Trine 3: The Artifacts of Power برای PC‌ تایید شد

Mr. Worldwide

کاربر سایت
ca2361f0ffd548a63405b393df346928f3dd7e67.png

امروز بازی Trine 3: The Artifacts of Power برروی PC برای عرضه در سال 2015 توسط Frozenbyte تایید شد.

درست مانند دیگر بازی های این سری بازی Trine 3 دارای پازل های مبتی بر فیزیک است، بازی همچنان دارای سویچ بین شخصیت ها است که هر یک از 3 شخصیت دزد، جادوگر و شوالیه دارای قابلیت های خاص خود هستند.
برخلاف دیگر بازی های این سری که دارای گرافیکی 3D و گیم پلی 2D بودند Trine 3 به طور کامل دارای ویژگیهای 3D است که اجازه حرکت به شما به سمت پیش زمینه و پس زمینه را می دهد. به نظر بازی دارای coop آنلاین نیز باشد.

دو قسمت قبلی این سری جمعا 7 میلیون نسخه فروش کرده اند.
Trine 3: The Artifacts of Power is در سال 2015 برای PC‌ عرضه می شود ولی هنوز نسخه کنسولی بازی تایید نشده است، ولی به نظر بازی برای Xbox, PlayStation هم عرضه خواهد شد.

همچنین بازی در GDC نمایش خواهد داشت.

منبع

ایول. یه انحصاری فوق العاده برای PC. :p
علاوه بر اینکه دو شماره ی قبلی گیم پلی فوق العاده و گرافیک چشم نوازی داشتن, از موزیکهای بسیار زیبایی هم بهره می بردند.

عاشق این سری هستم. به قدری که جفتشون رو 100% کردم و واقعا ازش لذت بردم. از گرافیک بصری فوق العاده-ش گرفته تا موسیقی ها گوش نواز و معرکه-ش. اصلا میتونی چند دقیقه وایسی و محو هنری بشی که توی بازی هست. عین یه تابلو نقاشی میمونه.
فقط این سه بعدی شدنش رو دوست ندارم.

اميدوارم سوني باز هم براي پلاس اين رو بعد چند وقت از اومدنش بده :d

يادش به خير روي PS3 كه نسخه دوم رو داده بود با دوستم دو نفره رفتيم و ياور تمامي معماهاي بازي رو استاد كرديم :d
بنده خدا ها نشسته بودن چندين ماه طراحي كرده بودن بعد من و دوستم با تكنيك يه جعبه بساز برو روش و اون تيكه رو رد كن كل بازي رو تموم كرديم :d

الان فكر كنم با اين قابليت عقب و جلو رفتن در پس زمينه شده مثل عقب و جلو رفتن LBP ؟

خیلی خوشحال شدم با این خبر :x
دو نسخه قبلی فوق العاده بودن! اون گرافیک هنری محشر با اون گیم پلی نرم و عالی و معماهای باحالی که داشت واقعا جذاب بود فقط همونطور که دوستان گفتن خداکنه اینکه تغییر تو بعدش دادن خرابش نکنه! بنظرم نیاز نبود.
یحتمل قابلیت قفل کردن داره اول قفل میکنی رو هدف بعد نشونه هدف گیر رو پایین بالا میکنی ...
هر چی از قوه تخیلیم استفاده میکنم همچین چیز جالبی در نمیاد در هر صورت! به ریشه هاش پایبند میبود بهتر بود.
بنظرم دو حالت بزاره که بشه مثل گذشتشم کرد اونطوری خوبه چون یکی از دلایلی که من عاشق این سری ـم همونشه.

آخرین ویرایش:
خیلی خوشحال شدم با این خبر :x
دو نسخه قبلی فوق العاده بودن! اون گرافیک هنری محشر با اون گیم پلی نرم و عالی و معماهای باحالی که داشت واقعا جذاب بود فقط همونطور که دوستان گفتن خداکنه اینکه تغییر تو بعدش دادن خرابش نکنه! بنظرم نیاز نبود.
از لحاظ پلتفرمینگ که فکر نکنم مشکلی باشه، من نگران سیستم مبارزشم، دقیقاً چطور باید با سپر Knight کار کنیم؟:| یا حتی کمان Thief هم کار رو مشکل می کنه.

از لحاظ پلتفرمینگ که فکر نکنم مشکلی باشه، من نگران سیستم مبارزشم، دقیقاً چطور باید با سپر Knight کار کنیم؟:| یا حتی کمان Thief هم کار رو مشکل می کنه.
یحتمل قابلیت قفل کردن داره اول قفل میکنی رو هدف بعد نشونه هدف گیر رو پایین بالا میکنی ...

بسی از تریلر لذت بردم فقط هیچ رقمه این صحنه تو کتم نرفت

چطور سپر میتونه نقش چتر یا کایتو بازی کنه :-/:d
این عکسو گرفتم که زیر سپرم ببینید که خبری نیست :d اگه جادوگره بود تعجب نمیکردم

nhdwnyx3wm6d733y5t57.jpg

@OMG و @majidred2011
نمیدونم مثل من تریلر ندیده نظر دادید یا نه ولی الان من تریلر رو دیدم اولین چیزی که خودنمایی میکرد گرافیک جذاب و صد البته رنگارنگ و تکنیکی بازی درست مثل نسخه ی های قبلی بود موسیقی بازی هم که همون اول دیوانه میکرد آدمو :x گیم پلی بازی هم تلفیقی از 2D و 3D ـه مثل قبل عالی کار شده البته به همرا پازلهاش (مثلا موقع مبارزه با شوالیه بازی حالت آرنا به خودش میگیره قشنگ میشه یـ شمشیر بازی درست حسابی کرد یا با Thief که معلوم بود سیستم هدف گیری در یـ راستا رو داره) در کل از نظر من هیچ جای نگرانی نداره از بابت 3D شدن گیم پلی بازی ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or