Thief برای این نسل نیز عرضه خواهد شد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Thief-Garrett.jpg

ما تا قبل از این می دانستیم که عنوان Thief برای PC, Xbox One, و PlayStation 4 عرضه خواهد شد,اما امروز خبر خوبی
برای کسانی که امیدوار به عرضه این بازی برای نسل کنونی بوده اند, داریم.

به گزارش بلاگ رسمی Thief ,گیم پلی بازی تغییر نخواهد کرد و این عنوان همزمان با نسل بعد و pc برای Xbox 360 و
PlayStation 3 نیز عرضه خواهد شد.

Thief Is Coming To Current-Generation Consoles - News - www.GameInformer.com

از شرکت سوپر پول پرست اسکوار کاملا معلوم بود .. من همیشه با خبر های این بازی روبرو میشدم میگفتم عجیبه برای این نسل عرضه نمیکنن ... برای $کوار عجیبه

اینکه بازی شبیه به Dishonored از آب در اومده نظر عجیب غریبی نیست.تقریبا همه همین نظر رو دارن.Stage Demo بازی تو E3 رو ببینید،در جواب به این قضیه گفت که ما سعی میکنیم از بازیهای خوب این سبک الگو برداری کنیم.

در کل بشدت استقبال میشه از این بازیهای Cross-Gen:d

My 360 is ready
MY PS3 IS READY
پ.ن:دقت کردید بازی ها جدیدا روی PS4زود تر لیک میشن:lol:
?! Oh ,Really :arrowd:

:|

گویا تغییرات در عقیده ، مقیاسش خیلی وسیع تر از تغییر جبهه از مایکروسافت به سونی بوده!!!
چه ربطی داره TRهم سراسر اسکی و تقلید بود اما بازی قشنگی بود و ارزش بازی داشت منم این حرف ها رو در مورد TR زدمو و میزنم اما بازیش کردم و اتفاقا بازی خوبی هم بود سر اون حرفمم هنوز هستم

چه ربطی داره TRهم سراسر اسکی و تقلید بود اما بازی قشنگی بود و ارزش بازی داشت منم این حرف ها رو در مورد TR زدمو و میزنم اما بازیش کردم و اتفاقا بازی خوبی هم بود سر اون حرفمم هنوز هستم

دوست من خواهشا قبل از نقل قول کردن ،یه کم دقت بیشتری به خرج بدید! من اصلا منظورم این نبود که چرا بازی با DisHonored مقایسه شده! اگه یه کم به لحن اون کامنت توجه کنید ،پر واضحه که Thief داره مورد تمسخر قرار میگیره و بی ارزش تلقی میشه ولی الان موضع کاملا عوض شده ! در ضمن ادامه بحث من با شما به موضوع تاپیک مربوط نمیشه پس خواهشا برای بحث به پروفایلم تشریف بیارید!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or