UEFA Champions League 2006-07

Metal Gear Solid

کاربر سایت

uefa-20070808010805.jpg

در اینجا می خواهیم در مورد بازی UEFA Champions League 2006-07 نسخه X360 بحث کنیم.برای شروع کار پیشینه این بازی را آنطور که من موفق به انجام نسخه قبلی اش شده ام ترسیم می کنم.
UEFA Champions League 2004-05 عنوانی بود که بعد از FIFA 2005 عرضه شد.بعضی ها اون موقع فکر می کردند این بازی با FIFA 2005 چندان تفاوتی ندارد تا آنجا که یکی از دوستانم در نقدش از این بازی با عنوان FIFA غنی سازی شده ! نام برد.ولی انصاف نبود که دیگر اینقدر این بازی مسقل را تحویل نگیریم و اصلا" سراغش نرویم.اتفاقا" از نظر من عنوانی در خور توجه و شایسته تقدیر بود.کنترل مزخرف FIFA 2005 که اگر سرعت را می گرفتید بازیکنتان توپ را دو-سه متر جلوتر از خودش می انداخت و عملا" باعث لو رفتن توپ در بیشتر موارد می شد در UEFA 2004-05 بسیار تغییر کرده بود به نحوی که من دوست داشتم آنری یا هر بازیکن با تکنیک دیگری را بردارم و کل زمین شروع کنم به دریبل زدن ، از بس که این کنترل بازی روان بود.البته مهمترین و مشخص ترین نکته مثبت بازی در بخش The Season بود.ماموریتهایی که در طی 36 Capture دریافت می کردید تا تیم انتخابی تان را قهرمان کنید در نوع خود بسیار متنوع و جالب بود که باعث جذاب تر شدن بازی می شد.
دو سال پیش هر چه صبر کردم UEFA Champions League 2005-06 نیامد.نکته ای که خیلی برایم جالب بود این است که یکی از گزارشگران بازی رایانه در نمایشگاه لایپزیک از دست اندرکاران EA پرسیده بود که برای سال بعد شماره جدیدی از UEFA در دست ساخت ندارید که نماینده EA تلویحا" گفته بود که این بازی در دست ساخت است.من از این خبر خیلی خوشحال شدم هر چند که وقتی نسخه 2006-07 اومد به دلیل مشغله درسی موفق به انجامش در همان ابتدا نشدم ولی هم اکنون برای شما تفاوتهای نسخه مختلف این بازی را می گویم.

CL07_2007-08-07_20-28-49-64.jpg

CL07_2007-08-07_20-54-18-45.jpg

این بازی بر روی X360 , PC , PS2 , PSP عرضه شده است که در مورد نسخه PSP نمی توانم نظری بدهم چون اون رو بازی نکردم.در هر حالتی که درنظر بگیرید نسخه PS2 مزخرف ترین نسخه است.این نسخه خیلی خیلی باگ تابلو دارد.مثلا" با سویا بازی دارید ولی با رئال مادرید مسابقه می دهید ! در مورد مشکلات گرافیکی هم چیزی نگویم بهترست.نسخه PC مقدار زیادی از نسخه PS2 بهتر است ولی باگهایی هم دارد.مثلا" نگام زدن پنالتی ، بازیکن تیم حریف که سریع از محوطه جریمه اش بیرون می رفت با بازیکن پنالتی زن من برخورد کرد و بازیکن من هم رفت پشت محوطه جریمه ایستاد.اصولا" زیاد با چنین هنگ هایی در طول انجام بازی مواجه می شوید و بهتر است با تسلط بر اعصابتان بر آنها فائق بیایید !

