Ubisoft: در Watch Dogs دو بازیکن یک چیز شبیه به هم مشاهده نمی کنند

چند ماه دیگر که قرار است Watch Dogs منتشر شود
چند ماه که نه :دی 27 may دقیقا 58 روز دیگه میشه :دی

ای کاش که Cross-Gen نمی بود....اونوقت امکان موفقیتش بیشتر میشد....میگم شورش رو در آوردن شرکت ها! نسل پیش ما اینقدر عنوان Cross-Gen نداشتیما!

40/50 میلیون کنسول نسل قبل فروخته شده، فروش کنسول های نسل جدید هنوز خیلی فاصله داره با نسل قبل
شرکت ها هم قطعا دنبال سود بیشتر هستن دیگه، مشتری بیشتر = سود بیشتر :d

عاولیه :دی
بدجور هایپ شدم من :دی یعنی شاهکار نسل هم نباشه حداقل باید در حد AC IV منو سرگرم کنه وگرنه دلخور میشم از یوبی :دی
الان یک مشت کاربر میریزن تو تاپیک میگن:
این بازی Epic Fail میشه :|

از این جور صحبتها بدم میاد معمولا گند میزن به بازی بعد با این حرفها می خوان جمش کنن

کلا احساس خوبی به این بازی ندارم احساس میکنم لقمه بزرگتر از دهان هست. البته این تاخیرها می تونه به بهبود بازی کمک کنه

خیلی دوست دارم یک روزی UbiSoft یاد بگیره واسه خوب نشون دادن بازیش نیاد اینقدر حرف بزنه و مثل Rock Star خیلی شیک بازی رو عرضه کنه
و نشون بده که عالی بودن به حرفهای رایگان و تبلیغاتی قبل از عرضه نیست.

خیلی دوست دارم یک روزی UbiSoft یاد بگیره واسه خوب نشون دادن بازیش نیاد اینقدر حرف بزنه و مثل Rock Star خیلی شیک بازی رو عرضه کنه

تا همین الانشم یکی دوتا IPی خیلی خوب ساخته و نیازی به اثبات کردن خودش نداره..از Rayman بگیر تا Splinter Cell و The DIVISION و The Crew.. راک استار هم حرف کم نمیزد نزدیکیای عرضه ی بازی.

تا همین الانشم یکی دوتا IPی خیلی خوب ساخته و نیازی به اثبات کردن خودش نداره..از Rayman بگیر تا Splinter Cell و The DIVISION و The Crew.. راک استار هم حرف کم نمیزد نزدیکیای عرضه ی بازی.

دقیقا شما از کجا میدونی tthe division بازی خوب و یه Ip خوبه ؟؟ زودتر رسیده بازی دست شما عایا ؟؟8-|

دقیقا شما از کجا میدونی tthe division بازی خوب و یه Ip خوبه ؟؟ زودتر رسیده بازی دست شما عایا ؟؟8-|

درمقایسه با راکستار و فروش میلیونی بازی هاش یوبیسافت هم به نوبه ی خودش تواین چندسال بازیهایی متناسب با وسع خودش ساخته..The Division رو میگم خوبه چون از روی تریلرها و تصاویرش به این نتیجه رسیدم.همونطور که ماهها قبل از عرضه ی GTA V همه برروی شاهکار بودنش متفق القول بودیم...!!

آخه مشکل اینجاست که بازیشون مثل بازی راکستار شیک نیست که بخوان شیک تبلیغشو بکنن

ولی در کل بنظرم مقایسه این با GTA زیاد درست نیست. باید از یوبی به اندازه ی خودش انتظار داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or