Trophy یا Achievement

• Thread starter Thread starter koorosh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

koorosh

کاربر سایت
سلام
همان طور که اطلاع دارین دوم جولای امسال frimware 2.40 عرضه شد که سیستم Trophie رو نیز به همرا خودش عرضه کرد
این سیستم بعد از عرضه سر و صدا های زیادی رو به پا کرد و حالا سایت NextGen Player با نقد کامل این دو سیستم و مقایسه ی تمام نقاط ضعف و قوتشون نتیجه گیری خواهد کرد که ایا Trophie بهتره یا Achievements
در قسمت اول این مقاله 5 دلیل برتری Achievements رو مرور خواهیم کرد و در مقاله ی بعدی که هفته ی اینده منتشر میشه 5 دلیل برتری Trophie
دلیل اول
ثبات Achievement
دو سال و نیم از عرضه ی این سیستم نوسط مایکروسافت میگزره و در تمام این مدت بازیبازان مشغول جمع اوری امتیازات این سیستم بودن و وقت واقعا سرسام اوری صرف جمع اوری این سیستم توسط 360 بازان شده حالا Trophie چطوری از این نظر میخواد به Achievementبرسه؟
اگر فرض کنیم از همین حالا(با توجه به تعداد بازی های کمی که این سیستم رو پشتیبانی میکنن) هم پلی 3 بازان شروع کنن دو سال و نیم عقب هستند که زمان قابل توجهیه
و از طرف دیگه خیلی از بازی ها هستند که در اینه هم پکی برای پشتیبانی از Trophie نخواهند داشت و یک بازی کاملا مساوی از نظر تکنیکی بر روی 360 و پلی 3 خوب به خاطر همایت Achievement ازش در رده ی بالاتری نسبت به پلی 3 قرار میگیره
دلیل دوم
اعتیاد بازیبازان
خیلی از بازی ها بر روی 360 فقط به خاطر وجود Achievement به فروش میرود و مایکروسافت
نیز $ های بسیاری را از این راه نسیب خود کرده است
و همین طور خیلی از بازیبازان پول های زیادی را خرج میکنند تا Achievement بدست بیاورند تا در رده بندی های امروز جزئ از دسته ی حرفه ی تر ها محسوب شوند و gamerscore بیشتری داشته باشند که خود gamerscore نیز یکی از برتری های achievement است
و البته سایت های موجود در این زمینه که به راحتی هرکس میتواند achievement هایی رو که خود گرفته به رخ دیگران بکشد و ان های را هم که نگرفتی مشاهده کند و خود را بهتر محک بزند
دلیل سوم
سازگاری تمام و کمال همه ی بازی ها با achievement
یکی از قوانین مایکروسافت قبل از عرضه ی 360 وجود achievement برای تمامی بازی ها بود
از جمله تمامی بازی های دانلودی و حتی تعداد زیادی از DLC ها و شما خیالتانراحت است که تمام بازی های 360 دارای این سیستم هستند نه زمان ساخت مهم است نه مکان ساخت و نه رجین و.........همه دارای achievement هستند
برخلافش ایا Trophie ایا همچنین امکانی داره و یا در اینده نیز خواهد داشت
سونی اعلام کرده که بله همه ی بازی ها از این سیستم همایت خواهند کرد ولی خیلی از سازنده ها اعلام کرده اند که برنامه ای برای اراعه ی پچی برای بازی های قدیمی ندارند
دلیل چهارم
یک پارچگی بیشتر در قسمت online
مایکروسافت با توجه خاصی که به این قسمت کرده کار را برای بازی ابزان بسیار راحت تر کرده است و میتوان گفت که گیمر کارت برای ps3 از رغیب خود در چند زمینه عقب است از جمله نوع update کردن که مشکلاتی را برای دارندگان پلی 3 به وجود اورده است
دلیل پنجم
قابلیت میدیریت سریع تر
و دلیل اخر خاصیت استفاده ی سریع از این سیستم و دستیابی اسان از طریق داشبورد 360 است و مقایسه ی راحت achievement خود با دوستان در کمترین زمان ممکن این سیستم در پلی 3 نیز موجود است ولی کار با ان به این راحتی نیست و مشکلات مخصوص به خود را دارا است و مقدار زمان استفاده بالا تر است
مایکروسافت با دقت و دوراندیشی نوعی این برنامه را تنظیم کرده که گیمر ها وقت کمتری را در منو ها و تنضیمات بگزرانند و وقت بیشتری را مشغول بازی باشند

(تمام صحبت های انجام شده فقط ترجمه ی منه و نظر شخصی من نیستن)

منتظر پنج دلیل برتر بودن Trophie در هفته ی بعد باشید
موفق باشید

به نظر من هم اچیومنت از تروفی خیلی بهتره و جذابتر ولی از انظر سیستم عامل به نظر من xmb امکاناتش از dashboard بیشتره ولی دشبرد برای افراد تازه کار خیلی منوهاش سادس و رون ولی در عوض psn option های بیشتری در همه ی موضوع ها داره حالا از لحاض اجرای بازی های نثل قبل و چه تصویر و صدا.

