Titanfall گلد شد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Titanfall به صورت رسمی گلد شد.دقایقی قبل استودیو Respawn سازنده بازی در اکانت توییتر رسمی این استودیو تصویر زیر را منتشر کردند:

80451372936607995730.png

گلد شدن به این معنا است که مراحل ساخت بازی شوتر آنلاین استودیو Respawn به پایان رسیده و عکس بالا یک نسخه از همان بازی است که در تاریخ 11 مارچ (در آمریکا)،13مارچ (در استرالیا و نیوزلند) و 14 مارچ (در انگلیس) برای Xbox One و PC عرضه خواهد شد.
همچنین نسخه Xbox 360 بازی Titanfall در تاریخ 25 مارچ در آمریکا و در تاریخ 28 مارچ در استرالیا عرضه خواهد شد.
منبع

....................................................
پیج فیس بوک استودیو Respawn هم عکس گارگردان بازی Steve Fukuda همراه با دیسک Titanfall قرار داد:

94563997575945224064.jpg

آخرین ویرایش:
بازیه خیلی خوبیه ولی بالای 90 فکر نکنم !
پیش بینی 84 تا 86
احتمال هر نمره ای هست، هم بالای 90، هم زیر 90 و حتی زیر 85 :دی بستگی داره محتوای بازی چقدر باشه، گرافیک هم ممکنه یه کم دردسر ساز بشه ولی بعید میدونم زیاد به خاطر گرافیک بهش گیر بدن. چون IP جدید هست و بازی خوش ساختی هم هست من خودم فکر میکنم بالای 90 بشه ولی خب عمو تام چیک از همین الان گفته بازی رو نخرید، چند تا روانی دیگه مثل این پیدا بشن امتیازش میاد زیر 90 :دی ولی هر امتیازی بگیره اینقدر هایپ بازی بالا بوده که خیلی خفن می فروشه :دی

احتمال هر نمره ای هست، هم بالای 90، هم زیر 90 و حتی زیر 85 :دی بستگی داره محتوای بازی چقدر باشه، گرافیک هم ممکنه یه کم دردسر ساز بشه ولی بعید میدونم زیاد به خاطر گرافیک بهش گیر بدن. چون IP جدید هست و بازی خوش ساختی هم هست من خودم فکر میکنم بالای 90 بشه ولی خب عمو تام چیک از همین الان گفته بازی رو نخرید، چند تا روانی دیگه مثل این پیدا بشن امتیازش میاد زیر 90 :دی ولی هر امتیازی بگیره اینقدر هایپ بازی بالا بوده که خیلی خفن می فروشه :دی
جدا گفته ؟ :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or