Ubisoft: گرافیک Far Cry 4 در هردو نسل متفاوت است, PC لیدپلتفرم بازی

Mr. Worldwide

کاربر سایت
FC4_screen_paganmin_pen_e3_140609_8pmPST_1402224699-670x376.jpg

Far Cry 4 از لحظ تصاویر بصری برروی کنسول های نسل هشتم و نسل هشتم متفاوت خواهد بود. Alex Hutchinson از تیم سازنده بازی در پادکست Major Nelson صحبت هایی را انجام داده است.

Hutchinson که در نقش Creative director بازی است در مورد تفاوت های بصری بازی بیان کرد:"
ما میخواستیم تجربه گیم پلی بازی در کنسول های نسل جدید و نسل پیش یکی باشد ولی تصاویر بصری در کنسول های نسل جدید بهبود یافتر است. همه چیزهایی که شما می توانید ببینید مانند چمن, زمین, حیوانات و درختان همگی در نسخه نسل بعدی بازی بعبود یافته هستند."

Hutchinson توضیح داد این اولین بار است که PC به عنوان پلتفرم اصلی انتخاب می شود, برخلاف بازی های قبلی Ubisoft مانند Assassin’s Creed که ابتدا برروی کنسول توسعه می یابد تا برنامه نویسان بتواند مرزهای توسعه بازی را بیشتر به جلو هدایت کنند. به همین خاطر گیمران هیچ وقت چیزی شبیه به نسخه ultra-high PC برروی کنسول ها ندیده اند. از انجا که بازی اول برای PC توسعه می یابد بنابراین از لحاظ گرافیکی می توان انتظار گرافیک نسخه PC را برروی نسخه کنسول داشت

Hutchinson در این مورد گفت:"
از روز اول که برنامه نویسی بازی را شروع کردیم به چیزهای زیادی دست یافتیم. پس به عنوان یک گیمر برروی کنسول ها ما بهترین نسخه ای را که می توانیم شیپ کنیم را برای شما توسعه خواهیم داد."

Ubisoft به خاطر پورت های با کیفیت از روی کنسول ها برروی PC مشهور نیست, بخصوص در زمینه بهینه سازی بازی ها. پس Far Cry 4 نباید از این مشکلات رنج ببرد.

منبع

آخرین ویرایش:
من که خیلی هایپ شدم با نمایشش:bighug:
عمرا اگه میشد این گرافیک رو روی نسل قبل پیاده کرد
امیدوارم بازی سازها زودتر از این بینابینی نسلها فاصله بگیرن دیگه برن سراغ نسل بعدی تا کیفیت هم رشد کنه

Ubisoft به خاطر پورت های با کیفیت از روی کنسول ها برروی PC مشهور نیست, بخصوص در زمینه بهینه سازی بازی ها. پس Far Cry 4 نباید از این مشکلات رنج ببرد.

همونطور که watchdogs اصلا رنج نبرد !

اینا تقریبا هربار که یک بازی معروفی می کنند قبلش اعلام می کنند این بازی برای اولین بار بین بازی های یوبی سافت لید پلتفورمش PC هست . . .
بعد که عرضه میشه بدترین نسخه اش همون نسخه میشه.

البته FarCry3 روی PC خیلی خوب بود، شاید از این جهت این هم خوب بشه!

اینا تقریبا هربار که یک بازی معروفی می کنند قبلش اعلام می کنند این بازی برای اولین بار بین بازی های یوبی سافت لید پلتفورمش PC هست . . .
بعد که عرضه میشه بدترین نسخه اش همون نسخه میشه.

البته FarCry3 روی PC خیلی خوب بود، شاید از این جهت این هم خوب بشه!
اینطور نیست مجبور نیستید وقتی سخت افزار توناییشو نداره تنظیمات رو تا خر خره بکشید بالا بازی هایه یوبی رویه پی سی تنظیمات جدا از کنسول دارند و از جمله انویدیا گیم ورک تنظیمات زیادی هستند و سخت افزار خور...
شما با توجه به سخت افزارت تنطیمات رو قرار بده....

