Ubisoft : عنوان Haze فقط و فقط انحصاری برای PS3 تا بعد...

rezaigi2004

کاربر سایت
لحظاتی پیش یوبی سافت رسما اعلام کرد این عنوان به صورت انحصاری برای PS3 خواهد بود و تاریخ اعلام شده اشتباه شده برای مدت طولانی و درست است بالاخره این بازی برای PC , 360 ریلیز خواهد شد اما تاریخ تایین نشده برای این دو پلتفرم و در زمان لانچ روز 23 نوامبر فقط برای PS3 خواهد بود برای مدت طولانی تا بعد!!!

از Time exclusive نگفته ولی گفته یعد یک مدت ریلیز میشه>>>>!!!!

Ubisoft: Haze has not been confirmed for PC and Xbox 360, exclusive to PS3 so far

Ubisoft has revealed that yesterday's published release schedule is incorrect. The game 'Haze' is still to be confirmed for the Xbox 360 and the PC, but the launch of the game will go ahead for the PS3 on November 23rd.

و البته این موضوع از زمانی که توی یکی از فروم های نامرئی :laughing: توسط یکی از اعضا تایید شد، کاملا مشخص بود که حداقل بازی time exclusive خواهد بود.
البته متاسفانه لینک ندارم که بدم :lol:. اما pr ubisoft خودش شخصا تایید کرده بود که بازی برای PS3 انحصاری خواهد بود، و این تاییدیه همون زمانی بود که Free Radical چپ و راست مصاحبه می کرد و میگفت بازی همزمان روی هز سه پلت فرم میاد. :cheesygri

ویرایش: و البته خبرت درست نیست اصلا رضا جان چون بازی هنوز برای 360 و PC تایید نشده اصلا. یعنی بازی فعلا فقط و فقط برای PS3 به صورت انحصاری تایید شده.

آخرین ویرایش:
ویرایش: و البته خبرت درست نیست اصلا رضا جان چون بازی هنوز برای 360 و PC تایید نشده اصلا. یعنی بازی فعلا فقط و فقط برای PS3 به صورت انحصاری تایید شده.

کیانوش جان ببین:

Ubisoft: Haze has not been confirmed for PC and Xbox 360, exclusive to PS3

خوب

بعدش گفته: so far یعنی به مدت طولانی نه قطعی...

من هم نگفتم تایید شده اما مطمئن هستم یک روز با مدارک قدیمی این بازی میاد
اما...

باز هم عنوان تاپیک: فقط و فقط PS3 از 360 و PC چیزی نگفتم;)

خبرم غلط حالا؟؟؟؟;)

آخرین ویرایش:
کیانوش جان ببین:

Ubisoft: Haze has not been confirmed for PC and Xbox 360, exclusive to PS3

خوب

بعدش گفته: so far یعنی به مدت طولانی نه قطعی...

من هم نگفتم تایید شده اما مطمئن هستم یک روز با مدارک قدیمی و آخرین تریلیر با لوگو هر 3 کنسول این بازی میاد
اما...

باز هم عنوان تاپیک: فقط و فقط PS3 ;)

خبرم غلط حالا؟؟؟؟;)
نه اما توی متن نوشتی که :
"لحظاتی پیش یوبی سافت رسما اعلام کرد این عنوان به صورت انحصاری برای PS3 خواهد بود و تاریخ اعلام شده اشتباه شده برای مدت طولانی و درست است بالاخره این بازی برای PC , 360 ریلیز خواهد شد"
در صورتی که یوبی سافت چنین چیزی نگفته (شاید اون یه تیکه از قول خودته؟)
احتمال اینکه این بازی بعدا برای 360 و PC هم بیاد زیاده اما بازم مشخص نیست هنوز.
من قبلا گفته بودم که این بازی حداقل time exclusive خواهد بود و اینکه بازی کاملا انحصاری باشه یا نه بستگی داره به اینکه سونی بخواهد مایه ای خرج کنه یا نه.
بهرحال این بازی فعلا فقط برای PS3 تایید شده (و ممکن هم هست هیچ وقت برای پلت فرم دیگه ای نیاد هرچند احتمالش کمه و من حدس می زنم در نهایت برای PC , 360 هم بیاد.)

ویرایش: نه، so far یعنی تا این لحظه فقط برای PS3 تایید شده.

