Ubisoft مجذوب Eidos !!

Mil@D-777

کاربر سایت
بعد از SCi Entertainment ، مالک Eidos اعلام کرد این هفته آنها ممکنه است در صدد فروش سهام خود باشند برای همین روزنامه انگلیسی Guardian گزارش داد آنها معتقدند Ubisoft قصد دارد تا Lora Craft رو از چند این شرکت دربیاورد . در روز سه شنبه سندی در بورس لندن معامله می شد که SCI تایید کرد آنها بزودی یک مذاکره پنهانی برای فروش سهام با شرکت Unnamed دارند . این روزنامه گفت این اولین باری نیست که Ubisoft قصد دارد SCI رو از آن خود کند . در اکتبر 2005 هم شایعه شده بود که این دو شرکت مذاکراتی با یکدیگر داشتند . اگرچه آن سرانجام به هیچ بدل شد . جالب توجه است روزنامه Guardian نیز نوشته است شایعه علاقه Ubisoft می تواند از فعالیتهای پنهانی EA و حتی Sony برای بدست آوردن این شرکت باشد .
منبع : http://www.ign.com

آخرین ویرایش:
من درست متوجه نشدم خبر خیلی غلط داشت ! :eek:
یکی می شه توضیح بده ؟ :confused:
ببخشید فکر کنم به دلیل این شما متوجه نشدی که جملش رو وقت نکردم ویرایش کنم و همینطوری هل هلی گذاشتم ببخشید :
ببین شرکت Edios گفته که می خواد یسری از سهام های خودشو بفروشه (SCi Entertainment ) بعد روزنامه Guardian گزارش داده که اونها معتقدند Ubisoft می خواد این سهام رو بخره برای بدست آوردن حق نشر Lora Craft . این روزنامه گفت این اولین باری نیست که Ubisoft قصد دارد SCI رو از آن خود کند . در اکتبر 2005 هم شایعه شده بود که این دو شرکت مذاکراتی با یکدیگر داشتند . اگرچه آن سرانجام به هیچ بدل شد .
بعد گفته شده در روز سه شنبه سندی در بورس لندن معامله می شد که SCI تایید کرد اونها بزودی مذاکره ای پنهانی با یه شرکت Unnamed (نامش مشخصی نیست ) دارن برای فروش .
جالب توجه است روزنامه Guardian نیز نوشته است شایعه علاقه Ubisoft می تواند از فعالیتهای پنهانی EA و حتی Sony برای بدست آوردن این شرکت باشد . فکر کنم الان بهتر شد نه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or