Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai

برن بمیرن بابا !
از بعد Medieval 2 کلا چرت شد بازیاشون :| حالا یک مقدار Empire TW جذابیت داشت اما بازم نه به اندازه ی قبلیا .
البته این که پک ـه . یه چنین چرتی ( امتیاز در این مورد مهم نیست . مثل CoD ) عوض کار کردن بر روی Rome 2 ـه...:|

برن بمیرن بابا !
از بعد Medieval 2 کلا چرت شد بازیاشون :| حالا یک مقدار Empire TW جذابیت داشت اما بازم نه به اندازه ی قبلیا .
البته این که پک ـه . یه چنین چرتی ( امتیاز در این مورد مهم نیست . مثل CoD ) عوض کار کردن بر روی Rome 2 ـه...:|
total war:shogun 2 بیشترین نمره رو در تمام این سری گرفته و یکی از بهترین بازی استراتژیک سال قبل بود.
این نمرات هم برای یک پک عالیه

total war:shogun 2 بیشترین نمره رو در تمام این سری گرفته و یکی از بهترین بازی استراتژیک سال قبل بود.

چیزی که همه یادشون میره این نسخه shogun 2 هست و چه انتظاری داری وقتی تا قبل از این نسخه نمیدونستن shogun چی بوده shogun 2 برای منی که خیلی با shogun حال کرده بود فوقالعاده بود و همینطور برای خیلی های دیگه و در نهایت از چنین افرادی نبیاد زیاد انتظار داشته باشی.

جدای بحثی که جناب amirali7092 مطرح کرد و مطمئن نیستم روش چون تحقیق نکردم ، هر بازی ای نمره ی خفن مفن میگیره دلیل بر همه پسند بودنش نیست . نمونش RE 4 که با نمرات زیباش مردم رو فریفت که برن بخرنش و ازش نا امید شن .

جدای بحثی که جناب amirali7092 مطرح کرد و مطمئن نیستم روش چون تحقیق نکردم ، هر بازی ای نمره ی خفن مفن میگیره دلیل بر همه پسند بودنش نیست . نمونش RE 4 که با نمرات زیباش مردم رو فریفت که برن بخرنش و ازش نا امید شن .
.
shocked-baby.jpg

به خدا اينجا تاپيك امتيازاته...با اين كارا نه كسی خفن می شه نه چيز ديگه.
دو تا پست بالاترم يه دوستی كه اعتقاد داره تو بازی استراتژی حتما بايد ايكس فاير رو باز گذاشت:laughing: پست مشابه همين گيف رو داده (علم غيب داره می دونه طرفش شوگان بازی نكرده و اينا) تو رو خدا رعايت كنين:)
بگید ما هم بدونیم کی همچین اعتقادی داره؟
مهم هم نی rome چه امتیازاتی گرفته مهم اینکه این بازی فعلادار امتیازات خوبی رو میگیره و استقبال خوبی هم ازش شده
http://forum.bazicenter.com/thread58484/page10/#post1903387
اين عكسی كه دوستمون گذاشته بود هم جاش اينجاست نه تو اين تاپيك.
ضمنا خط دوم پستت كاملا بیربط بود.
جای جوگیر شدن میتونی بری جای دیگه فروم پست بدی.
دقيقا.
البته من غيب گویی نمی كنم.

آخرین ویرایش:
دو تا پست بالاترم يه دوستی كه اعتقاد داره تو بازی استراتژی حتما بايد ايكس فاير رو باز گذاشت:laughing: پست مشابه همين گيف رو داده (علم غيب داره می دونه طرفش شوگان بازی نكرده و اينا) تو رو خدا رعايت كنين:)
بگید ما هم بدونیم کی همچین اعتقادی داره؟
مهم هم نی rome چه امتیازاتی گرفته مهم اینکه این بازی فعلادار امتیازات خوبی رو میگیره و استقبال خوبی هم ازش شده