یک نکته ی دیگه هم که هست اینه که X360 محدودیت های زیادی رو در این باره ( Achievement ) داره ولی PS3 هیچ کدوم از محدودیت ها رو نداره !
مثلاً تو PS3 راحت میشه Save ریخت ولی تو X360 همچین قابلیتی وجود نداره.

این قطعا یکی از محدودیت هاشه ولی مطمئنا تنها محدودیتش نیست ;)
حالا همین طور که کاملا خوبی های اچیومنت و بدی های تروفی تو این مقاله گفته شده برعکسش تو مقاله ی بعدی گفته میشه;)

یک نکته ی دیگه هم که هست اینه که X360 محدودیت های زیادی رو در این باره ( Achievement ) داره ولی PS3 هیچ کدوم از محدودیت ها رو نداره !
ممنون میشم بیشتر مثال بزنین. چون من اصلا این موضوع رو نمیتونم قبول کنم!
این ضعف محسوب میشه؟

ممنون میشم بیشتر مثال بزنین. چون من اصلا این موضوع رو نمیتونم قبول کنم!
سلام
با اجازه ی الد سنیک
من این سوالو جواب بدم.......... البته من به
ولی PS3 هیچ کدوم از محدودیت ها رو نداره !
کاری ندارم :-"
ولی در مورد قسمت اول حرف ایشون (من تو یه تاپیک دیگه هم گفته بودم اینو)
شما میشینی پای اواتار در 5 دقیقه یاول بازی به راحتی 1000 تاش رو میگیری و یه بازی هم مثل guitar hero با یک سال وقت گزاشتن هم شاید نتونی 500 تا ازش بگیری ولی این 1000 تا با اون 500 جمع میشه و میشه 1500 که با چند تا بازی معمولی دیگه گیمر سکوره یک نفر رو میسازه............
و هیچ کس هم نمیگه که این بابا 1000 از گیمر سکورشو از اواتار گرفته یا چه میدونم 500 تاشو از گیتار هیرو میگن کلا مثلا 6000 هزار تا گرفته ولی در مورد تروفی به خاطر این سیستم پلاتینیوم گلد سیلور و.........
اصلا این جوری نیست...........

شما میشینی پای اواتار در 5 دقیقه یاول بازی به راحتی 1000 تاش رو میگیری و یه بازی هم مثل guitar hero با یک سال وقت گزاشتن هم شاید نتونی 500 تا ازش بگیری ولی این 1000 تا با اون 500 جمع میشه و میشه 1500 که با چند تا بازی معمولی دیگه گیمر سکوره یک نفر رو میسازه............
خب توی Trophy هم همچین چیزی میشه وجود داشته باشه. مثلآ توی یه بازی با تموم کردنش بهمون یه پلاتینیوم بده به ارزش 40% و با تموم کردن هر مرحله یه گلد یا سیلور 5% بده ! یعنی از این نظر فرقی نمیکنن.
این مورد اگه توی Trophy ها تآثیر داشته باشه خیلی مسخره میشه اوضاع ! احتمالآ یه فکری به حالش میکنن.

خو نه دیگه این سیستم احتمالا این جوریه که اگر مثلا بخواد اواتار رو پشتیبانی کنه اصلا پلاتینیوم در نظر نمیگیره در بهترین شرایت ممکنه که یه گلد داشته باشه و یا مثلا گیتار هیرو با تموم کردنش بهمون دو تا پلاتینیوم بده
البته برداشت من از این سیستم اینه و خودم تاحالا باهاش کار کردم نمیدونم ممکن هم هست که غلط باشه

اولا مشخصه که حداقل حالا حالا ها Achievement کاملا برتره نسبت Trophy ، چون از لحاظ جا افتادن بین گیمر ها و توجهی که بهشون میشه اصلا قابل مقایسه نیستند . الان Achivement ها یکی از اعضای اصلی و مهمترین ارکان بازیهای 360 هستند ، در حالی Trophy به این زودی ها به این موقعیت نخواهد رسید .

