Uncharted: Drake's Fortune هاي Pal در حالت 1080i اجرا نمي شوند

BlackCat

کاربر سایت
به نقل از EuroGamer.net:
شركت Sony به طور رسمي به مسوولين سايت EuroGamer اعلام كرد نسخه هاي Pal بازي Uncharted: Drake's Fortune از رزولوشون 1080i پشتيباني نمي كنند.
مسوولين شركت Sony گفته اند:" Naughty Dog تنها اين resolution را به نسخه هاي US اين بازي اضافه آن هم در آخرين مراحل ساخت بازي اضافه كرده است."
همچنين آن ها در پاسخ به دليل اين كار نيز گفته اند:‌" اضافه كردن اين resolution به نسخه ي Pal بازي موجب تاخير در انتشار آن مي شد زيرا ما بايد از كيفيت بازي اطمينان حاصل مي كرديم. اين تاخير موجب انتشار بازي در كريسمس(دو هفته پس از انتشار بازي در US) مي شد كه از ديدگاه ما اين تاخير باعث ناراحتي مردم و مشتريان مي شد."
اجراي بازي در اين resolution به منزله ي آن است كه بسياري از گيمرهاي اروپايي تصويري را كه مشاهده كردند در رزولوشن 480p بوده است زيرا HDTV هاي قديمي قابليت پشتيباني از رزولوشن 720p (بالاترين resolution كه بازي پشتيباني مي كند) را ندارند. اما خوب عده ي بسياري هم HDTV هاي جديدتري دارند كه قابليت پشتيباني از رزولوشن 720p را دارد.

مسوولين شركت Sony گفته اند:" Naughty Dog تنها اين resolution را به نسخه هاي US اين بازي اضافه آن هم در آخرين مراحل ساخت بازي اضافه كرده است."
من UC دارم ولی 720P هست/:)

من UC دارم ولی 720P هست
اين يعنی چی؟من UC رو دارم 720P اجرا ميشه پشت جعبشم نوشته!

شما اول لطف کن درست بخون بعد ایراد بگیر:

اجراي بازي در اين resolution به منزله ي آن است كه بسياري از گيمرهاي اروپايي تصويري را كه مشاهده كردند در رزولوشن 480p بوده است زيرا HDTV هاي قديمي قابليت پشتيباني از رزولوشن 720p (بالاترين resolution كه بازي پشتيباني مي كند) را ندارند. اما خوب عده ي بسياري هم HDTV هاي جديدتري دارند كه قابليت پشتيباني از رزولوشن 720p را دارد.

شايد من درست نميفهمم!
شركت Sony به طور رسمي به مسوولين سايت EuroGamer اعلام كرد نسخه هاي Pal بازي Uncharted: Drake's Fortune از رزولوشون 1080i پشتيباني نمي كنند.
اين ميگه که UC ها بايد 1080i باشند پس واسه چی برای من نيست؟:confused:
رزولوشن 720p (بالاترين resolution كه بازي پشتيباني مي كند) را ندارند.
پس چرا عنوان خبر ميگه:
UC ها هم روی 1080i اجرا نميشند؟

رزولوشن 720p (بالاترين resolution كه بازي پشتيباني مي كند) را ندارند.
من اشتباه نكردم دوست عزيز ،
من كاملا درست گفتم بيشترين رزولوشني كه بازي پشتيباني ميكنه 720p ولي در نسخه هاي UC بازي تا 1080i هم Upscale ميشه كه اين امكان در نسخه هاي Pal بازي موجود نيست! زيرا نياز به برنامه نويسي بيشتري داشته كه موجب تاخير در انتشار بازي مي شده!
UC ها هم روی 1080i اجرا نميشند؟
نسخه اي هم كه شما بازي ميكني(UC) روي 720p اجرا ميشه اما upscale ميشه به 1080i

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or