T THE TRUTH کاربر سایت Feb 18, 2024 #1 سلام من هروقت ulaunchelf رو باز میکنم opl باز میشه نمیدونم چرا
vendor کاربر سایت Feb 24, 2024 #2 نوشته شده توسط THE TRUTH: سلام من هروقت ulaunchelf رو باز میکنم opl باز میشه نمیدونم چرا بیشتر... از کجا باز میکنی؟
نوشته شده توسط THE TRUTH: سلام من هروقت ulaunchelf رو باز میکنم opl باز میشه نمیدونم چرا بیشتر... از کجا باز میکنی؟
T THE TRUTH کاربر سایت Feb 28, 2024 #3 نوشته شده توسط vendor: از کجا باز میکنی؟ بیشتر... از صغفحه اصلی که browse و اینا داره
T THE TRUTH کاربر سایت Feb 28, 2024 #4 نوشته شده توسط THE TRUTH: از صغفحه اصلی که browse و اینا داره بیشتر... اگه نفهمیدی بگو تا عکس بفرستم
vendor کاربر سایت Feb 28, 2024 #5 نوشته شده توسط THE TRUTH: از صغفحه اصلی که browse و اینا داره بیشتر... احتمالا کدها رو دستکاری کردن که دسترسی بهش نداشته باشی
نوشته شده توسط THE TRUTH: از صغفحه اصلی که browse و اینا داره بیشتر... احتمالا کدها رو دستکاری کردن که دسترسی بهش نداشته باشی
@mahmoud کاربر سایت Feb 28, 2024 #6 تو همون قسمت یه تنظیمات داره که بری داخلش میتونی برا هر برنامه لینک اجراشو پیدا کنی. احتمالا آدرس اونجا بهم ریخته برای قسمت ule
تو همون قسمت یه تنظیمات داره که بری داخلش میتونی برا هر برنامه لینک اجراشو پیدا کنی. احتمالا آدرس اونجا بهم ریخته برای قسمت ule
T THE TRUTH کاربر سایت Feb 28, 2024 #7 نوشته شده توسط vendor: احتمالا کدها رو دستکاری کردن که دسترسی بهش نداشته باشی بیشتر... نوشته شده توسط @mahmoud: تو همون قسمت یه تنظیمات داره که بری داخلش میتونی برا هر برنامه لینک اجراشو پیدا کنی. احتمالا آدرس اونجا بهم ریخته برای قسمت ule بیشتر... خب کاری نمیتونم انجام بدم که درست شه؟
نوشته شده توسط vendor: احتمالا کدها رو دستکاری کردن که دسترسی بهش نداشته باشی بیشتر... نوشته شده توسط @mahmoud: تو همون قسمت یه تنظیمات داره که بری داخلش میتونی برا هر برنامه لینک اجراشو پیدا کنی. احتمالا آدرس اونجا بهم ریخته برای قسمت ule بیشتر... خب کاری نمیتونم انجام بدم که درست شه؟
vendor کاربر سایت Mar 3, 2024 #8 نوشته شده توسط THE TRUTH: خب کاری نمیتونم انجام بدم که درست شه؟ بیشتر... بجای نسخه بازاری از نسخه سالم و دستکاری نشده استفاده کنی
نوشته شده توسط THE TRUTH: خب کاری نمیتونم انجام بدم که درست شه؟ بیشتر... بجای نسخه بازاری از نسخه سالم و دستکاری نشده استفاده کنی
T THE TRUTH کاربر سایت Mar 3, 2024 #9 نوشته شده توسط vendor: بجای نسخه بازاری از نسخه سالم و دستکاری نشده استفاده کنی بیشتر... لینک داری؟
vendor کاربر سایت Mar 4, 2024 #10 نوشته شده توسط THE TRUTH: لینک داری؟ بیشتر... یه نسخه رایگان هست و یه نسخه پولی.
T THE TRUTH کاربر سایت Mar 4, 2024 #11 نوشته شده توسط vendor: یه نسخه رایگان هست و یه نسخه پولی. بیشتر... نسخه رایگانشو از کجا دانلود کنم؟ اگه لینکشو داری بیزحمت بفرست
نوشته شده توسط vendor: یه نسخه رایگان هست و یه نسخه پولی. بیشتر... نسخه رایگانشو از کجا دانلود کنم؟ اگه لینکشو داری بیزحمت بفرست
vendor کاربر سایت Mar 5, 2024 #12 نوشته شده توسط THE TRUTH: نسخه رایگانشو از کجا دانلود کنم؟ اگه لینکشو داری بیزحمت بفرست بیشتر... نسخه 2020 برنامه های free mc boot و open ps2 loader در یک بسته
نوشته شده توسط THE TRUTH: نسخه رایگانشو از کجا دانلود کنم؟ اگه لینکشو داری بیزحمت بفرست بیشتر... نسخه 2020 برنامه های free mc boot و open ps2 loader در یک بسته