Tomb Raider: DE در PS4: لارا هنوز پلاستیکی به نظر میرسد،فریم ثبات ندارد و ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Hamid Payne

کاربر سایت
tomb-raider-definitive-edition_0.jpg

تعداد کمی از دارندگان خوش شانس کنسول Playstation 4 توانسته اند قبل از انتشار رسمی عنوان Tomb Raider: Definitive Edition این بازی را تهیه کنند. اما طبق گزارشات اعلام شده خبر خوبی در انتظار Crystal Dynamics توسعه دهنده بازی وجود ندارد.
طبق گزارش کاربر ChicagoBulls1984 که توانسته نسخه PS4 را تهیه کند، Tomb Raider: Definitive Edition بهتر از نسخه PS3 نیست و کم و بیش این بازی همان بازی است، فریم هنوز ثبات ندارد و در ارتقاء تکسچر ها پیشرفت چندان بزرگی به چشم نمی آید.

اگر نسخه نسل گذشته را تهیه کرده باشید، من به شما این نسخه را توصیه نمیکنم (با توجه به قیمت فعلی). با وجود تمامی تبلیغات انجام شده در مورد پیشرفت های فنی، من صادقانه می توان بگویم که این نسخه تفاوت چندانی با نسخه PS3 ندارد. من نمی گویم که گرافیک این نسخه بد به نظر می رسد، منظور این است که تا چه حد باید تفاوت می داشت (گرافیک بازی مشابه بسیاری از بازی های نسل قبل است.) من می دانم که بر روی کاغذ این نسخه رزولوشن بالاتر و فریم ریت بهتری دارد اما زمان تجربه این عنوان اضافه شدن چنین وِیژگی هایی خیلی به چشم نمی آمد.

اون همچنین اضافه کرد که این نسخه ارزش 60$ را ندارد و از عنوان Killzone: Shadow Fall بیشتر تحت تاثیر قرار گرفته.
من عنوان Killzone Shadowfall را بر روی PS4 تجربه کرده ام و به نظرم این بازی از نظر گرافیک، جهش بزرگ تری نسبت به بازی های نسل قبل داشته، البته که این عنوان انحصاری PS4 است. با وجود تمامی برزگ نمایی های Crystal Dynamics در مورد این نسخه و با وجود تمامی پیشرفت های گرافیکی من صادقانه می گویم که این بازی تنها کمی بهتر از نسخه نسل قبل است و کم و بیش می توانم بگویم این بازی همان بازی است. لارا هنوز هم "پلاستیکی" به نظر می رسد، فریم ریت نیز تعادل ندارد، تکسچر ها پیشرفت داشته اند اما آنچنان پیشرفت مهمی به حساب نمی آید. اما مو های لارا به لطف استفاده از تکنولوژی tressFX بهتر به نظر می رسد.

در آخر، به نقل از کاربر ChicagoBulls1984 اگر شما Tomb Raider 2013 را بر روی پلتفرم های PS3/Xbox 360/PC تجربه کرده اید خرید نسخه Definitive Edition بخاطر قیمت بالای آن ($60) انتخاب هوشمندانه ای نیست.

gamepur

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or