Ubisoft : بازی HAZE " فعلا " برای PS3 انحصاری است!

Good Boy

کاربر سایت
Ubisoft : بازی HAZE " فعلا " برای PS3 انحصاری است!​

کمپانی Ubisoft به سایت CVG اعلام کرده است که بازی Haze به صورت رسمی "فعلا" برای PS3 انحصاری است.این توضیح در مقابل بحث هایی ارئه شده است که در چند روز اخیر مطرح شده بود مبنی بر اینکه بازی Haze هیچ وقت برای کنسول XBOX 360 نخواهد آمد!
......................
داستان از این قرار است که یکی از مسئولان Ubisoft , که البته نامش فاش نشده بود , به سایت Play.com گفته بود که بازی Haze فقط برای PS3 عرضه میشود و برای 360 و یا PC نخواهد آمد!
اما خود کمپانی Ubisoft به سایت CVG گفته است که این عنوان " for now " برای PS3 انحصاری است.
......................
این عبارت "For now" میتواند انحصاری بودن این بازی را به صورت "time exclusive" بیان کند.

30uwhv9.jpg

......................
منبع: http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=185061
......................
K1

آخرین ویرایش:
توجه داشته باشین کهubisoft هیچوقت نگفته بود HAZE انحصاریه. از اول قرار بود برای PS3,360,PC بیاد ولی بعدا نسخه های PC و 360 عقب افتادن و یه عده شایعه کردن که انحصاری PS3 شده.

توجه داشته باشین کهubisoft هیچوقت نگفته بود HAZE انحصاریه. از اول قرار بود برای PS3,360,PC بیاد ولی بعدا نسخه های PC و 360 عقب افتادن و یه عده شایعه کردن که انحصاری PS3 شده.
Ubi soft گفته بود که بازی انحصاریه ولی انحصار زمانی
کلا هیچ بازی Ubisoft انحصاری نمیمونه

درود
Splinter Cell Conviction هم حتما انحصار زمانی هست
قبلا، وقتی که اعلام شد Splinter Cell: Conviction برای Xbox360 میاد چند روز بعدش خود Ubisoft گفت امتیاز این عنوان توسط MGS خریداری شده در واقعا Microsoft حق حساب رو داده یعنی Exclusive شده. دیگه نمیدونم باید با چه زبونی برای تفهیم این موضوع ساده بکار برده بشه.

پ.ن. خبراش هم توی ارشیو هست فک کنم. بگردی پیدا میشه. دوست عزیز rezaigi2004 خبرش رو دادن.

خوب می تونه به میزان فروش این بازی ربط داشته باشه
به نظر من اگه این بازی فروششو بکنه شاید اصلا این بازی واسه x360 نیاد ( که اینو بعید می دونم ! )
پ.ن : البته میشه گفت اگه فروششو هم بکنه هیچ شرکتی از سود بیشترش نمی گدره !
یه جورایی 50 . 50 هست !

آخرین ویرایش:
اي خدا امان از دست اين فن بوي ها !!!!!!

به خدا اين بازي از اواخر تابستان 86 و يا همان 2007 به صورت انحصاري اعلام شد همه سايت هايي كه زدن براي 360 , PC عرضه ميشود حتما UPDATE در اين مورد انجام ندادند البته من اخر نفهميدم GAME SPOT طرف 360 يا PS3

يه چيز ديگه هم بگم كه سازنده اين بازي يعني FREE RADICAL از رابطه خوبي با سوني بر خوردار ه اما احتمال مولتي شدن بازي بعد از مدتي هست مثل UT3 كه يك عنوان time exclusive بوده

درود

قبلا، وقتی که اعلام شد Splinter Cell: Conviction برای Xbox360 میاد چند روز بعدش خود Ubisoft گفت امتیاز این عنوان توسط MGS خریداری شده در واقعا Microsoft حق حساب رو داده یعنی Exclusive شده. دیگه نمیدونم باید با چه زبونی برای تفهیم این موضوع ساده بکار برده بشه.

پ.ن. خبراش هم توی ارشیو هست فک کنم. بگردی پیدا میشه. دوست عزیز rezaigi2004 خبرش رو دادن.