نه اما توی متن نوشتی که :
"لحظاتی پیش یوبی سافت رسما اعلام کرد این عنوان به صورت انحصاری برای PS3 خواهد بود و تاریخ اعلام شده اشتباه شده برای مدت طولانی و درست است بالاخره این بازی برای PC , 360 ریلیز خواهد شد"
در صورتی که یوبی سافت چنین چیزی نگفته (شاید اون یه تیکه از قول خودته؟)
احتمال اینکه این بازی بعدا برای 360 و PC هم بیاد زیاده اما بازم مشخص نیست هنوز.
من قبلا گفته بودم که این بازی حداقل time exclusive خواهد بود و اینکه بازی کاملا انحصاری باشه یا نه بستگی داره به اینکه سونی بخواهد مایه ای خرج کنه یا نه.
بهرحال این بازی فعلا فقط برای PS3 تایید شده (و ممکن هم هست هیچ وقت برای پلت فرم دیگه ای نیاد هرچند احتمالش کمه و من حدس می زنم در نهایت برای PC , 360 هم بیاد.)

ویرایش: نه، so far یعنی تا این لحظه فقط برای PS3 تایید شده.

OK
شاید اون یه تیکه از قول خودته؟

من حدس می زنم در نهایت برای PC , 360 هم بیاد

اینم حدس منه;)

بستگی داره به اینکه سونی بخواهد مایه ای خرج کنه یا نه

و مطمئن هستم ماکروسافت به این راحتی بازی رو از دست نمیده مثل سونی این رو مطمئن هستم سونی هر چقدر پول خرج کنه ماکروسافت 2 برابر این کار رو انجام میده

و مطمئن هستم ماکروسافت به این راحتی بازی رو از دست نمیده مثل سونی این رو مطمئن هستم سونی هر چقدر پول خرج کنه ماکروسافت 2 برابر این کار رو انجام میده
یعنی مایکروسافت حاضره برای گرفتن یه پورت کلی مایه خرج کنه؟؟؟
مایکروسافت حاضره مایه خرج کنه اما نه در هر موقعیتی. این بازی به هر حال Lead Platform اش PS3 هست و علاوه بر اینکه زودتر روی PS3 عرضه میشه (اگه یه زمانی روی 360 هم قرار بشه بیاد) 100 درصد نسخه برتر بازی نسخه PS3 خواهد بود. خوب حالا اگه سونی یکمی پول خرج کنه و بخواهد این بازی رو انحصاری کنه کاملا، فکر می کنی مایکروسافت میاد پول بیشتری هزینه کنه که بعد از 6 ماه مثلا یه پورت از این بازی (که کیفیت پایین ترین هم خواهد داشت) رو کنسولش بیاد؟
البته همه این چیزها به خیلی عوامل بستگی داره اما اینکه فکر کنیم مایکروسافت حاضره تو هر موقعیتی پول زیادی خرج کنه یا اینکه اصلا مایکروسافت میتونه با پول همه چیزو بخره اصلا درست نیست. اگه اینجوری بود الان تمام بازیها فقط و فقط روی 360 میومدن.

ویرایش: متن خبر رو هم اگه تصحیح کنی خوب میشه. همونجوری که گفتم so far معنیش میشه تا این لحظه.
خبر: در حال حاضر ساخت بازی Haze برای PC , Xbox 360 تایید نشده و این بازی به صورت انحصاری در تاریخ 23 نوامبر برای PS3 عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
OK

نمی دونم چرا دیگه از شنیدن این حرف حالم بد میشه.
تا خبری به سود سونی میشه بلافاصله فن بازی تون میگیره
این حرف تکراری رو می زنید.
بابا لطفا متن درست خبر رو بزارید و توش فن بازی هم درنیارید.
در ضمن مایکروسافت تاکی و تا چقدر می تونه پول خرج کنه؟؟؟
اگه اون 50 میلیون برای اضافات GTA درست باشه بعید می دونم مایکروسافت
حالا حالا ها دست به ولخرجی بزنه.