CL07_2007-08-07_20-32-47-28.jpg

uefa_2.jpg

به نسخه X360 می رسیم.پرگرافیک ترین فوتبالی که به عمرتون دیده اید ! البته این اظهارنظر من اندکی شتابزده به نظر می رسد چون هنوز نسخه های X360 بازیهای FIFA 07 , PES 6 را بازی نکرده ام.ابتدا تصور می کردم که Burnout Revenge یک پورت ساده از نسخه PS2 برای X360 خواهد بود ، اما وقتی نام EA HD به میان بیاید خیلی چیزها ( از جمله نظرات ) است که تغییر می کند.برای UEFA Champions League 2006-07 هم این مورد صدق می کند.کافی است تا داخل بازی شوید تا متوجه رنگ و لعاب نسل بعد تصاویر و انیمیشن های موجود در بازی بشوید.گرافیک در اوج خود قرار دارد و جزئیات صورت بازیکنان مثلا" عرق کردن و تغییر در حالت چهره ، بسیار خوب کار شده است.البته خام دستی هایی در طراحی چهره بازیکنان مشهور و همچنین پیراهنهای تیمهایی چون رئال مادرید انجام گرفته است ولی همه این موارد را می توانید با دیدن افکتهای واقعا" تماشایی در هنگامی که بازی برای اوت ، کرنر ، خطای مستقیم یا غیر مستقیم و پنالتی متوقف است فراموش کنید.افکتهای صدای تماشاگران مسلما" شما و کسی که در اتاق محل بازی تان نشسته است حیرت زده می کنند.تصاویر صحنه آهسته خطاها و بعد از گل در اوج به سر می برند.تصور می کنم چنین مواردی را قبلا" فقط در FIFA WOrld Cup 2006 دیده ام.کنترل بازی به دو مد Classic , NEW در حالت عادی خلاصه می شود که البته کنترل کلاسیک در حالت پیشفرض بازی قرار دارد.از تریگر چپ برای کنترل حرکت بازیکن و از جهت نماهای زیر این تریگر برای دادن دستورات تاکتیکی استفاده می شود.با فشردن LT امکان سوییچ کردن بین بازیکنان [ خودی ] و با فشردن RT دادن سرعت به بازیکن میسر می شود.تریگر راست برای تنظیم دوربین در حالت Instate RePlay را برعهده دارد.راستش را بخواهید این بازی ایده هایی هم از سری PES به یغما برده است.شیوه کنترل توپ بازیکنان و فیزیک توپ بسیار شبیه PES طراحی شده اند.ضربات آزاد پشت محوطه جریمه هم از این قاعده مستثنی نیستند.بطور کلی انتظار یک گیم پلی جدید را نداشته باشید... البته یک حضور یک بخش کاملا" برای طرفداران غیرمنتظره و البته مایه خوشحالی بود.بخاطر دارید که در FIFA World Cup 2006 بخشی با نام Wolrd Cup Challanges وجود داشت که شامل انجام ماموریتهایی در هنگام بازی می شد.این بار در UEFA این بخش با UEFA Challanges بازگشتی بسیار موفق دارد.البته این بار با انجام ماموریت ها GameScore دریافت خواهید کرد.در مجموع UEFA Champions League 2006-07 بازی خوبی است.آرزو می کنم حداقل یکبار هم که شده این بازی را بتوانید از دوستانتان قرض بگیرید و نسخه X360 را بر روی یک TV Wide HD انجام دهید.

uefa_3.jpg

خوشحال می شوم اگر سوالی در مورد این بازی داشتید در اینجا مطرح کنید...
در ضمن خوشحال می شوم کسانی که در انجمن Microsoft X360 پست اسپم می دهند اینجا را جایی برای افزایش اسپم هایشان ندانند ، چون بشدت برخورد می کنم.

آقا اول يه ذره دير جنبيدي چون اين بازي خيلي وقته اومده ثانيا ديگه الان لطفي نداره اين بازي چون Champions League تموم شده گيم پلي و گرافيك هم جز موارد جزيي هيچ تفاوت اساسي با fifa07نداره در ضمن اين بازي متاسفانه تاريخ مصرف داره يعني شما در fifa 07 اگر قسمت مديريت رو بري تا 6 ماه حداقل طول ميكشه به طور كامل تموم كني ولي اين بازي اين قسمت رو هم نداره در كل بازي بدي نيست ولي كسي كه fifa07 رو همون داره كفايت مي كنه و اين بازي چيز تازه اي يا سر تري نسبت به فيفا نداشت

