![ps4-5-1024x575.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fgamingbolt.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F06%2Fps4-5-1024x575.jpg&hash=084efab31e1682068ca84fd4bc7be194)
چندی پیش آقای Nolan North اعلام کرده بود TLOU 2 در دست ساخت است،اما گوینده شخصیت Joel در بازی TLOU آقای Troy Baker گفته است که چیزی درمورد ساخت ادامه بازی نمیداند.Troy Baker در گفت و گویی با Indy PopCon گفته است:"من نمیدانم قرار است دوباره این کار را انجام دهیم یا خیر،اما اگر نسخه جدید ساخته شود من به Neil Druckmann،Bruce Straley و تمام اعضای Naughty Dog اعتماد خواهم داشت زیرا آن ها بهترین داستان را انتخاب میکنند،هرچند به نظر من نیازی به ساخت ادامه بازی نیست،چون نسخه اول یک بازی تکرار نشدنی و فوق العاده بود.اما برای من جالب است که بدانم چه اتفاقی برای Joel خواهد افتاد،او عاشق دخترش بود و تمام تلاشش را میکرد تا از دخترش محافظ کند اما پس از مرگ دخترش و پس از گذشت 20 سال،او کاملا عوض شده و یک آدم ترسو و خشن شده.خب من دوست دارم بدانم در طی این 20 سال چه اتفاقی افتاده.البته اگر شما Left Behind را بازی کرده باشید چیز های جدیدی از Ellie و دوست صمیمی اش،Riley میفهمید.اگر TLOU جدیدی در کار باشد،من دوست دارم چیز های جدیدی از Joel بدانم،اما باز هم تکرار میکنم که Neil Druckmann و Bruce Straley ایمان دارم و چیزی درمورد ساخت ادامه بازی نمیدانم.به نظرم بازی با حضور Joel و Ellie بسیار جذاب شده و اگر ادامه این بازی ساخته شود،دوست دارم این بازی را تجربه کنم."
مــنـبـع