یعنی مایکروسافت حاضره برای گرفتن یه پورت کلی مایه خرج کنه؟؟؟
مایکروسافت حاضره مایه خرج کنه اما نه در هر موقعیتی. این بازی به هر حال Lead Platform اش PS3 هست و علاوه بر اینکه زودتر روی PS3 عرضه میشه (اگه یه زمانی روی 360 هم قرار بشه بیاد) 100 درصد نسخه برتر بازی نسخه PS3 خواهد بود. خوب حالا اگه سونی یکمی پول خرج کنه و بخواهد این بازی رو انحصاری کنه کاملا، فکر می کنی مایکروسافت میاد پول بیشتری هزینه کنه که بعد از 6 ماه مثلا یه پورت از این بازی (که کیفیت پایین ترین هم خواهد داشت) رو کنسولش بیاد؟
البته همه این چیزها به خیلی عوامل بستگی داره اما اینکه فکر کنیم مایکروسافت حاضره تو هر موقعیتی پول زیادی خرج کنه یا اینکه اصلا مایکروسافت میتونه با پول همه چیزو بخره اصلا درست نیست. اگه اینجوری بود الان تمام بازیها فقط و فقط روی 360 میومدن.

کاملا درست;)
اگه بخواد پورت بشه بی ارزش میشه انحصاری هم دیگه نمیشه مایه خرج کرد کار از کار گذشته اما با فروش بالای 360 ناشر بازی یوبی دوست نداره از نظر مالی به نفعش بشه؟ یا باز سونی حرف میزنه تو این عمل؟

نمی دونم چرا دیگه از شنیدن این حرف حالم بد میشه.
تا خبری به سود سونی میشه بلافاصله فن بازی تون میگیره
این حرف تکراری رو می زنید.
بابا لطفا متن درست خبر رو بزارید و توش فن بازی هم درنیارید.
اگه اون 50 میلیون برای اضافات GTA درست باشه بعید می دونم مایکروسافت
حالا حالا ها دست به ولخرجی بزنه.

من تو هیچ کدوم از خبر هام فن بوی نبودم و نخواهم بود OKKK!!!!!!!
این اولین بار میشنوم یکی به من میگه فن بوی!!!! حتی مدیرای سال تو این مدت من رو فن بوی نمیدونن...
داریم بحث و تبادل نظر میکنیم فن بوی بازی کجاست؟؟؟؟؟

تا هر زمان به قول آقا کیانوش تا زمانی که همه بازی ها میتونه برای 360 باشه!!!

آخرین ویرایش:
کاملا درست;)
اگه بخواد پورت بشه بی ارزش میشه انحصاری هم دیگه نمیشه مایه خرج کرد کار از کار گذشته اما با فروش بالای 360 ناشر بازی یوبی دوست نداره از نظر مالی به نفعش بشه؟ یا باز سونی حرف میزنه تو این عمل؟
بستگی به نوع قرارداد بین طرفین داره، اگه قرارداد به صورت time exclusive باشه، ناشر نگاه می کنه ببینه ارزش داره بازی رو بعد از تموم شدن اون زمان توافق شده روی پلت فرم دیگه بزنه یا نه (که توی اکثر موارد ارزش داره و اینکار هم صورت میگیره جتی بعد از چند سال، مثل GTA برای Xbox) اما اگه قرارداد به صورتی باشه که بازی کاملا انحصاری باشه، اونوقت دیگه بازی روی کنسول دیگه ای نمیاد.

کاملا درست;)

تا هر زمان به قول آقا کیانوش تا زمانی که همه بازی ها میتونه برای 360 باشه!!!

اولا که آقا کیانوش این حرف رو نزده .گفته:
اگه اینجوری بود الان تمام بازی ها فقط و فقط رو 360 میومدن.
دوما همین جمله از خودت که من نقل قول کردم رو به چه حسابی
میزاری؟؟؟
اگه تو فن بوی نیستی و این حرف رو می زنی دیگه ببین اونایی که فن بوی هستن
باید چی بگن!!!

اولا که آقا کیانوش این حرف رو نزده .گفته:
اگه اینجوری بود الان تمام بازی ها فقط و فقط رو 360 میومدن.
دوما همین جمله از خودت که من نقل قول کردم رو به چه حسابی
میزاری؟؟؟
اگه تو فن بوی نیستی و این حرف رو می زنی دیگه ببین اونایی که فن بوی هستن
باید چی بگن!!!

یعنی : اگه اینجوری بود الان تمام بازی ها فقط و فقط رو 360 میومدن.

چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است

لطفا بحث رو ادامه ندید ps3 بهترین است :confused: راحت دیگه فن بوی نیستم:-"
دوست ندارم مثل بقه این بچه ها در مورد کنسول بحث کنم من خبرم رو میزارم میرم بحثش با بقه این مورد که با آقا کیانوش صحبت کردم بابت اطلاعات تکمیلی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or