Tropico 5 برای PS4 تایید شد !

Tαylor Swift

کاربر سایت
79503918719493124663.jpg
درود

عنوان جدید شهرسازی بازی TROPICO 5 امروز طی یک مصاحبه برای PS4 تایید شد ! سازنده ی این مجموعه ضمن ابراز خوشحالی از موقعیت به دست امده افزود : بسیار خوش حال هستیم که میتوانیم این عنوان از بازی را روی کنسول نسل بعدی بسازیم و میتوانیم از ویژگی های جدید این کنسول در بازی خود استفاده کنیم !
مدیر رسانه ای این بازی افزود : ما بسیار خوش حال هستیم که میتوانیم بازی را بر روی کنسول نسل بعد PS4 بسازیم !
تجارت و محیط در بازی بسیار گسترش پیدا کرده است و علاوه بر این تایید شد که بازی دارای بخش انلاین ( مولتی پلیر ) تا 4 نفر را دارد !

این بازی به شما اجازه میدهد شما در نقش رییس جمهور یک منطقه باشید و شاهد رشد و یا سقوط جزیره ی خود باشید ! میتوانید یک جمهوری فاسد داشته باشد و تقلب داشته باشید و حکومت نظامی تشکلیل بدهید و یا یک رییس جمهور محبوب باشید !
بازی اکنون برای PS4 - PC- XBOX 360 تایید شده است و خبری از نسخه ی X1 نیست! بازی امسال عرضه خواهد شد !

Tropico 5 announced for PS4 - GameSpot

آخرین ویرایش:
3 و 4 ـشو بازی کردم . خیلی باحال بود و چقدرم سخت بود :دی ! اصلا یه وقتایی انقدر وضع مملکتم خراب میشد که ملت همش دم کاخم اعتراض میکردن :دی توریستا هم هی گم میشدن :| سیستم جاده کشیه خوبی هم داشتما منتها مثلا فرودگاهو تو جنگل گذاشته بودم مرکز شهرو نوک کوه :| ( مثالی بود برای درک فاصله تقریبی :دی :| )

بازی جالب و سرگرم کننده ای هست!خوبه که واسه نسل جدید میاد!

عکسی شاتی چیزی؟!
داخل منبع یه تیزر چند ثانیه هستش !

- - -ویرایش - - -

3 و 4 ـشو بازی کردم . خیلی باحال بود و چقدرم سخت بود :دی ! اصلا یه وقتایی انقدر وضع مملکتم خراب میشد که ملت همش دم کاخم اعتراض میکردن :دی توریستا هم هی گم میشدن :| سیستم جاده کشیه خوبی هم داشتما منتها مثلا فرودگاهو تو جنگل گذاشته بودم مرکز شهرو نوک کوه :| ( مثالی بود برای درک فاصله تقریبی :دی :| )
نمیدونم من چکار میکردم همیشه از کشورای همسایه پیغام تهدید برام میومد :| کلا عمر مفید ریاست من 3-4 ساعت بود :-"

روان شدن سیل بازیهای استراتژی به کنسول از نسل قبل شروع شد و چیزی جدیدی نیست!

هیچکدومم درحد غولهای انحصاری مثل Total War و Starcraft و Anno نبودن و نیستن البته. :d

يكي از بازيهايي هستش كه هيچوقت فرصت نكردم بازي كنم در حالي كه هميشه دوست داشتم بازيش بكنم.كاش فرصت بشه اين سري بازي بكنم.

من یه جورایی از این جور سبک بازی ها خیلی خوشم میاد اما نمیدونم چطور هیچ وقت این بازی انجام ندادم .
yahoo_22.gif

يكي از بازيهايي هستش كه هيچوقت فرصت نكردم بازي كنم در حالي كه هميشه دوست داشتم بازيش بكنم.كاش فرصت بشه اين سري بازي بكنم.

منم دقیقا همین جور برای همن دارم الان دانلود میکنم چند دقیقه دیگه تمامه میشینم بازی میکنم .:d

منم دقیقا همین جور برای همن دارم الان دانلود میکنم چند دقیقه دیگه تمامه میشینم بازی میکنم .:d
یکاری کردید منم دلم خواست :| :d
+
نکته اینجاست هنوز برای x1 تایید نشده! با این همه تعریفی هم که سازنده هاش کردن از ps4 دیگه بعید میدونم بسازن :-/

یکاری کردید منم دلم خواست :| :d
+
نکته اینجاست هنوز برای x1 تایید نشده! با این همه تعریفی هم که سازنده هاش کردن از ps4 دیگه بعید میدونم بسازن :-/

معمولا وقتي در مورد يه پلتفورم خاص صحبت ميكنن اسمي از رقيب نميارن انگار بازي انحصاريه اما بعدا رو اونيكي هم تاييد ميشه خيلي رو نيومدنش رو وان حساب باز نكن

سلام
ps4 واسه اینجور بازیا بنظرم ظلم بهش میشه این کنسول فقط باید یه ماشین کشتار باشه به قول یکی از افراد صنعت گیم و بازی هایی مثل آنچارتد خدای جنگ و آخرین ما و ... اینجور بازیا را ساپورت کنه البته این نظر منه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or