظر می رسه تنها کسایی که کارشون رو درست انجام دادن، بچه های گرافیک و طراح محیط ناتی داگ، و تیم بازاریابی سونی باشن...</p><p></p><p>تو این بازی هیچ کاری نمیشه کرد جز بالا پایین رفتن و پریدن از دیوار و سخره و مواجه شدن با تکنیک های تعلیق منسوخ شده اسپیلبرگی!!! وقتی بعد از 100 بار شکستن شاخه و صخره، منتظر بار 101 هستین، آنچارتد شما رو ناامید نمیکنه!! و اونقدر تکرار میشه که حالت تهوع به آدم دست میده!!!</p><p></p><p>البته گیم پلی تهی بازی المانهای دیگه ای هم داره: یه سیستم مبارزات تن به تن لش و نچسب که هر از گاهی مجبورید تحملش کنید... یه شوتینگ و مخفی کاری سطحی که حتی بعد از پیدا کردن قلقش اصلا ارضا کننده نیست...</p><p></p><p>این بازی کاری کرد که بارها هوس کنم یکی از نسخه های تامب رایدر رو به جاش بریزم از اول برم... با این که فن اونها هم نیستم...</p><p></p><p>داستان: ریلی؟؟؟ یعنی به نظرتون داستان بازی ارزش صحبت داره؟؟؟؟</p><p></p><p>ولی گرافیک: بازی فوق العاده خوش گرافیکه. و مهمتر از اون کاریه که با این گرافیک کردن. صحنه ها و محلهایی که به تصویر کشیده میشه، به معنی واقعی کلمه بی نظیر و حیرت انگیز هستن. بعد از این همه سال بازی کردن، با محیطها و مناظری مواجه شدم که برام کاملا تازه بودن و مشابهشون تو هیچ گیم دیگه ای پیدا نمیشه. علاوه بر این، جزئیات هر چیزی که تو بازی وجود داره با چشم و روح آدم بازی میکنه... </p><p></p><p>[SPOILER]تو قسمت قبرستون کشتی ها، چند دقیقه همینطوری فقط داشتم منظره رو نگاه می کردم[/SPOILER]</p><p></p><p>بعد از این بازی، الان بیشتر از همیشه منتظر تجربه The last of us هستم...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BFG 9000, post: 5200938, member: 66932"] بازی رو تموم کردم و باید بگم God of war همچنان تنها بازی پی سی ریلیز سونی هست که شایسته هایپ هاش بوده... اساسا به نظر می رسه تنها کسایی که کارشون رو درست انجام دادن، بچه های گرافیک و طراح محیط ناتی داگ، و تیم بازاریابی سونی باشن... تو این بازی هیچ کاری نمیشه کرد جز بالا پایین رفتن و پریدن از دیوار و سخره و مواجه شدن با تکنیک های تعلیق منسوخ شده اسپیلبرگی!!! وقتی بعد از 100 بار شکستن شاخه و صخره، منتظر بار 101 هستین، آنچارتد شما رو ناامید نمیکنه!! و اونقدر تکرار میشه که حالت تهوع به آدم دست میده!!! البته گیم پلی تهی بازی المانهای دیگه ای هم داره: یه سیستم مبارزات تن به تن لش و نچسب که هر از گاهی مجبورید تحملش کنید... یه شوتینگ و مخفی کاری سطحی که حتی بعد از پیدا کردن قلقش اصلا ارضا کننده نیست... این بازی کاری کرد که بارها هوس کنم یکی از نسخه های تامب رایدر رو به جاش بریزم از اول برم... با این که فن اونها هم نیستم... داستان: ریلی؟؟؟ یعنی به نظرتون داستان بازی ارزش صحبت داره؟؟؟؟ ولی گرافیک: بازی فوق العاده خوش گرافیکه. و مهمتر از اون کاریه که با این گرافیک کردن. صحنه ها و محلهایی که به تصویر کشیده میشه، به معنی واقعی کلمه بی نظیر و حیرت انگیز هستن. بعد از این همه سال بازی کردن، با محیطها و مناظری مواجه شدم که برام کاملا تازه بودن و مشابهشون تو هیچ گیم دیگه ای پیدا نمیشه. علاوه بر این، جزئیات هر چیزی که تو بازی وجود داره با چشم و روح آدم بازی میکنه... [SPOILER]تو قسمت قبرستون کشتی ها، چند دقیقه همینطوری فقط داشتم منظره رو نگاه می کردم[/SPOILER] بعد از این بازی، الان بیشتر از همیشه منتظر تجربه The last of us هستم... [/QUOTE]
Insert quotes…
Verification
ارسال نوشته
صفحه اصلی
انجمنها
گفتگو درباره بازیها و صنعت بازیهای ویدیویی
بازیهای کنسول و کامپیوتر
Uncharted : Legacy of Thieves Collection
تبلیغات متنی
خدای جنگ ۱
بریکینگ بد
خدای جنگ ۲