Total War : Warhammer بطور رسمی معرفی شد

Durance

کاربر سایت
Sega و Creative Assembly بطور رسمی Total War : Warhammer را برای PC,Mac,SteamOS معرفی کرده اند. البته هنوز تاریخ انتشاری اعلام نشده است.
این بازی بعنوان اولین نسخه در سه گانه Total War : Warhammer شامل دو قسمت مستقل و همچنین بسته های محتوای اضافه خواهد بود. Total War : Warhammer به شما فرصت
کنترل هیولاهای عظیم الجثه ، موجودات پرنده ، قهرمانان افسانه ای و همچنین قدرت های جادویی را می دهد. ویژگی هایی که سری Total War بواسطه دقت تاریخی
همیشه از آن دوری می کرده است.

Sega در بیانیه خبری اعلام داشته است که "قوانین ما تغییر کرده اند و بهمراه آن جنگ در وسعتی تصورناپذیر بهمراه خواهد آمد. دنیای عمیق Warhammer خبر از عصر جدیدی
برای Total War می دهد."

مانند همیشه بازی شامل بخش کمپین نوبتی و جنگ های real time خواهد بود.در عصر درگیری های پایان ناپذیر ، هزاران جنجگو در نبرد های عظیم به مصاف هم می روند درحالیکه تمام نژادها هرکدام به رهبری یک قهرمان بدنبال تصرف جهان هستند.

Karl Franz شیردل مردان امپراطوری را با هدف متحد کردن کنت ها زیر یک پرچم علیه دشمنان مشترک هدایت می کند.
تشنه برای خشونت نبرد ، قبلیه Grimgor Ironhide ، اورک ها و گابلین ها همگی بطور سیری ناپذیری به دنبال قتل و غارت هستند.
High King Thorgrim دستور به خروج دورف ها از دژ هایشان در کوه می دهد تا انتقام بی عدالتی های صورت گرفته برآنها در هزاره گذشته را بگیرند.
هنوز انگیزه های کنت های خون آشام به رهبری Mannfred Von Carstien معلوم نیست، ارتش های وی از میان مردگان متعفن برمی خیزند.

درحالیکه دنیای کهن آشفته از خیانت ، جنگ و رهایی قدرتی بزرگ می باشد، خطری بزرگتر از شمال تهدید می کند.

منبع

آخرین ویرایش:
طرفدارای فانتزی حوصله استراتژی سَبُک مثل وارکرافت هم ندارن میرن DotA میزنن بعد حالا سگا اومده فرنچایزو داده دست کریتیو اسمبلی؟! :|:d

عجب تریلری بود.بچه ها لطفا یکی لینک مستقیم با کیفیت ازش بذاره.من از سایت سگا نگاه کردم کیفیت جالب نبود.مثل تریلرهای Diablo یود.کلا تریلر فقط ناشرهای ژاپنی+بیلیزارد:d

...............................................

به نظرم که تصمیم بسیار هوشمندانه ای هستش اگه بتونن از پتانسیل Warhammer استفاده کنند.درست وقتی که سری از جنگهای واقعی اشباع شده بود شیفت کردن روی فانتزی.معلوم هم نیست داخل استدیو کدوم گروه داره بازی رو میسازه فقط امیدوارم سازنده‌های سری اصلی پشتش باشن

فقط موندم اینا چطوری میخان Warhammer 4000 Down Of War 3 رو معرفی کنن.فکر کنم اونم پیشرفت خوبی داشته باشه روند ساختش:d.

Gamersyde گذاشته 1080 فقط 1.1 گیگاباتیه:d

آخرین ویرایش:
مصاحبه کارگردان بازی با PC Gamer
Total War : Warhammer ساخت نسخه تاریخی بعدی را کند نمی کند، درمصاحبه Mike Simpson کارگردان بازی با وبسایت PC Gamer وی گفت که استدیو CA ده سال پیش ایده ساخت چنین بازی را با Games Workshop در میان گذاشت اما برای اطمینان از ادامه هردو فرنچایز عقب کشید.
PC Gamer : آیا Warhammer نسخه عطفی برای سری محسوب می شود یا Creative Assembly ساخت عناوین جدید تاریخی را ادامه خواهد داد؟
خیر، ما کاملا به ساخت بازیهای تاریخی ادامه خواهیم داد چرا که هسته اصلی کار ماست. تنها دلیلی که تاکنون برروی چنین بازی کار نکرده بودیم ، کند شدن ساخت بازیهای قبلی یا تاثیر برروی
جنبه های تاریخی بوده است. اکنون به مرحله رسیده ایم که به لحاظ منابع انسانی مشکل نداریم ، بهمین دلیل چنین بازی را اکنون بجای 10 سال پیش میسازیم.
PC Gamer : آیا شما درحال ساخت Total War تاریخی به موازات Warhammer هستید؟
بله ، بطور کاملا جداگانه.
منبع
-----------
عجب تریلری بود.بچه ها لطفا یکی لینک مستقیم با کیفیت ازش بذاره.من از سایت سگا نگاه کردم کیفیت جالب نبود.مثل تریلرهای Diablo یود.کلا تریلر فقط ناشرهای ژاپنی+بیلیزارد:d
...............................................
به نظرم که تصمیم بسیار هوشمندانه ای هستش اگه بتونن از پتانسیل Warhammer استفاده کنند.درست وقتی که سری از جنگهای واقعی اشباع شده بود شیفت کردن روی فانتزی.معلوم هم نیست داخل استدیو کدوم گروه داره بازی رو میسازه فقط امیدوارم سازنده‌های سری اصلی پشتش باشن

فقط موندم اینا چطوری میخان Warhammer 4000 Down Of War 3 رو معرفی کنن.فکر کنم اونم پیشرفت خوبی داشته باشه روند ساختش:d.
Gamersyde گذاشته 1080 فقط 1.1 گیگاباتیه:d

بعد از Dawn of War 1 همیشه آرزوی همچین چیزی داشتم. دنیای Warhammer بشدت غنی و وسیع هست منتها تا الان بنظرم غیر از Relic استدیو دیگه ای از توانایی هاش خوب استفاده نکرده(منظورم اون آشغال های شوتر نیست) بعد مگه Warhammer 40K رو Relic نمی ساخت؟ :d خیلی وقته خبری از Relic ندیدم ...

آخرین ویرایش:
یادمه اولین کامپیوترم رو که خریدم اولین بازی که کردم باش ROME:total war نسخه فارسی دایرنوس بود.. از اون موقع عاشق این سری و بازی های استراتژیک شدم هنوزم نسخه هاشو بازی میکنم!

بعد از Dawn of War 1 همیشه آرزوی همچین چیزی داشتم. دنیای Warhammer بشدت غنی و وسیع هست منتها تا الان بنظرم غیر از Relic استدیو دیگه ای از توانایی هاش خوب استفاده نکرده(منظورم اون آشغال های شوتر نیست) بعد مگه Warhammer 40K رو Relic نمی ساخت؟ :d خیلی وقته خبری از Relic ندیدم ...

bwfwrefgtxvxl4b6tb2r.jpg

:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or