Troy Baker چیزی درمورد The Last Of Us 2 نمیداند

The Rossoneri

کاربر سایت
ps4-5-1024x575.jpg

چندی پیش آقای Nolan North اعلام کرده بود TLOU 2 در دست ساخت است،اما گوینده شخصیت Joel در بازی TLOU آقای Troy Baker گفته است که چیزی درمورد ساخت ادامه بازی نمیداند.Troy Baker در گفت و گویی با Indy PopCon گفته است:"من نمیدانم قرار است دوباره این کار را انجام دهیم یا خیر،اما اگر نسخه جدید ساخته شود من به Neil Druckmann،Bruce Straley و تمام اعضای Naughty Dog اعتماد خواهم داشت زیرا آن ها بهترین داستان را انتخاب میکنند،هرچند به نظر من نیازی به ساخت ادامه بازی نیست،چون نسخه اول یک بازی تکرار نشدنی و فوق العاده بود.اما برای من جالب است که بدانم چه اتفاقی برای Joel خواهد افتاد،او عاشق دخترش بود و تمام تلاشش را میکرد تا از دخترش محافظ کند اما پس از مرگ دخترش و پس از گذشت 20 سال،او کاملا عوض شده و یک آدم ترسو و خشن شده.خب من دوست دارم بدانم در طی این 20 سال چه اتفاقی افتاده.البته اگر شما Left Behind را بازی کرده باشید چیز های جدیدی از Ellie و دوست صمیمی اش،Riley میفهمید.اگر TLOU جدیدی در کار باشد،من دوست دارم چیز های جدیدی از Joel بدانم،اما باز هم تکرار میکنم که Neil Druckmann و Bruce Straley ایمان دارم و چیزی درمورد ساخت ادامه بازی نمیدانم.به نظرم بازی با حضور Joel و Ellie بسیار جذاب شده و اگر ادامه این بازی ساخته شود،دوست دارم این بازی را تجربه کنم."

مــنـبـع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or