This War of Mine: The Little Ones در سال ۲۰۱۶ برای PS4 و Xbox One عرضه خواهد شد

BEHZAD WESKER

کاربر سایت

b661e5f6bda430a673404a90175b16a51e8ef85d.jpg__940x420_q85_crop-smart_subject_location-786,265_upscale.jpg

درود

استودیو11bit عنوان کرد که بازی This War of Mine: The Little Ones در سال 2016 برای کنسول های PS4 و XONE منتشر خواهد شد. این عنوان فوق العاده سال قبل بر روی PC منتشر شده بود.

این عنوان شما را مسئول یک گروه از بزرگسالان و کودکان قرار میدهد که باید برای زنده ماندن در یک شهر محاصره شده تلاش کنید. انها با کمبود غذا ، دارو و در معرض خطر هستند.

ایده این عنوان این است که بقا و زنده ماندن در جنگ را از نگاه یک کودک نشان بدهد.

This War of Mine: The Little Ones قرار است در تاریخ ۲۹ ژانویه سال ۲۰۱۶ میلادی برای پلتفرم های PS4 و Xbox One منتشر شود.

منبع

عالیه این بازی! من روی pc کپی بازی کردم ولی اینقد خوب بود حاضرم رو کنسول بخرمش :d بعضی جاها اینقد واقعیتا رو خوب نشون میده آدم زده میشه از دنیا :d

دوستانی که بازی کردن سبکش چطوریه؟مثل fallout shelter ـه؟:-/
در واقع Fallout Shelter شبیه بازیه :دی با این تفاوت که Fallout Shelter رو میشه ادامه داد ولی این رکوردی ـه , هر چقدر بیشتر بتونی زنده بمونی ! انصفا هم جو مریضی داره ( :| ) بازیش کانتنت زیادی نداره (به خاطر همینم رکوردی ـه) ولی لامصب با آدم حرف میزنه , با اینکه کسی داخل بازی حرف نمیزنه ولی با همون نوشته ها با همون سکوتش رسما مغزت ترکونه :|
خیلی خیلی بهتر از Fallout :) اون یه بازی موبایلی محدوده این واقعا بهتره.
چه ربطی داره دارن این دو با هم به غیر اینکه شکل گیم پلیشون یکی ـه ؟

آخرین ویرایش:
در واقع Fallout Shelter شبیه بازیه :دی با این تفاوت که Fallout Shelter رو میشه ادامه داد ولی این رکوردی ـه , هر چقدر بیشتر بتونی زنده بمونی ! انصفا هم جو مریضی داره ( :| ) بازیش کانتنت زیادی نداره (به خاطر همینم رکوردی ـه) ولی لامصب با آدم حرف میزنه , با اینکه کسی داخل بازی حرف نمیزنه ولی با همون نوشته ها با همون سکوتش رسما مغزت ترکونه :|

بنظرم ربط داره.مقایسه کردم و کاملا .واضح هست یه بازق موبایلی توان رقابت نداره.

آره جوش مریضه ولی تموم میشه ها...
یعنی باس انقدر زنده بمونی تا تموم شه
هر روز هم تو رادیو در مورد جنگ خبرارو میگه تا چندین روز بره تموم میشه

بنظرم ربط داره.مقایسه کردم و کاملا .واضح هست یه بازق موبایلی توان رقابت نداره.
دو بازی به غیر اینکه مکانیزم گیم پلی مشابهی (اونم خیلی محدود) دارن فک نکنم بشه از توشون وجه مشترک دیگه ای در اورد ! اصلا شما نگاه کن Fallout Shelter به چه دلیلی ساخته شده و با چه هدفی بعد بیا اینجا میبینی این دو باهم خیلی متفاوتن و ربطی هم به پلتفرم مقصد ندارن وگرنه خود بازی که روی پلتفرم موبایل هم منتشر شده !
آره جوش مریضه ولی تموم میشه ها...
یعنی باس انقدر زنده بمونی تا تموم شه
هر روز هم تو رادیو در مورد جنگ خبرارو میگه تا چندین روز بره تموم میشه
آره خوب گفتم که بازی اونقدر کانتنت نداره سبکش هم که بقاست بالاخره باید یـ جایی تموم بشه ! ولی خوب همونم رکوردی محسوب میشه , اینکه ظرف چند روز بازی رو تموم کردی ؟!

دو بازی به غیر اینکه مکانیزم گیم پلی مشابهی (اونم خیلی محدود) دارن فک نکنم بشه از توشون وجه مشترک دیگه ای در اورد ! اصلا شما نگاه کن Fallout Shelter به چه دلیلی ساخته شده و با چه هدفی بعد بیا اینجا میبینی این دو باهم خیلی متفاوتن و ربطی هم به پلتفرم مقصد ندارن وگرنه خود بازی که روی پلتفرم موبایل هم منتشر شده !

آره خوب گفتم که بازی اونقدر کانتنت نداره سبکش هم که بقاست بالاخره باید یـ جایی تموم بشه ! ولی خوب همونم رکوردی محسوب میشه , اینکه ظرف چند روز بازی رو تموم کردی ؟!

میدونم احمد جان.طرف خواست مقایسه کنه منم منظورم این بود که تو سبک کلی هردوشون که بقا هست این بازی بهتره.معلومه که تفاوت دارن.

آو یعنی میشه زود تر تموم شه! عجب! :d
من تو 39 روز :d
دوبار هم رفتم هر دو بار 39 شد :|
برا همین فک کردم کلا بازی تو 39امین روز تموم میشه :|
خیلی جا ها تو مپ میزنه خطریه نرین منم هی میترسیدم نمیرفتم
آخرش دیدم هیچی ندارم رفتم اونجا ها دیدم هیچ خبری نی :))
یه تفنگ و چار تا مشت کارشونو تموم میکنه :d
ولی خدایی حس نا امیدی و غم و کلا جو سنگینی داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or