Troy Baker نقش Ocelot را در MGS V بازی خواهد کرد

Javid Wolf

کاربر سایت
MGSV_e3_05.jpg

در بازیهای جدید Kojima یعنی Metal Gear Solid V : The Phantom Pain، کل بخش صداگزاری به نظر میرسد که در حال لرزش است ; و به نظر میرسد
که صدا پیشه ی Ocelot نیز عوض شده است. صدا پیشه ی Ocelot که آقای Patric Zimmerman بود به Troy Baker تغییر یافت که از صفحه ی
توییتر خود تایید کرد.

این جای تعجب است که طرفداران این بازی چگونه به عوض شدن صدای کاراکترهای بازی عکسالعمل نشان خواهند داد.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain برای کنسولهای Xbox 360, Xbox One, Ps3 و Ps4 در نظر گرفته شده است که تازگی ها هم برای Pc تایید
شده است ولی هنوز نسخه ی
Wii
U تایید نشده است.

منبع

البته دلیل عوض شدن صدای آسلات رو هم میانسالی اعلام کردن ! چون صداش مسلماً شبیه جوونی هاش در MGS3 نیست و همچنین در MGS4 به نظر من صدای خوبی داره ! مخصوصاً اونجایی که می گه حالا برو و زنده برگرد ! صدای اسنیک هم زیاد بد نبود ! کیفر کارشو به خوبی انجام داده بود ! در کل راضی کننده بود ! من فکر می کردم با دیدن تریلر و عوض شدن صدای اسنیک و ... شاکی بشم، اما الان می گم که کاملاً راضیم !

دیگه طرفداران با عوض شدن هیتر از چیزی در مورد صدا تعجب نمی کنن !

نسخه PC بازی هم تایید شده ولی در الویت نیست
مرسی از زحمتی که کشیدی من بیشتر این اخبار رو به صورت خلاصه در تاپیک "همه اخبار MGS5" گذاشته بودم بهتر بود شما هم همونجا پست می کردی تا ایجاد کننده تاپیک به پست اول اضافه کنه، بهرحال ممنون بابت خبرها

آخرین ویرایش:
مسخره شده ولمون کن بابا... اه یه صدا رو ول کردن بین هزار تا شخصیت از صدای رابین توی بتمن تا بایوشاک و ناروتو تمام شخصیت ها صداشون یکی شده... نولان نورت حداقل میتونست طوری نقش آفرینی کنه که نفهمی اصلا نورت بوده! ددپول و نیتن رو ببینید. بعد بیاد شخصیت های بیکر رو ببینید.

مسخره شده ولمون کن بابا... اه یه صدا رو ول کردن بین هزار تا شخصیت از صدای رابین توی بتمن تا بایوشاک و ناروتو تمام شخصیت ها صداشون یکی شده... نولان نورت حداقل میتونست طوری نقش آفرینی کنه که نفهمی اصلا نورت بوده! ددپول و نیتن رو ببینید. بعد بیاد شخصیت های بیکر رو ببینید.
اتفاقا به نظر من Troy Baker کارش رو خیلی خوب انجام میده و میتونه صداش رو هر طوری که بخواد تغییر بده. من خودم تا چند وقت پیش اصلا باور نمی کردم که کسی به جز Mark Hamill بتونه صدا گذاری جوکر رو اینقدر خوب انجام بده. ولی با شنیدن صدای جوکر تو Arkham Origins نظرم کاملا برگشت.

هر خبر و هر ویدیوی جدیدی که از MGS V میاد، من بیشتر بهش امیدوار میشم:دی دقیقا تازه داره میشه اون جوری که من خوشم میاد و حال میکنم:دی
خوبه آقا همینجوری نگهش دارید:دی

شما شخصیت جوئل در TLOU با بوکر رو در Bioshock Infinite مقایسه کنید تا بفهمید ایشون هم در هنرمندی دست کمی از نولان نورث نداره .

خیلی جالبه!
پارسال Nolan north امسال Troy Baker!
یعنی اینا هر سال به یکی گیر می دن یا واقعا اتفاقیه؟باور کنید اگه اهل توهم و ... باشم):d
کار به جایی رسیده بود که پارسال وقتی اون space probe از طریق steam workshop اومد برای Skyrim دو طرف گفتن این فایل دانلودی یکی از مهم ترین مشکل های skyrim رو حل می کنه!اون مشکلم این بود که Skyrim تنها بازی بزرگ سال قبل بئد که nolan north توش حضور نداشت.
سال بعد کی قراره توی هز بازی ایفای نقش کنه؟:d

منم با صدای کیفر حال کردم، میاد به اسنیک . فقط از دیالوگای معروفه اسنیکو اجرا کنه دیگه رسما خییالم راحت میشه:دی ولی اگه اسلات همین بوده خیلی خوب کارشو انجام داده. انشالله صدای کریتوس و مسترچیفم به عهده بگیره :دی

تو RE6 صداگذار Jake بود اگه اشتباه نکنم و تقریبا از همون موقع از صداش خوشم اومد و تو TLOU هم که فوق العاده بود.ممکنه رنگ صداش تو بیشتر کاراش یکی باشه ولی به کلی شخصیت صداش با شخصیت کاراکتری که روش حرف میزنه جوره.

Troy Baker در Persona 4,Arena,Golden صدابیشه ی Kanji و در Final Fantasy XIII.XIII-2,Lighting Returns صدابیشه ی Snow هست
واقعا کارش رو عالی انجام داده بود
مطمینم که تو این بازی ها کارش رو به خوبی انجام میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or