آخرین ویرایش:

uefa-20070808010805.jpg

در اینجا می خواهیم در مورد بازی UEFA Champions League 2006-07 نسخه X360 بحث کنیم.برای شروع کار پیشینه این بازی را آنطور که من موفق به انجام نسخه قبلی اش شده ام ترسیم می کنم.
UEFA Champions League 2004-05 عنوانی بود که بعد از FIFA 2005 عرضه شد.بعضی ها اون موقع فکر می کردند این بازی با FIFA 2005 چندان تفاوتی ندارد تا آنجا که یکی از دوستانم در نقدش از این بازی با عنوان FIFA غنی سازی شده ! نام برد.ولی انصاف نبود که دیگر اینقدر این بازی مسقل را تحویل نگیریم و اصلا" سراغش نرویم.اتفاقا" از نظر من عنوانی در خور توجه و شایسته تقدیر بود.کنترل مزخرف FIFA 2005 که اگر سرعت را می گرفتید بازیکنتان توپ را دو-سه متر جلوتر از خودش می انداخت و عملا" باعث لو رفتن توپ در بیشتر موارد می شد در UEFA 2004-05 بسیار تغییر کرده بود به نحوی که من دوست داشتم آنری یا هر بازیکن با تکنیک دیگری را بردارم و کل زمین شروع کنم به دریبل زدن ، از بس که این کنترل بازی روان بود.البته مهمترین و مشخص ترین نکته مثبت بازی در بخش The Season بود.ماموریتهایی که در طی 36 Capture دریافت می کردید تا تیم انتخابی تان را قهرمان کنید در نوع خود بسیار متنوع و جالب بود که باعث جذاب تر شدن بازی می شد.
دو سال پیش هر چه صبر کردم UEFA Champions League 2005-06 نیامد.نکته ای که خیلی برایم جالب بود این است که یکی از گزارشگران بازی رایانه در نمایشگاه لایپزیک از دست اندرکاران EA پرسیده بود که برای سال بعد شماره جدیدی از UEFA در دست ساخت ندارید که نماینده EA تلویحا" گفته بود که این بازی در دست ساخت است.من از این خبر خیلی خوشحال شدم هر چند که وقتی نسخه 2006-07 اومد به دلیل مشغله درسی موفق به انجامش در همان ابتدا نشدم ولی هم اکنون برای شما تفاوتهای نسخه مختلف این بازی را می گویم.

CL07_2007-08-07_20-28-49-64.jpg

CL07_2007-08-07_20-54-18-45.jpg

این بازی بر روی X360 , PC , PS2 , PSP عرضه شده است که در مورد نسخه PSP نمی توانم نظری بدهم چون اون رو بازی نکردم.در هر حالتی که درنظر بگیرید نسخه PS2 مزخرف ترین نسخه است.این نسخه خیلی خیلی باگ تابلو دارد.مثلا" با سویا بازی دارید ولی با رئال مادرید مسابقه می دهید ! در مورد مشکلات گرافیکی هم چیزی نگویم بهترست.نسخه PC مقدار زیادی از نسخه PS2 بهتر است ولی باگهایی هم دارد.مثلا" نگام زدن پنالتی ، بازیکن تیم حریف که سریع از محوطه جریمه اش بیرون می رفت با بازیکن پنالتی زن من برخورد کرد و بازیکن من هم رفت پشت محوطه جریمه ایستاد.اصولا" زیاد با چنین هنگ هایی در طول انجام بازی مواجه می شوید و بهتر است با تسلط بر اعصابتان بر آنها فائق بیایید !

