Todd Stashwick در استودیوی Visceral Games مشغول به کار می شود

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
todd610.jpg

Todd Stashwick بازیگر هالیوودی (Heroes ، Justified و Supernatural) به تازگی تایید کرده است که قرار است بر روی پروژه جدید Amy Hennig در استودیوی Visceral Games مشغول به همکاری شود.
بعد از جدایی Amy Hennig از استودیوی ناتی داگ او طی خبری رسما اعلام کرد که قرار است به استودیوی Visceral Games کمپانی EA GAMES نقل مکان نماید تا نهایتا بتواند بر روی عنوان جدیدی از سری بازی های Star Wars کار کند.
حال Amy Hennig در توئیتر شخصی خود خبری را مبنی بر همکاری Todd Stashwick با او در پروژه معرفی نشده ای از سری بازی های Star Wars اعلام کرد.
"از اینکه بخوام دوستم Todd Stashwick رو به عنوان دستیار نویسنده در پروژه Star Wars معرفی کنم خیلی هیجان زده هستم. او قرار است در استودیوی Visceral Games به عنوان دستیار نویسنده مشغول به کار شود."
در مراسم لانچ PlayStation 4 تریلری از عنوان جدید سری بازی های Uncharted پخش شد که Todd Stashwick در آن نقش داشت.
[source]

آره . اگر کارای موشن کپچر و صدا برداریش تموم شده باشه که هیچ وگرنه هنوزم همکاری میکنن . Troy Baker در آن واحد تو 100جا فعالیت مستمر داشت همزمان با TLoU :d!
دستیار نویسنده دیگه چیه پس ؟ فککنم با ایمی خیلی رفیقن الکی با یه شغل کذایی رفته اونجا دور هم باشن :دی

من از این استدیو فقط deadspace می خوام.با شماره اول و دومش زندگی کردم......شماره سومش هم خوب بود.
امیدوارم به صورت غیرمنتظره تو E3 امسال رونمایی بشه!!

Troy Baker در آن واحد تو 100جا فعالیت مستمر داشت همزمان با TLoU :d!

اون مرتیکه که کلا من هر بازی میخرم صدای یکی از کاراکتر ها رو روشون گذاشته:d البته کارش درسته ولی مثل سینمای ایران میمونه که کلا 4 تا بازیگر داره توی همه فیلم ها بازی میکنن اگر یکی کارش خوب هم باشه(که تو ایران کار همه افتضاحه) حال آدم ازش بهم میخوره اینقدر میبینتش!

احتمالا بايد شاهد يك شاهكار از اين استديو بازي سازي باشيم .
داستان هايي كه امي روايت مي كنه و همين طور شخصيت پردازي هايي كه مي كنه همگي يه حالت هندي و شاد و در واقع مفرح رو دارن اميد وارم اين اقا هم در نويسندگي بتونن در كنار اين خانم يه داستان مفرح همراه با يك قهرمان روايت كنه كه در اخر به همه اصول اخلاقي پاي بند و به شدت مثبت هست با تمام پليدي ها بجنگه و در اخر دست در دست عشقش قدم زنان خوش خرم به سمت اينده شون برن .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or