اینطور نیست مجبور نیستید وقتی سخت افزار توناییشو نداره تنظیمات رو تا خر خره بکشید بالا بازی هایه یوبی رویه پی سی تنظیمات جدا از کنسول دارند و از جمله انویدیا گیم ورک تنظیمات زیادی هستند و سخت افزار خور...
شما با توجه به سخت افزارت تنطیمات رو قرار بده....
عزیزم، شما یک دور تو سایت ها بزن، ببین چه سیستم ها با چه مشخصاتی سعی کردن واچ داگز رو اجرا کنند و چند برابر قوی تر از سیستم پیشنهادیه خود سازنده بوده ولی با این حال پر از لگ بوده!!
بازی کلا لگه، روی پائین ترین تنظیمات با بالاترین تنظیمات کلی لگ داشته. کلی به خاطر همین مسئله امتیازاتش کم شده! فقط هم این نبود از قدیم الیام بازی های یوبی روی PC هزار و یک مشکل داشتند و باگ داشتند و کلی پچ براشون میومد.

دیگه این که مثل روز روشنه :دی.

این کار رو با Splinter Cell: Double Agent هم کرده بودن، نسخه PS2 ش واقعا عالی بود ولی خب به پای PS3 ش نمی رسید.
Double Agent رو PS2 و PS3 کلا دو تا بازی متفاوت بود. نه تنها از نظر گرافیکی، کلا مراحل بازی هم متفاوت بود. نسخه نسل هفت رو یوبی سافت شانگهای ساخته بود، نسخه نسل شش رو یوبی سافت مونترئال. قضیه اش با این FC4 کلا فرق میکنه. اینجا فقط بهبود گرافیکی تو دو تا نسخه داریم همین.

عزیزم، شما یک دور تو سایت ها بزن، ببین چه سیستم ها با چه مشخصاتی سعی کردن واچ داگز رو اجرا کنند و چند برابر قوی تر از سیستم پیشنهادیه خود سازنده بوده ولی با این حال پر از لگ بوده!!
بازی کلا لگه، روی پائین ترین تنظیمات با بالاترین تنظیمات کلی لگ داشته. کلی به خاطر همین مسئله امتیازاتش کم شده! فقط هم این نبود از قدیم الیام بازی های یوبی روی PC هزار و یک مشکل داشتند و باگ داشتند و کلی پچ براشون میومد.

دیگه این که مثل روز روشنه :دی.

اینا رو از کجا مییارید شما ؟؟؟ کدوم سایت نشونم بده ؟؟؟ من خودم تو guru3d . tomshardware.adnandtech و... عضوم .... فروم هایه خارجی هر کس سیستم قوی داشته هیچکس از افت فریم و بی کیفیتی بازی صحبت نکرده بحث افت فریم و fps drops و low fps فرق میکنه با stutter... مشگل یک لگ کوچیک در هنگام رانندگی که اونم بعد از 2 کیلومتر رانندگی ثانیه ای هست که هیچ ازاری نمیده و با یک ابدیت حل شدنییه.... مگر نه بازی هیچ مشکلی نداره اینقد عیب روش نندازید از لحلاظ کیفیتی هم در رده ی اول بازی ها قرار میگیره تا به اینجا گرافیک بازی فوقولادست...این بازی هم فقط بدرد pc میخوره براییه رندرش نه دستگاه دیگه ای...بازی op با این این جزییات به این خوبی فریم میده ...
من خودم با 780ti و 4770k با نهایت تنظیمات 1440p به بهترین شکل اجراش کردم ... شما هم دنبال این نباش کی و کجا با سیستم و اجرایه بازی مشکل داره خودت دنبال حل مشکل بگرد...یوبی شافت غیر قابل بازی به شما تحویل نداده...

در اخر هم اینکه حرف منو گوش نکن...خودت برو دنبالش اونموقع ببین میرسی به حرفم یا نه.

