Ubisoft تهیه کننده سری Assassin's Creed را اخراج کرد

RattleSnake

کاربر سایت
40076649005330780433.jpg

Jean-François Boivin یکی از تهیه کنندگان استدیو THQ Montreal و تهیه کننده سری Assassin's Creed دیروز از شرکت Ubisoft اخراج شد.

Patrice Desilets خالق سری Assassin's Creed و کارگردان و طراح استدیو THQ Montreal که به تازگی از Ubisoft اخراج شد در توییتر خود گفت:"
دوست خوب من Jean-François Boivin و تهیه کننده خوب او نیز همراه من دیروز از شرکت اخراج شد. من حمایت خود را از او اعلام می‌کنم."

Boivin در سال 2005 به عنوان تهیه کننده به Ubisoft پیوست او تهیه کننده عناوین Assassin's Creed, Assassin's Creed II و Assassin's Creed Brotherhood را برعهده داشت. او در سال 2010 شرکت Ubisoft را همراه با Patrice Desilets به مقصد THQ ترک کرد. او در THQ Montreal برروی یک بازی AAA کار می‌کرده است.

Ubisoft روز گذشته تایید کرد که بعد از خرید THQ Montreal و پیوستن دوباره Patrice Desilets به آنان او Ubisoft Montreal را ترک کرده است.
Ubisoft در این مورد گفته بود:"
"متاسفانه بعد از خرید استدیو روابط بین Patrice و Ubisoft به خوبی پیش نرفت و بی‌نتیجه ماند. در آخر Patrice استدیو را ترک کرد.
در حال حاضر هدف ما تلاش بیشتر برای ادامه ساخت پروژه‌های فعلی در حال توسعه استدیو است. آنان آینده‌ای امیدوار کننده و موفق در Ubisoft Montréal خواهند داشت."
ولی Patrice Desilets در یک نامه بیان کرد:"
خروج از Ubisoft Montreal تصمیم من نبوده است. کارهای Ubisoft بی‌برنامه و گستاخی است. من قصد دارم با Ubisoft بجنگم برای تیمم برای بازی‌ام و برای حقم.

شرکت Ubisoft بعد از خرید THQ Montreal این استدیو را به همراه 2 پروژه در حال ساخت آن یعنی 1666 و Project Underdog خریداری کرد که طراح اصلی آنان Patrice Desilets بوده است.

Ubisoft و Jean-François Boivin نظری در این مورد نداده‌اند.

منبع

مثل اینکه یوبی می خواد هر کی که به Patrice ربط داشته باشه را اخراج کنه!:|
یکی نیست بهشون بگه : آخه احمق، یکی مثل Patrice را از کجا می خوای پیدا کنی؟ اصلا حسودیتون میشه که نتونستید AC هایی مثل نسخه 1و2 بسازید؟
اَه اَه ... آخه چرا اینجوری می کنن...:-l اینها این استودیو را خریدن تا فقط کارمندهاش را اخراج کنن؟؟:-/:|

به به یکی دیگه از کارکنان هم اخراج شد اونم کی
فکر کنم یوبی سافت میخواد فامیلاشو بیاره سر کار هر هفته یک خبر اخراج داریم
فکر کنم بد جوری اختلاف بینشون افتاده

با این سیاستی که یوبی سافت پیش گرفته بعلاوه سیاست milking ش این شرکت به روز سیاه میشینه .عین THQ . حالا ببینید کی گفتم :|
:shocked:
THQ به این دلیل به خاک سیاه نشست چون راه پاچه ملت و دزدی رو بلد نبود
وگرنه بندگان خدا کجا مثل این ها بودن؟!!؟!؟!؟؟؟!؟!؟!؟ :-o
منم وضعیت THQ رو مثال زدم نه کارهاشو برادر
yahoo_3.gif
خو بد میگی عزیز من ، آدم فکر های ناجور میکنه :دی

آخرین ویرایش:
:shocked:
THQ به این دلیل به خاک سیاه نشست چون راه پاچه ملت و دزدی رو بلد نبود
وگرنه بندگان خدا کجا مثل این ها بودن؟!!؟!؟!؟؟؟!؟!؟!؟ :-o

منم وضعیت THQ رو مثال زدم نه کارهاشو برادر;)

---------- نوشته در 01:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:46 AM ارسال شده بود ----------

خو بد میگی عزیز من ، آدم فکر های ناجور میکنه :دی

فکر اون ادما مشکل داره عزیزم:d.البته منظور شما نیستی .باور کن:d

مثل اینکه یوبی می خواد هر کی که به Patrice ربط داشته باشه را اخراج کنه!:|
یکی نیست بهشون بگه : آخه احمق، یکی مثل Patrice را از کجا می خوای پیدا کنی؟ اصلا حسودیتون میشه که نتونستید AC هایی مثل نسخه 1و2 بسازید؟
اَه اَه ... آخه چرا اینجوری می کنن...:-l اینها این استودیو را خریدن تا فقط کارمندهاش را اخراج کنن؟؟:-/:|

این اواخر یوبسافت زیاد حالش خوش نیست :eek:
شما که اونجا آشنا دارین یه تماس بگیر ببین چرا بنده خدا رو اخراج کردن :-/ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or