Patrice Desilets خالق سری Assassin's Creed و کارگردان و طراح استدیو THQ Montreal که به تازگی از Ubisoft اخراج شد در توییتر خود گفت:"
دوست خوب من Jean-François Boivin و تهیه کننده خوب او نیز همراه من دیروز از شرکت اخراج شد. من حمایت خود را از او اعلام میکنم."
Boivin در سال 2005 به عنوان تهیه کننده به Ubisoft پیوست او تهیه کننده عناوین Assassin's Creed, Assassin's Creed II و Assassin's Creed Brotherhood را برعهده داشت. او در سال 2010 شرکت Ubisoft را همراه با Patrice Desilets به مقصد THQ ترک کرد. او در THQ Montreal برروی یک بازی AAA کار میکرده است.
Ubisoft روز گذشته تایید کرد که بعد از خرید THQ Montreal و پیوستن دوباره Patrice Desilets به آنان او Ubisoft Montreal را ترک کرده است.
Ubisoft در این مورد گفته بود:"
ولی Patrice Desilets در یک نامه بیان کرد:""متاسفانه بعد از خرید استدیو روابط بین Patrice و Ubisoft به خوبی پیش نرفت و بینتیجه ماند. در آخر Patrice استدیو را ترک کرد.
در حال حاضر هدف ما تلاش بیشتر برای ادامه ساخت پروژههای فعلی در حال توسعه استدیو است. آنان آیندهای امیدوار کننده و موفق در Ubisoft Montréal خواهند داشت."
خروج از Ubisoft Montreal تصمیم من نبوده است. کارهای Ubisoft بیبرنامه و گستاخی است. من قصد دارم با Ubisoft بجنگم برای تیمم برای بازیام و برای حقم.
شرکت Ubisoft بعد از خرید THQ Montreal این استدیو را به همراه 2 پروژه در حال ساخت آن یعنی 1666 و Project Underdog خریداری کرد که طراح اصلی آنان Patrice Desilets بوده است.
Ubisoft و Jean-François Boivin نظری در این مورد ندادهاند.
منبع