یه برتری مهمی هم که Achievement داره اینه که دارای Gamertag هست که همه جا میتونید نمایش بدین ( مثلا همینی که توی امضای من هست ) ولی Trophy فعلا همچین چیزی نداره .

راجع به Save هم بگم که دیگه اینقدر ها هم احمق نیستن که مثلا شما از یک سیو کامل استفاده کنی و همه Trophy ها باز بشه !!! ( اینجوری بیشتر به جک شباهت داره ) شما هر موقع با پروفایل خودت کار مورد نظر توی بازی رو انجام بدی Trophy باز خواهد شد ( مثل Achievement )

خو نه دیگه این سیستم احتمالا این جوریه که اگر مثلا بخواد اواتار رو پشتیبانی کنه اصلا پلاتینیوم در نظر نمیگیره در بهترین شرایت ممکنه که یه گلد داشته باشه و یا مثلا گیتار هیرو با تموم کردنش بهمون دو تا پلاتینیوم بده
البته برداشت من از این سیستم اینه و خودم تاحالا باهاش کار کردم نمیدونم ممکن هم هست که غلط باشه

شما هم خیلی خوشحالی ها؟؟!؟
یعنی چی این سیستم احتمالا فلان جوره ؟ ، انگار سازنده میاد میگه ، خوب این بازی رو برای 360 یه جوری میزنم که تو 5 دقیقه 1000 تا گیمر اسکور بده ولی توی ps3 یه جوری میسازم که تروفی گرفتنش سخت باشه!!!
انگار سیستم تروفی میاد میگه : گور بابای سازنده که تعیین کرده تو 5 دقیقه کل امتیازات رو بگیری! من تروفیم من صاحبشم من میگم تو زحمت نکشیدی پس کمی امتیاز میگیری
تعصب چقدر دیگه؟؟

بابا این trophy 3-4 روزه اومده یه کم وایستید gamertag هم براش درست میشه

بله ، صبر می کنیم گیمر تگ هم براش میاد ، گیمراسکور هم میاد ، تا چند وقت دیگه هم احتمالا عینا 360 بااسم ps3 x-edition میاد ، خیال همه رو راحت می کنه ، دیگه نیازی به بحث هم نیست ، احتمالا سه چراغش رو اشتباهی بر میدارن که کپی کامل باشه:biggrin1:

اصولا طرحهای دزدی به جایی نمی رسن ، همون طور که Sixaxis به جایی نرسید ، ببینیم چی میشه

شما ها مثل اینکه سختی رو خیلی دوست دارید- و باید ماکرو یک کاری میکرد که گریه بنده خدا در بیاد تا گیم اسکور بگیره
اینا رو گزاشتن تا بازیباز تشویق بشه-به بیشتر بازی کردن
و اسونی یکسریشون ادم رو بیشتر جذب میکنه
حالا در نظر بگیری به شکل خیلی سخت gsبده اون موقع هم میشینید پاش بازی کنید
شما ها فقط جنبه کل-کل رو در نظر میگیرید

شما هم خیلی خوشحالی ها؟؟!؟
یعنی چی این سیستم احتمالا فلان جوره ؟ ، انگار سازنده میاد میگه ، خوب این بازی رو برای 360 یه جوری میزنم که تو 5 دقیقه 1000 تا گیمر اسکور بده ولی توی ps3 یه جوری میسازم که تروفی گرفتنش سخت باشه!!!
انگار سیستم تروفی میاد میگه : گور بابای سازنده که تعیین کرده تو 5 دقیقه کل امتیازات رو بگیری! من تروفیم من صاحبشم من میگم تو زحمت نکشیدی پس کمی امتیاز میگیری
تعصب چقدر دیگه؟؟
نه شما خیلی خوشحال هستی
منظور من این بود که این سیستم این جوری نیست که همه درش باید یک جور امتیاز بگیرن یعنی ممکنه یه بازی دو تا پلاتینیوم داشته باشه یه بازی نداشته باشه یعنی ممکنه یه بازی که سخته چند تا داشته باشه یه بازی که اسونه نداشته باشه دیگه نمیدونم چطوری توضیح بدم افتاد الان ؟؟
بعدم الان شما منظورت از این حرف این بود که من فن پلی 3 هستم یا 360 :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or