Ubisoft: امیدواریم Watch Dogs بیشتر از نسخه اول Assassin’s Creed فروش کند

RattleSnake

کاربر سایت
AC4-Watch-Dogs-Xbox-720.jpg

درگزارش مالی شرکت Ubisoft کارگردان اجرایی شرکت Ubisoft یعنی Alain Coore در جمع سهام داران اعلام کرد:"
انتظار داریم و پیش بینی می‌کنیم بازی Watch_Dogs بیشتر از نسخه اول Assassin’s Creed فروش داشته باشد. پیش بینی ما این است که بازی حداقل فروشی برابر با نسخه اول Assassin’s Creed داشته باشد."

به نظر Watch Dogs موفق به انجام این امر یعنی فروش بیشتر می‌رسد. انتظارات از این IP بسیار زیاد است.

Watch Dogs در 22 نوامبر برای PS3, X360, WiiU and PC و PS4 و احتمالا کنسول نسل بعد مایکروسافت Xbox جدید نیز عرضه می‌شود.

منبع

خدا کنه بعدش دیگه هر یک سال یه بار یوبی یه نسخه نده بیرون وگرنه بدبخت میشیم :)

مثل راکستار هر 4 الی 5 سال یه بار بده تبدیل میشه به ip محبوبه من

خدا کنه بعدش دیگه هر یک سال یه بار یوبی یه نسخه نده بیرون وگرنه بدبخت میشیم :)

مثل راکستار هر 4 الی 5 سال یه بار بده تبدیل میشه به ip محبوبه من
در حال حاضر، یوبی سافت یه کمپانی هست که ببینه کدوم یکی از IP هایی که داره همه پسند میشن و همونا رو پشت سر هم میسازه. WD هم یه بازی OW حساب میشه و طبیعتا عناوین OW همه پسند هستن و هر گیمری در هر سنی رو به سمت خودش جذب میکنه. اگر چند سال دیگه، یوبی سافت همین کمپانی کنونی باشه، مطمئن باشین میاد میگه عرضه سالانه WD واجبه و گیمرها خواستارش هستن (همون حرفایی که سر AC میزنه.)

این بازی تا به اینجا غیر قابل اعتماد نشون داده.بنظر حتی خود یوبیسافت هم به این بازی اعتماد نداره.تمام نمایش هاش روی یه High End PC بوده.حتی در مراسم رونمایی PS4 هم بازی رو روی PC نمایش دادن.اگه توی E3 یه نمایش درست و حسابی از Multiplayer و تمام نسخه های بازی نداشته باشن،احتمال اینکه فروشش کم باشه زیاده.

پشت یوبی اینقدر بد نگین من از استراتژی متنفرم
ولی anno یه چی دیگه هست بقیه عناوینش رو هم بازی کردم بجز ac 3 که بعد از 25 دقیقه uninstall شد

آخرین ویرایش:
پرنس پرشیا بده بیرون هیچی نمخوایم

پشت یوبی اینقدر بد نگین من از استراتژی متنفرم
ولی anno یه چی دیگه هست بقیه عناوینش رو هم بازی کردم بجز ac 3 که بعد از 25 دقیقه uninstall شد

برعکس تمام زندگی من بازی استراتژیک تشکیل میده .
استراتژیک بازی کردن یسری فاکتورها داره که بعدا خاصی برات بیشتر توضیح میدم تا علاقه مند بشی

نسخه اول فروش میکنه و یوبی با خونسردی کامل به این فرنچایز گند عظما با ماله ی بی کیفیتی میکشه!!

زد AC رو گولابچیگودی کرد لامصب...:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or