GOD-OF-BLURAY کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 20, 2012 #1 با سلام کلیه بازی ها فروخته شد آخرین ویرایش: Aug 17, 2012
4th کاربر سایت Rating - 100% 9 0 0 Jul 20, 2012 #3 شرمنده علی جان دخالت میکنم. شما قاب Un2 رو با Un1 عوض کن . قیمت رو هم عوض کن اینجوری قیمتا منطقی تر میشه.
شرمنده علی جان دخالت میکنم. شما قاب Un2 رو با Un1 عوض کن . قیمت رو هم عوض کن اینجوری قیمتا منطقی تر میشه.
GOD-OF-BLURAY کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 20, 2012 #4 نوشته شده توسط 4th: شرمنده علی جان دخالت میکنم. شما قاب Un2 رو با Un1 عوض کن . قیمت رو هم عوض کن اینجوری قیمتا منطقی تر میشه. بیشتر... UNCHARTED 2 ماله خودم نیست .
نوشته شده توسط 4th: شرمنده علی جان دخالت میکنم. شما قاب Un2 رو با Un1 عوض کن . قیمت رو هم عوض کن اینجوری قیمتا منطقی تر میشه. بیشتر... UNCHARTED 2 ماله خودم نیست .
al2 کاربر سایت Rating - 100% 27 0 0 Jul 20, 2012 #5 علی آقا کارش درسته قیمتهاشم انصافا مناسبه یه خورده حسابی هم ما داریم با ایشون که ایشالا معامله ای با هم بکنین تصفیه اش میکنم:d Spoiler هرچی فکر میکنم نمیتونم بفهمم که چجوریه روشون میشه رسیستنس1 رو بزارن واسه فروش و زیرشم بزنن 40 تومن:-o
علی آقا کارش درسته قیمتهاشم انصافا مناسبه یه خورده حسابی هم ما داریم با ایشون که ایشالا معامله ای با هم بکنین تصفیه اش میکنم:d Spoiler هرچی فکر میکنم نمیتونم بفهمم که چجوریه روشون میشه رسیستنس1 رو بزارن واسه فروش و زیرشم بزنن 40 تومن:-o
GOD-OF-BLURAY کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 21, 2012 #6 نوشته شده توسط al2: علی آقا کارش درسته قیمتهاشم انصافا مناسبه یه خورده حسابی هم ما داریم با ایشون که ایشالا معامله ای با هم بکنین تصفیه اش میکنم:d Spoiler هرچی فکر میکنم نمیتونم بفهمم که چجوریه روشون میشه رسیستنس1 رو بزارن واسه فروش و زیرشم بزنن 40 تومن:-o بیشتر... سلام مهدی جان اون حساب قابل شما رو نداره
نوشته شده توسط al2: علی آقا کارش درسته قیمتهاشم انصافا مناسبه یه خورده حسابی هم ما داریم با ایشون که ایشالا معامله ای با هم بکنین تصفیه اش میکنم:d Spoiler هرچی فکر میکنم نمیتونم بفهمم که چجوریه روشون میشه رسیستنس1 رو بزارن واسه فروش و زیرشم بزنن 40 تومن:-o بیشتر... سلام مهدی جان اون حساب قابل شما رو نداره
unch3 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 21, 2012 #7 نوشته شده توسط unch3: این نسخه گریتست هیتس با نسخه معمولی چه فرقی داره؟ بیشتر... نمی خواین جواب منو بدید.
نوشته شده توسط unch3: این نسخه گریتست هیتس با نسخه معمولی چه فرقی داره؟ بیشتر... نمی خواین جواب منو بدید.
honestbud کاربر سایت Rating - 100% 5 0 0 Jul 21, 2012 #8 نوشته شده توسط unch3: نمی خواین جواب منو بدید. بیشتر... یه جورایی مثل پلاته. پلات برای ریجن 2 هستش و گریتست هیتس برای ریجن 1 هستش. اگه فرق پلات رو میدونی این هم همونطوریه.
نوشته شده توسط unch3: نمی خواین جواب منو بدید. بیشتر... یه جورایی مثل پلاته. پلات برای ریجن 2 هستش و گریتست هیتس برای ریجن 1 هستش. اگه فرق پلات رو میدونی این هم همونطوریه.