آخرین ویرایش:
اینا رو از کجا مییارید شما ؟؟؟ کدوم سایت نشونم بده ؟؟؟ من خودم تو guru3d . tomshardware.adnandtech و... عضوم .... فروم هایه خارجی هر کس سیستم قوی داشته هیچکس از افت فریم و بی کیفیتی بازی صحبت نکرده بحث افت فریم و fps drops و low fps فرق میکنه با stutter... مشگل یک لگ کوچیک در هنگام رانندگی که اونم بعد از 2 کیلومتر رانندگی ثانیه ای هست که هیچ ازاری نمیده و با یک ابدیت حل شدنییه.... مگر نه بازی هیچ مشکلی نداره اینقد عیب روش نندازید از لحلاظ کیفیتی هم در رده ی اول بازی ها قرار میگیره تا به اینجا گرافیک بازی فوقولادست...این بازی هم فقط بدرد pc میخوره براییه رندرش نه دستگاه دیگه ای...بازی op با این این جزییات به این خوبی فریم میده ...
من خودم با 780ti و 4770k با نهایت تنظیمات 1440p به بهترین شکل اجراش کردم ... شما هم دنبال این نباش کی و کجا با سیستم و اجرایه بازی مشکل داره خودت دنبال حل مشکل بگرد...یوبی شافت غیر قابل بازی به شما تحویل نداده...

در اخر هم اینکه حرف منو گوش نکن...خودت برو دنبالش اونموقع ببین میرسی به حرفم یا نه.
توی اون تاپیک هم عرض کردی دوست من، یکی از دوستان اومد توضیح داد بهت که اینطور نیست ( تاپیک مشکلات بازی ) و با سیستمی که نسبت به سیستم پیشنهادی بازی خوب بود، مشکل لگ داشت، این مشکل لگ رو من توی چندین نقد هم یادمه بهش اشاره شده بود. مشکلی هم بود که خود یوبی سافت قول دادن پچ رو داد من دیگه بازیو تموم کردم نمیدونم پچ دادن یا نه، پس مشکلی نبوده که وجود نداشته مشکلی بزرگی هم بوده که خود سازنده ها میان میگن پچ میدیم براش که حل بشه.

شما همین الان داری میگی لگ داشته بازیت، دیگه چه بحثی میمونه؟ روی بالاترین تنظیمات تا پائین ترین تنظیمات توی رانندگی بازی لگ داره، مهمترین بخش بازی هم تقریبا همین رانندگی هست که بیش از 30 درصد بخش داستانی رو شامل میشد.

من که خصومت شخصی ندارم، چیزی هست که هم برای خودم دیدم، هم برای دیگران بازی بهینه نبود اصلا روی PC . . .

توی اون تاپیک هم عرض کردی دوست من، یکی از دوستان اومد توضیح داد بهت که اینطور نیست ( تاپیک مشکلات بازی ) و با سیستمی که نسبت به سیستم پیشنهادی بازی خوب بود، مشکل لگ داشت، این مشکل لگ رو من توی چندین نقد هم یادمه بهش اشاره شده بود. مشکلی هم بود که خود یوبی سافت قول دادن پچ رو داد من دیگه بازیو تموم کردم نمیدونم پچ دادن یا نه، پس مشکلی نبوده که وجود نداشته مشکلی بزرگی هم بوده که خود سازنده ها میان میگن پچ میدیم براش که حل بشه.

شما همین الان داری میگی لگ داشته بازیت، دیگه چه بحثی میمونه؟ روی بالاترین تنظیمات تا پائین ترین تنظیمات توی رانندگی بازی لگ داره، مهمترین بخش بازی هم تقریبا همین رانندگی هست که بیش از 30 درصد بخش داستانی رو شامل میشد.

من که خصومت شخصی ندارم، چیزی هست که هم برای خودم دیدم، هم برای دیگران بازی بهینه نبود اصلا روی PC . . .

تایید میشه ... تو همین سایت خودمون و فروم های دیگه بسیاری از کاربران ناراضی هستند و میگن رو بهترین سیستم ها بازی پر از لگ و مشکل اجرا میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or