A Achivement کاربر سایت Jul 19, 2013 #1 کسی هست بیاد این بازی رو خداروشکر مشکله پینگ نداره هر کسی خواست بیاد اد کنه gamer tag : OrneryCarrot433
کسی هست بیاد این بازی رو خداروشکر مشکله پینگ نداره هر کسی خواست بیاد اد کنه gamer tag : OrneryCarrot433
Bahram Alan, Wake Up مدیر انجمن Jul 20, 2013 #2 نوشته شده توسط Achivement: کسی هست بیاد این بازی رو خداروشکر مشکله پینگ نداره هر کسی خواست بیاد اد کنه gamer tag : OrneryCarrot433 بیشتر... اتفاقا این بازی یکی از بدترین لگ هارو داره.من که اون زمان که اینترنتم درست بود فقط صبح ها راحت بازی میکردم الان که فکر کنم دیگه باید با لگ جنگید تو بازی
نوشته شده توسط Achivement: کسی هست بیاد این بازی رو خداروشکر مشکله پینگ نداره هر کسی خواست بیاد اد کنه gamer tag : OrneryCarrot433 بیشتر... اتفاقا این بازی یکی از بدترین لگ هارو داره.من که اون زمان که اینترنتم درست بود فقط صبح ها راحت بازی میکردم الان که فکر کنم دیگه باید با لگ جنگید تو بازی
NaRiiMaN Equality is a Utopian Fantasy ناظم انجمن Aug 11, 2013 #5 دوستان کسی تو لایو این بازی رو بازی می کنه؟
A Achivement کاربر سایت Aug 13, 2013 #6 نوشته شده توسط nariman-1373: دوستان کسی تو لایو این بازی رو بازی می کنه؟ بیشتر... آره من بازی می کنم راستی اگه می خوای کتلت نشی باید با تیرکمون بری از راه دور
نوشته شده توسط nariman-1373: دوستان کسی تو لایو این بازی رو بازی می کنه؟ بیشتر... آره من بازی می کنم راستی اگه می خوای کتلت نشی باید با تیرکمون بری از راه دور