Todd Papy کارگردان GOW:Ascension کرایتک را ترک کرد

Mr. Worldwide

کاربر سایت
e4eef2aad3c450bf056920df2805ba37dd4f1c47.jpg

Todd Papy که کارگردانی یک بازی معرفی نشده را در استدیو Crytek به مدت 2 سال برعهده داشته به استدیو Cloud Imperium Games سازنده Star Citizen که این بازی نیز با موتور Cryengine 3 در حال ساخت است پیوسته است.

از سوابق Papy می توان به طراحی در Midway Games و طراح ارشد در SCEA Santa Monica و همچنین طراح بازی در Atari اشاره کرد او همچنین درمدتی که در SCEA Santa Monica حضور داشته مدیر طراحی بازی God of War 3 و کارگردانی God of War: Ascension را برعهده داشته است. او در نوامبر 2013 استدیو SCEA Santa Monica را به مقصد Crytek ترک کرد.

Todd Papy:"
من یک کار جدید دارم و هیجان زده هستم از اینکه بخشی از تیم سازنده Star Citizen خواهم بود."

منبع:
1
2

این یارو تو آتاری بوده چیزی نموند از آتاری ! بعد رفته Midway کلا این استودیو ساقط شد رفت! بعد رفته طرف سونی ! سونی شانس اورد سریع پرتش کرد بیرون، داشت ساختموناش رو یکی یکی میفروخت! انداختش به جون کرایتیک، کرایتیک افتاد به ساختمان فروشی و آیپی فروشی ! تا ورشکست نشده انداختش بیرون! حالا بدبخت Cloud Imperium Games :(:d

عنوان خبر باید میشد :
Tod papy کارگردان GOW ascention که پیشتر بر روی بازی assassin creed و Battlefield کار کرده بود از پروژه فعلی خود یعنی Street fighter کناره گیری کرد و استودیو کرایتک را به مقصد ناتی داگ ترک کرد و به پروژه Batman arkham knight پیوست!
:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or