چند ماه که نهچند ماه دیگر که قرار است Watch Dogs منتشر شود
ای کاش که Cross-Gen نمی بود....اونوقت امکان موفقیتش بیشتر میشد....میگم شورش رو در آوردن شرکت ها! نسل پیش ما اینقدر عنوان Cross-Gen نداشتیما!
همش 40/50 میلیون ؟40/50 میلیون کنسول نسل قبل فروخته شده، فروش کنسول های نسل جدید هنوز خیلی فاصله داره با نسل قبل
خیلی دوست دارم یک روزی UbiSoft یاد بگیره واسه خوب نشون دادن بازیش نیاد اینقدر حرف بزنه و مثل Rock Star خیلی شیک بازی رو عرضه کنه
و نشون بده که عالی بودن به حرفهای رایگان و تبلیغاتی قبل از عرضه نیست.
تا همین الانشم یکی دوتا IPی خیلی خوب ساخته و نیازی به اثبات کردن خودش نداره..از Rayman بگیر تا Splinter Cell و The DIVISION و The Crew.. راک استار هم حرف کم نمیزد نزدیکیای عرضه ی بازی.
سازنده بازی حداقل برای من یکی اطمینان کامل رو ایجاد میکنه که شاهکار میسازن.دقیقا شما از کجا میدونی tthe division بازی خوب و یه Ip خوبه ؟؟ زودتر رسیده بازی دست شما عایا ؟؟![]()
دقیقا شما از کجا میدونی tthe division بازی خوب و یه Ip خوبه ؟؟ زودتر رسیده بازی دست شما عایا ؟؟![]()
از همون جایی که شما فهمیدی The Order شاهکارهدقیقا شما از کجا میدونی tthe division بازی خوب و یه Ip خوبه ؟؟ زودتر رسیده بازی دست شما عایا ؟؟![]()
خیلی دوست دارم یک روزی UbiSoft یاد بگیره واسه خوب نشون دادن بازیش نیاد اینقدر حرف بزنه و مثل Rock Star خیلی شیک بازی رو عرضه کنه
و نشون بده که عالی بودن به حرفهای رایگان و تبلیغاتی قبل از عرضه نیست.