Buyma Your Onestop Merchshop کاربر سایت Jul 5, 2008 #1 این هم Trailer مقايسه Unreal Tournament 3 در PS3 و X360 Trailer Spoiler به نظر خودم نسخه X360 پر جزييات تر و تيره تر و بهتره البته 7 ماه هم بين دو نسخه فاصله هست
این هم Trailer مقايسه Unreal Tournament 3 در PS3 و X360 Trailer Spoiler به نظر خودم نسخه X360 پر جزييات تر و تيره تر و بهتره البته 7 ماه هم بين دو نسخه فاصله هست
Nathan کاربر سایت Jul 5, 2008 #2 امتیازات نسخه 360 و PS3 که اینو نشون نمیده ! البته نسخه 360 پیشرفت گرافیکی ناچیزی هم داشته IGN به نسخه PS3 داده بود 9 به 360 داده 8.5 میتونید به این تاپیک برای دیدن نمره های بیشتر برید خب شما که لینک این تاپیک رو میدی صحبتهای دوستان در مورد امتیازها رو هم بخون! بیشتر... من خوندم شما برو بخون! آخرین ویرایش: Jul 5, 2008
امتیازات نسخه 360 و PS3 که اینو نشون نمیده ! البته نسخه 360 پیشرفت گرافیکی ناچیزی هم داشته IGN به نسخه PS3 داده بود 9 به 360 داده 8.5 میتونید به این تاپیک برای دیدن نمره های بیشتر برید خب شما که لینک این تاپیک رو میدی صحبتهای دوستان در مورد امتیازها رو هم بخون! بیشتر... من خوندم شما برو بخون!
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jul 5, 2008 #3 نوشته شده توسط Nathan: امتیازات نسخه 360 و PS3 که اینو نشون نمیده ! البته نسخه 360 پیشرفت گرافیکی ناچیزی هم داشته IGN به نسخه PS3 داده بود 9 به 360 داده 8.5 میتونید به این تاپیک برای دیدن نمره های بیشتر برید بیشتر... خب شما که لینک این تاپیک رو میدی صحبتهای دوستان در مورد امتیازها رو هم بخون!
نوشته شده توسط Nathan: امتیازات نسخه 360 و PS3 که اینو نشون نمیده ! البته نسخه 360 پیشرفت گرافیکی ناچیزی هم داشته IGN به نسخه PS3 داده بود 9 به 360 داده 8.5 میتونید به این تاپیک برای دیدن نمره های بیشتر برید بیشتر... خب شما که لینک این تاپیک رو میدی صحبتهای دوستان در مورد امتیازها رو هم بخون!