CL07_2007-08-07_20-32-47-28.jpg

uefa_2.jpg

به نسخه X360 می رسیم.پرگرافیک ترین فوتبالی که به عمرتون دیده اید ! البته این اظهارنظر من اندکی شتابزده به نظر می رسد چون هنوز نسخه های X360 بازیهای FIFA 07 , PES 6 را بازی نکرده ام.ابتدا تصور می کردم که Burnout Revenge یک پورت ساده از نسخه PS2 برای X360 خواهد بود ، اما وقتی نام EA HD به میان بیاید خیلی چیزها ( از جمله نظرات ) است که تغییر می کند.برای UEFA Champions League 2006-07 هم این مورد صدق می کند.کافی است تا داخل بازی شوید تا متوجه رنگ و لعاب نسل بعد تصاویر و انیمیشن های موجود در بازی بشوید.گرافیک در اوج خود قرار دارد و جزئیات صورت بازیکنان مثلا" عرق کردن و تغییر در حالت چهره ، بسیار خوب کار شده است.البته خام دستی هایی در طراحی چهره بازیکنان مشهور و همچنین پیراهنهای تیمهایی چون رئال مادرید انجام گرفته است ولی همه این موارد را می توانید با دیدن افکتهای واقعا" تماشایی در هنگامی که بازی برای اوت ، کرنر ، خطای مستقیم یا غیر مستقیم و پنالتی متوقف است فراموش کنید.افکتهای صدای تماشاگران مسلما" شما و کسی که در اتاق محل بازی تان نشسته است حیرت زده می کنند.تصاویر صحنه آهسته خطاها و بعد از گل در اوج به سر می برند.تصور می کنم چنین مواردی را قبلا" فقط در FIFA WOrld Cup 2006 دیده ام.کنترل بازی به دو مد Classic , NEW در حالت عادی خلاصه می شود که البته کنترل کلاسیک در حالت پیشفرض بازی قرار دارد.از تریگر چپ برای کنترل حرکت بازیکن و از جهت نماهای زیر این تریگر برای دادن دستورات تاکتیکی استفاده می شود.با فشردن LT امکان سوییچ کردن بین بازیکنان [ خودی ] و با فشردن RT دادن سرعت به بازیکن میسر می شود.تریگر راست برای تنظیم دوربین در حالت Instate RePlay را برعهده دارد.راستش را بخواهید این بازی ایده هایی هم از سری PES به یغما برده است.شیوه کنترل توپ بازیکنان و فیزیک توپ بسیار شبیه PES طراحی شده اند.ضربات آزاد پشت محوطه جریمه هم از این قاعده مستثنی نیستند.بطور کلی انتظار یک گیم پلی جدید را نداشته باشید... البته یک حضور یک بخش کاملا" برای طرفداران غیرمنتظره و البته مایه خوشحالی بود.بخاطر دارید که در FIFA World Cup 2006 بخشی با نام Wolrd Cup Challanges وجود داشت که شامل انجام ماموریتهایی در هنگام بازی می شد.این بار در UEFA این بخش با UEFA Challanges بازگشتی بسیار موفق دارد.البته این بار با انجام ماموریت ها GameScore دریافت خواهید کرد.در مجموع UEFA Champions League 2006-07 بازی خوبی است.آرزو می کنم حداقل یکبار هم که شده این بازی را بتوانید از دوستانتان قرض بگیرید و نسخه X360 را بر روی یک TV Wide HD انجام دهید.

uefa_3.jpg

خوشحال می شوم اگر سوالی در مورد این بازی داشتید در اینجا مطرح کنید...
در ضمن خوشحال می شوم کسانی که در انجمن Microsoft X360 پست اسپم می دهند اینجا را جایی برای افزایش اسپم هایشان ندانند ، چون بشدت برخورد می کنم.

عکس ها نمیان .

آقا اول يه ذره دير جنبيدي چون اين بازي خيلي وقته اومده
من یک هفته نیست X360 گرفتم و بعدش هم در متن اشاره کردم که مشغله درسی داشتم.شما نگاه کن تا همین الانش که 3 ماه از عرضه بازی در ایران می گذرد این بازی در این فوروم ناشناخته مانده است و هیچ تاپیکی نداشت قبل از این...

ثانيا ديگه الان لطفي نداره اين بازي چون Champions League تموم شده
خب مگر تاریخ مصرفش به تموم شدن Champions League 2006-07 است ؟ یعنی وقتی بازیهای جام قهرمانان تموم شد همه افراد در سراسر گیتی این بازی رو باید بیندازند دور !؟ نه دوست من...خودم به شخصه هرازچندگاهی نسخه قبلی را روی PC با تیمهای مختلف بازی می کنم.

گيم پلي و گرافيك هم جز موارد جزيي هيچ تفاوت اساسي با fifa07نداره
اگر FIFA 07 کامپیوتر رو میگی که می گویم کاملا" در اشتباهی در مورد نسخه X360 ... این بازی یک ابر بازی است در مقابل اون.

در ضمن اين بازي متاسفانه تاريخ مصرف داره
دلیل دیگری بیاور برای این گفته ات...

