Ubisoft: فرنچیزهایمان ما را به یک کمپانی پول ساز تبدیل می کنند

Schürrle

کاربر سایت
14241706656538887734.jpg

Yves Guillemot مدیرعامل شرکت Ubisoft اعتقاد داراین این کمپانی با فرنچیزهایش یک شرکت پول ساز هست.

Guillemot گفت:
من فکر میکنم با یک Assassin's Creed قادر به تولید درآمد بیشتری هستیم. ما فکر می کنیم و احساس می کنیم که تولید بیشتر باعث جذب بیشتر مشتری می شود آن هم برای بازیهای Watch Dogs و The Division در واقع این تفکر من است. هردو این بازیهای از قابلیت های RPG و از طرفی open-world و یک open-world مدرن بهره می برند. این مسائل باعث می شودند افرادی که به این سبک ها علاقه دارند را افزایش دهند."

منبع

این یوبیسافت کلا می دونه چی بسازه که گیمرها ( اکثرشون ) خوششون بیاد:d
ظاهر بازی هاش خیلی پر زرق و برقه و هر کی رو در نگاه اول جذب می کنه نگاه کنید به آرت ورک ها و اسکرین شاتها و تریلر های سی جی بازی هایی مثل واچ داگز و اساسین و فارکرای و....
در واقع می ره سراغ ایده ها و موضوعاتی که برا مردم جذابه!
مثلا همین شخصیت های سری اساسین رو ببینید! درسته که اتزیو و الطایر شخصیت پردازی خوبی داشتن ولی اصلیترین عاملی که باعث جذابیت شخصیتهای سری اساسین شد ظاهرشون و اون ردای سفید بر تن هست! حالا بازیهاشون رو ریزسنجی کنید کلی ایده و ظواهر پر زرق و برق مشابه این رو می بینید که گیمرها عاشقشون هستن!
این یه عامل فروش بالای بازیهاش هست! عامل دیگه هایپها و تبلیغات میلیون دلاری قبل عرضه ی بازی هاست!
عرضه ی سالانه و سریع بازیهاش هم دلیلی دیگه هست!
کلا اکثریت گیمرهای کژال که بدنه ی اصلی بازار فروش هستن وقتی به یه بازی عادت کردن که براشون سختی و چاشی نداشت ( مثل کال آو دیوتی و اساسین و....) دیگه اصلا به خیلی از بازی های دیگه توجه نمی کنن و عرضه ی سالانه حتی براشون جذاب و مهم میشه!
با این حال خودم به شخصه بازیهاش رو دوست دارم !

کلا اکثریت گیمرهای کژال که بدنه ی اصلی بازار فروش هستن
دقیقآ یوبی سافت با این بدنه ها بیمه بدنه شده :d
در این که عناوین یوبی سافت در موضوع خواستن شکی نیست
عناوینی مثه /POP/TD/WD/ghost recon / splinter cell/ assassin/r6 همه از تمه نابی بهره میبرن
فقط این بخش آنلاین یوبی شدیدآ نابوده اصلا جذابیت نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or