حالا کاری ندارم به بحث اما رم کاملا جهش سری بود ! Medeival 2 هم ادامش ! اما Empire افتضاح ترین بازیه کل سری بود که نه اپتیمایز بود نه .... . ولی Feature هایی که اضافه کرد فوق العاده بود. Napoleon کاملا پولیش شد بعد هم که shogun 2 که به نظر من پولیش ترین و اپتیمایز ترینه کل سری هست ! فوق العاده کامل با کمترین باگ ممکن تو سری موقع عرضه ! ولی خب خیلی از طرفدار های سری ناراضی بودن ! انقدر هم شاکی بودن که تو فروم Total War خود CA برگشت چندتا تاپیک زد که مشکلات این چی بود و نسخه بعدی چجوری باشه ! (منظور Fall of Samurai که Expansion هست، نیست).تو فروم هم ملت گفتن Shogun هرچقدر هم عالی شد اما کوتاه بود، کوچیک بود، هیجان رم رو نداشت و از همه مهمتر دیگه چیزی به اسم استراتژی برای فتح قلعه نداشت ! کلا روال عادی بود برخلاف رم که هرکدوم یه جور میشدن یا Medieval 2 که اوجش بود با اون Citadel های بزرگش ! مدینگ رو کاملا حذف کردن اینجا و ... ! به نظر خودم به همون نسبت که shogun عالی شد اما خیلی از موارد فوق العاده ای که از رم اضافه کردن رو حذف کردن ! این اصلا جالب نبود

http://forum.bazicenter.com/thread58484/page10/#post1903387
اين عكسی كه دوستمون گذاشته بود هم جاش اينجاست نه تو اين تاپيك.
ضمنا خط دوم پستت كاملا بیربط بود.

حالا کاری ندارم به بحث اما رم کاملا جهش سری بود ! Medeival 2 هم ادامش ! اما Empire افتضاح ترین بازیه کل سری بود که نه اپتیمایز بود نه .... . ولی Feature هایی که اضافه کرد فوق العاده بود. Napoleon کاملا پولیش شد بعد هم که shogun 2 که به نظر من پولیش ترین و اپتیمایز ترینه کل سری هست ! فوق العاده کامل با کمترین باگ ممکن تو سری موقع عرضه ! ولی خب خیلی از طرفدار های سری ناراضی بودن ! انقدر هم شاکی بودن که تو فروم Total War خود CA برگشت چندتا تاپیک زد که مشکلات این چی بود و نسخه بعدی چجوری باشه ! (منظور Fall of Samurai که Expansion هست، نیست).تو فروم هم ملت گفتن Shogun هرچقدر هم عالی شد اما کوتاه بود، کوچیک بود، هیجان رم رو نداشت و از همه مهمتر دیگه چیزی به اسم استراتژی برای فتح قلعه نداشت ! کلا روال عادی بود برخلاف رم که هرکدوم یه جور میشدن یا Medieval 2 که اوجش بود با اون Citadel های بزرگش ! مدینگ رو کاملا حذف کردن اینجا و ... ! به نظر خودم به همون نسبت که shogun عالی شد اما خیلی از موارد فوق العاده ای که از رم اضافه کردن رو حذف کردن ! این اصلا جالب نبود

مشکل این نیست که روم خوب یا بد بود یا از شوگان بهتر بود یا نه مهم اینه که چیزی که shogun 2 باید میشد شد و علی بود همین کافیه.

جوگیر شدن ؟ ;)) :
برای منی که خیلی با shogun حال کرده بود فوقالعاده بود
پس :
در نهایت از چنین افرادی نبیاد زیاد انتظار داشته باشی.
یا :
بهتره در مورد pc کلا صحبتی نکنی
نکته جالب اینه که دستت تا حالا به pc نخورده که بازی های pc رو بشناسی نظریه هم میدی
شرط میبندم 1 ساعت هم مولتی نزدی یعنی 1 ساعت که خیلی هست تو 5 دقیقه مولتی بازی کرده باشی خوبه
این تویی که این چیزا رو انقدر بد میبینی و با **** مقایسه میکنی
من نمیدونم چرا همه گیر دادن به cod نمیتونن سرشون به کار خودشون باشه ؟
من از قدیم گفتم ایشون کلا پول میگیرن از این چیزا بگن :d
و...
===
استقبال از یه بازی کژوال مثل MW 3 هم دلیل بر خفن بودنشه ؟ :-/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or