شما در fifa 07 اگر قسمت مديريت رو بري تا 6 ماه حداقل طول ميكشه به طور كامل تموم كني ولي اين بازي اين قسمت رو هم نداره
فکر کنم اون 14 فصل کامل باشد...در نسخه قبلی بخشی بود به نام Season ولی حالا با اومدن Terrible این بخش کامل تر شده است.

در كل بازي بدي نيست ولي كسي كه fifa07 رو همون داره كفايت مي كنه و اين بازي چيز تازه اي يا سر تري نسبت به فيفا نداشت
کاملا" در اشتباهی ، این بازی خیلی خیلی با FIFA تفاوت دارد در نسخه X360

عکس ها نمیان .
به جان خودم صبح که آپلود کردم میومدند ولی الان انگار سایت به سلامتی و با پاقدم من ***** شده است ! :) تا شب سایز عکسهای اولیه را کاهش خواهم داد و دوباره آپلود شون می کنم جای دیگری...
لازم نبود که کل ارسال اول رو نقل قول کنید برای این مورد...خودم هم متوجه می شدم.

اون عکسها اینها بودند !

چند مورد را یادم رفت اشاره کنم.فکر می کردم تنظیم دوربین با تریگر راست امکانپذیر است ولی امروز که تست کردم با تعجب دیدم که تریگر راست کاملا" بی استفاده مانده است ! تنظیم دوربین قبل از مسابقه امکانپذیر است و در حین مسابقه امکانش وجود ندارد ! دوربینهای بازی هم کاملا" به درد نخور هستند و زاویه Wide با تنظیمان بخش Zoom , Height در بازی وجود داخلی ندارد ! کنترل بازی بر دو نوعی که گفتم هست و امکان تغییرش نیست ! همانطور که گفتم در جزییات بازی ضعیف عمل کرده اند.بطوریکه در یکی از تصاویر می بینید که محمدو دیارا هافبک دفاعی رئال مادرید دستبندی سبز رنگ به دست خود بسته است ، در حالی که این دستبند به رنگ سبز و زرد و قرمز باید باشد که نشانه کامرون است.

آخرین ویرایش:
من یک هفته نیست X360 گرفتم و بعدش هم در متن اشاره کردم که مشغله درسی داشتم.شما نگاه کن تا همین الانش که 3 ماه از عرضه بازی در ایران می گذرد این بازی در این فوروم ناشناخته مانده است و هیچ تاپیکی نداشت قبل از این...

خب مگر تاریخ مصرفش به تموم شدن Champions League 2006-07 است ؟ یعنی وقتی بازیهای جام قهرمانان تموم شد همه افراد در سراسر گیتی این بازی رو باید بیندازند دور !؟ نه دوست من...خودم به شخصه هرازچندگاهی نسخه قبلی را روی PC با تیمهای مختلف بازی می کنم.

اگر FIFA 07 کامپیوتر رو میگی که می گویم کاملا" در اشتباهی در مورد نسخه X360 ... این بازی یک ابر بازی است در مقابل اون.

دلیل دیگری بیاور برای این گفته ات...

فکر کنم اون 14 فصل کامل باشد...در نسخه قبلی بخشی بود به نام Season ولی حالا با اومدن Terrible این بخش کامل تر شده است.

کاملا" در اشتباهی ، این بازی خیلی خیلی با FIFA تفاوت دارد در نسخه X360
.
1.با این حرفت موافقم کلا این نسخه های fifa که واسه جام باشگاه های اروپا و یا جام ملت ها تولید میشه در ایران یه مقدار مهجور می مونه
2.درسته نمیندازنش دور ولی واسه من یکی که دیگه لطفی نداره و خود من سعی میکنم همون دو روز اول تمومش کنم در ثانی اگر تاریخ مصرف به تموم شدنChampions League نبود که اسمش رو یه چیز دیگه میذاشتن بنابراین این بازی واسه این مسابقات تولید میشه و خواهی نخواهی با اتمام این مسابقات لطفش رو از دست می ده

