Sina R کاربر سایت Rating - 98.1% 53 1 0 Apr 5, 2012 #2 فعلا 2 مشتری برای خرید پیدا شده بعد دو سه روز اگه مشتری برای تعویض پیدا نشد بازی به بهترین پیشنهاد فروخته میشه
فعلا 2 مشتری برای خرید پیدا شده بعد دو سه روز اگه مشتری برای تعویض پیدا نشد بازی به بهترین پیشنهاد فروخته میشه
Al!reza کاربر سایت Rating - 100% 5 0 0 Apr 5, 2012 #3 سلام با فیفا استریت تعویض میکنید ؟! کد هم مثل خودتون استفاده کردم و اکانت میدم
Sina R کاربر سایت Rating - 98.1% 53 1 0 Apr 5, 2012 #5 نوشته شده توسط C E S C: سلام با فیفا استریت تعویض میکنید ؟! کد هم مثل خودتون استفاده کردم و اکانت میدم بیشتر... داداش شرمنده فیفا استریت دارم ---------- نوشته در 01:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:30 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط Sheamus: رفیق یه قیمتی واسش تایین میکنی بی زحمت؟ بیشتر... داداش یه دو روز صبر کن اگه مشتری برای تعویض پیدا نشد یه قیمت اعلام میکنم فعلا فعلا یه مشتری 70 و یه 75 تومنی داریم
نوشته شده توسط C E S C: سلام با فیفا استریت تعویض میکنید ؟! کد هم مثل خودتون استفاده کردم و اکانت میدم بیشتر... داداش شرمنده فیفا استریت دارم ---------- نوشته در 01:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:30 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط Sheamus: رفیق یه قیمتی واسش تایین میکنی بی زحمت؟ بیشتر... داداش یه دو روز صبر کن اگه مشتری برای تعویض پیدا نشد یه قیمت اعلام میکنم فعلا فعلا یه مشتری 70 و یه 75 تومنی داریم