ارسال پاسخ

این فصل Invincible رو خیلی دوست داشتم و به نظرم اگه یه میانگین کلی بگیریم و فقط بخش‌های شوکه‌کننده فصل اول رو در نظر نداشته باشیم، کیفیتش در همون حد بود یا حتی بالاتر.

با اینکه بعضی وقت‌ها یه جوریه که انگار داستان اصلی پیش نمی‌ره و هی سراغ بخش‌های جانبی می‌رن، ولی همون بخش‌ها هم خیلی جالب هستن و ویلین‌های جذاب و اتفاقات عجیبی توشون می‌افته.

این جناب [ISPOILER]Conquest[/ISPOILER] که قسمت آخر رو به خودش اختصاص داده بود هم خیلی چیز فجیعی بود! :دی

[SPOILER="Invincible - S03E08"]

لامصب نه‌تنها یکی از قدرتمندترین کاراکترهایی بود که توی آثار مختلف دیدم، بلکه یکی از دیوانه‌ترین‌ها هم بود! :| البته این بروبچ ویلترومایتی اکثرشون خل و چل هستن و تعادل روحی روانی ندارن، ولی این یکی توی یه فاز دیگه‌ای بود و قبلی‌ها جلوش مظلوم به نظر می‌رسن! فقط اونجاش که راجع به خودش صحبت کرد و گفت بقیه ازم می‌ترسن و تنها هستم و اینا. :دی

کل بخش‌های مربوط به ایشون یه طرف و این تیکه یه طرف. دیگه اینجا راحت می‌شد فهمید با چه کاراکتر مجنونی طرف هستیم! :دی

خیلی باهاش حال کردم و این‌طور که به نظر می‌رسه در ادامه هم قراره ببینیمش و بعید نیست همین قضیه باعث بشه اختلاف مارک و سیسل به اوج خودش برسه (به خاطر زنده نگه داشتن استاد) و فاجعه بدی رقم بخوره.

[/SPOILER]

ایول خیلی خوبه که انیمیشن و کمیک مثل همدیگه جلو می‌رن. من چند بار خواستم کمیک رو شروع کنم و فکر می‌کردم باید کلش رو خوند و شاید مثل The Walking Dead باشه که کمیک و سریال خیلی متفاوت بودن. چون خیلی طولانیه حسش نبود، ولی الآن احتمالاً برم از همون شماره ۶۱ بخونم. :دی

فعلاً شماره ۶۰ رو گرفتم و چه طراحی‌ها و رنگ‌آمیزی‌های خوب و پُرانرژی‌ای داره!

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or