UMD یا دیجیتال ؟!

CyrusGreat

کاربر سایت
شما از اینکه سونی psp بعدی رو با سیستم دیجیتال میده بیرون که فقط باید بازی رو دانلود کرد راضی هستید؟
ایا این پروزه همه گیر خواهد شد

من umd رو بیشتر میپسندم

لطفا بحث هک شدن اینجا راه اندازی نشه!!!!(وگرنه به مدیران اطلاع میدیم)

ولی UMDیکی دیگه از حمال های مالتی مدیا سونی مثل بتا مکس هست که زود خدا بیامرز شد!!!
کلا چیز جالبی نبود
این عرصه بیشتر دیجیتال میطلبه تاUMD!!!

منم میگم UMD
آره دیگه ما هایی که قانون کپی رایت رو رعایت نمیکنیم باید هم بگیم UMD
خوب وقتی سونی میدید تو روز روشن دارن umd رو به iso تبدیل میکنن و این دیسکها فقط ضرر و زیانه واسش,باید خیلی از این زودتر همین کار رو میکرد.باید به سونی حق بدیم

ديجيتال 100 درصد بهتره به درد ما هم نميخورد
توی بهتر بودنش شکی نیست
اما سونی هدفش از این کار بیشتر سود هست{بهتره بگیم ضرر کمتر!!!}نه پیشرفت تکنولوژی
umd حجم محدودي داشت
در مورد حجم کاملا موافقم
umd به درد ما هم نميخورد
حالا دیجیتالش مگه به دردمون میخوره!!!{بله umd به درد ما نمیخورد,iso & cso به درد ما میخورد}
دیجیتال رو عشقه
قیمتش رو هم عشقه؟
البته اگه بشه این رو هم یه جورایی هکش کرد واقعا دیجیتال رو عشقه

بچه ها بنظرتون ممکنه بعد از یه مدتی UMD حذف بشه؟
راستی یه اخبار خیلی خفن و صد البته پی پایه و اساس تو کلیک خوندم راجع به PSP نظرتون چیه راجع به سیم کارتی شدن PSP

بچه ها بنظرتون ممکنه بعد از یه مدتی UMD حذف بشه؟
راستی یه اخبار خیلی خفن و صد البته پی پایه و اساس تو کلیک خوندم راجع به PSP نظرتون چیه راجع به سیم کارتی شدن PSP
اون نگفت روی psp سیم کارت میزارن
گفت یه گوشی طراحی میکنن که سیستم بازی های psp رو هم ساپرت کنه{مثله سیستم ngage نوکیا که اصلا قابل مقایسه با psp نیست.البته اگه بشه بازیهاش 100% به صورت دیجیتاله,یعنی باید دانلود کنی
umd هم حالا حالا ها حذف نمیشه
به نظر من بستگی به اوضاع اون زمان بازار و مردم داره{چون سلیقه ها متفاوته}
البته من شخصا راضی نیستم,چون هر وسیله باید کارهای توی حیطه خودش رو خوب انجام بده,نه کارهایی که زیاد بهش ربط ندارن.مثلا توی بشقاب مانیتور بزارن و توی جوراب جی پی اس(که یه وقت ندزدنش){همه این نظر ها شخصی بود,لطفا گیر ندهید}

آره دیگه ما هایی که قانون کپی رایت رو رعایت نمیکنیم باید هم بگیم UMD
خوب وقتی سونی میدید تو روز روشن دارن umd رو به iso تبدیل میکنن و این دیسکها فقط ضرر و زیانه واسش,باید خیلی از این زودتر همین کار رو میکرد.باید به سونی حق بدیم
منظورم اصلش بود نه کپی.

اصلا نظر من دیجیتال شد تا این اقا محمد دست از سر ما بر داره.
بابا خوب ما هم نظرمون رو گفتیم دیگه!!!چرا عصبانی میشی؟
اصلا بحث استفاده ما ها از umd رو همینجا کنار میذاریم.
چون بحث در مورد umd و دیجیتال هست{نه اینکه کی کپی استفاده میکنه و کی استفاده نمیکنه}

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or