S samii کاربر سایت Dec 16, 2009 #1 سلام دوستان . اگه میشه لینکم دانلود بازی TIME COMMANDO 1996 را برای من بزارید . با تشکر : SamiiiyaR
NIK کاربر سایت Dec 18, 2009 #2 می خواستم بگم که من این بازی رو دارم ولی متاسفانه این بازی روی windows xp و بالاتر اجرا نمی شه پس زیاد دنبالش نرو.
می خواستم بگم که من این بازی رو دارم ولی متاسفانه این بازی روی windows xp و بالاتر اجرا نمی شه پس زیاد دنبالش نرو.
aryan_17_bahal کاربر سایت Dec 21, 2009 #3 نوشته شده توسط NIK: می خواستم بگم که من این بازی رو دارم ولی متاسفانه این بازی روی windows xp و بالاتر اجرا نمی شه پس زیاد دنبالش نرو. بیشتر... ...................................... آخرین ویرایش: Dec 23, 2009
نوشته شده توسط NIK: می خواستم بگم که من این بازی رو دارم ولی متاسفانه این بازی روی windows xp و بالاتر اجرا نمی شه پس زیاد دنبالش نرو. بیشتر... ......................................
Darkfie1d Lux Omnia Vincit Loyal Member Dec 21, 2009 #4 نوشته شده توسط aryan_17_bahal: دوست عزیز چرا اجرا نشه ؟؟؟؟ من همین بازی کماندوز 1 روی ویندوز xp بازی کردم و تمومش کردم ... درسته قدیمیه اما باز هم اجرا میشه .... من خودم دارمش اگر پیداش کردم لینکشو اینجا میذارم ... بیشتر... عزیز من Commandos چه ربطی به Time Commando داره آخه؟! من بازی رو دارم و اجرا نمیشه...
نوشته شده توسط aryan_17_bahal: دوست عزیز چرا اجرا نشه ؟؟؟؟ من همین بازی کماندوز 1 روی ویندوز xp بازی کردم و تمومش کردم ... درسته قدیمیه اما باز هم اجرا میشه .... من خودم دارمش اگر پیداش کردم لینکشو اینجا میذارم ... بیشتر... عزیز من Commandos چه ربطی به Time Commando داره آخه؟! من بازی رو دارم و اجرا نمیشه...
ehsanservat کاربر سایت Jun 20, 2015 #5 لینک دانلود بازی http://www.emuparadise.me/Sony_Playstation_ISOs/Time_Commando_/37698