3.من هم همون نسخه 360 رو میگم در ضمن شما اول فیفای 360بازی کن اون وقت میفهمی هیچ تفاوتی از نظر گرافیک ندارند جز یه سری انیمیشن اضافی در حین بازی که در Uefa وجود داره ولی موتور گرافیکی همون مال fifa است از طرف دیگه با توجه به مدت زمان کمی که بین عرضه دو تا بازی وجود داشت قبول کن که گرافیک همون گرافیک fifa است و شما چون فکر کنم فیفا07
360 رو همون طور که خودت گفتی بازی نکردی یه کم اغراق کردی که گرافیکش از fifa سر تره

4. چه دلیلی محکم تر از این که uefaدو تا بخش بیشتر نداره1.uefaChampions League که حداکثر 3 یا 4 روزه میشه تمومش کرد 2.ultimate team که هدف مشخصی نداره و شما همش با تیم های مختلف مسابقه میدی که اخرش یه تیم پر ستاره بسازی که همون طور که قبلا گفتم در برابر قسمت مدیریت فیفا ضعیف حساب میشه چون در فیفا قابلیت هایی مثل افزایش توانایی بازیکن از همه مهمتر خرید بازیکن و.... وجود داردکه اگر بخوای توی همه لیگ ها مربیگری کنی ماه ها طول میکشه پس میبینی که این بازی تاریخ مصرف داره در کل ولی بازم میگم از نظر من بازی خوبیه ولی واسه کسی مثل من که هر دوتا رو داره fifa 07ارجحیت داره.

.با این حرفت موافقم کلا این نسخه های fifa که واسه جام باشگاه های اروپا و یا جام ملت ها تولید میشه در ایران یه مقدار مهجور می مونه
درست است.مثلا" بازی EURO 2004 که بازی منتخب PC Gamer بود دیگر آخر مهجوریت بود ! البته من چیز خاصی در اون بازی ندیدم فقط ماموریتهایش جالب بودند.در ضمن این مهجور رو خوب اومدی :)

چه دلیلی محکم تر از این که uefaدو تا بخش بیشتر نداره1.uefaChampions League که حداکثر 3 یا 4 روزه میشه تمومش کرد 2.ultimate team که هدف مشخصی نداره و شما همش با تیم های مختلف مسابقه میدی که اخرش یه تیم پر ستاره بسازی که همون طور که قبلا گفتم در برابر قسمت مدیریت فیفا ضعیف حساب میشه چون در فیفا قابلیت هایی مثل افزایش توانایی بازیکن از همه مهمتر خرید بازیکن و.... وجود داردکه اگر بخوای توی همه لیگ ها مربیگری کنی ماه ها طول میکشه پس میبینی که این بازی تاریخ مصرف داره در کل ولی بازم میگم از نظر من بازی خوبیه ولی واسه کسی مثل من که هر دوتا رو داره fifa 07ارجحیت داره.
کاملا" درست میگی.حرف حساب ، جواب ندارد.

من هم همون نسخه 360 رو میگم در ضمن شما اول فیفای 360بازی کن اون وقت میفهمی هیچ تفاوتی از نظر گرافیک ندارند جز یه سری انیمیشن اضافی در حین بازی که در Uefa وجود داره ولی موتور گرافیکی همون مال fifa است از طرف دیگه با توجه به مدت زمان کمی که بین عرضه دو تا بازی وجود داشت قبول کن که گرافیک همون گرافیک fifa است و شما چون فکر کنم فیفا07
360 رو همون طور که خودت گفتی بازی نکردی یه کم اغراق کردی که گرافیکش از fifa سر تره
این مورد را هم درست می گویی.واقعا" زود تصمیم گرفتم.حالا FIFA 07 هم می گیرم ببینم چطوریه...
به چند مورد هم اشاره کنم.کلا" در این فوروم سری FIFA شرکت EA واقعا" غریب افتاده است.شما یک سری بزن به تاپیک FIFA Fan Club ببین خاک که هیچی ، هم اکنون ماسه و شن هم می خورد.در مورد FIFA , UEFA CL , EURO هم تاپیک جداگانه نداریم و اگر داریم خیلی کم استقبال کرده اند ازشون.هدف من بزرگ کردن بیش از حد یک بازی نبود بلکه می خواستم طرفداران رو جمع کنم که می بینید چند نفریم الان !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or