Splinter Cell Conviction مطمئنا Time Exclusive هست

اگه اینطوری که شما میگی باشه (که نیست) همین چند هفته پیش اعلام شد که سونی امتیاز این بازی رو خریده و انحصاریش کزده;)
حالا من کدوم رو باور کنم

آخرین ویرایش:
چرا فن بوی بازی در میاری

Splinter Cell Conviction مطمئنا Time Exclusive هست

اگه اینطوری که شما میگی باشه (که نیست) همین چند هفته پیش اعلام شد که سونی امتیاز این بازی رو خریده و انحصاریش کزده;)
حالا من کدوم رو باور کنم

دوست عزیز من خودم فن ps3 هستم . این حرف شما ته خالیبندی بود شماره قبل اصلا امتیازش دست ماکرو نبود که برای ps3 عرضه شد . اگه اینطوره باید بازی mgs 4 که شماره دوم آن برای کامپیوتر اومد بگیم به این علت برای کامپیوتر عرضه میشود . امتیاز پخش این بازی دست خود ماکروسافت هست .
از مدیران عزیز هم معذرت میخوام که ربط به بحث اصلی نداشت فقط جواب دوستمونو دادم .:biggrin1:

آخرین ویرایش:
كشتيد مارو!
ديگه حالم داره از اين شركت ها مثل Ubi Soft بهم ميخوره!
هيچ نيازي نيست يك روز بگند منحصر يك روز بگند زماني! ...
من متوجه شدم كه جديدا شركت هاي بزرگ جهان براي اين كه بتونند بازيشون رو توي خبر ها بالا نگه دارند اين مسائل رو به پا ميكنند اونم دقيقا زماني كه به عرضه بازي نزديك است! هيچ ربطي به Fan Boy هاي اين دو گروه نداره كه اسمشون بد در رفته!
واقعا عقل سالمي ميگه يك شركت كه داستان اساسين رو تا روز آخر سكرت نگه داشت! و هيچ كس متوجه نشد ديگه مي دونيد خبر گزاري ها بخطار اين مسائل ميليوني حاضر هستند پول بدن! چه جوري اين شركت يكي از توش بيان ميكنه بازي منحصر PS3 هست و بعد يك روز بعدش يكي ديگه ميگه فعلا منحصر PS3 هست؟
من كه مسائل رو فقط موضوع بالا بردن بازي ها ميبينم الان نزديك انتشار Haze و اين بازي تقريبا يك مدت هيچ خبري ازش نبود حالا موقع اون كه بياد اول جدول خبر ها تا به فروش بازي كمك كنه.
موضوع هم دقيقا موضوع BioShock و MGS 4 كه سازنده ها براي بالا بردن محبوبيت بازي هي شايعه درست ميكنند!
من خودم به شخصه ترجيه ميدم SC : C در انحصار 360 بمونه و Haze هم در انحصار PS3 چون كه هم Haze پشتيباني زيادي نداره و هم يك FPS كه ديگه روزي 1000 بار دارم روي PC يا X360 بازي ميكنم و ديگه دارم كم كم بهش آلرژي ميگيرم. اما SC : C يك پشتيبانه قوي و طرفدار هاي زيادي داره و ميتونه فروش X360 رو چندين برابر كنه! و از همه مهم تر بهترين حريف MGS4 است.
پس بهتر SC براي 360 باشه و Haze براي PS3 ...
هرچند كه آخر هم هردو براي كنسول هاي مقابل ميان.
درباره خريد ليسانس هم! بايد بگم كه اين ليسانس ها تا جايي كه ميدونم مدت داره. مثلا شركت نينتندو با كپكام براي عرضه بازي هاي RE قرار داد بست و اين شركت مدت ها بازي هاش رو براي نينتندو گيم كيوب اگر اشتباه نكنم عرضه كرد و حتي نسخه آخر RE4 رو هم براي اين كنسول عرضه كرد و دقيقا 1 ماه يا 9 ماه يادم نيست پس از پايان يافتن قرار داد نينتندو و كپكام اين بازي براي PS2 اومد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or