Theseis دنياي بين ترس و راز نهفته در metropolis

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

بازي Theseis از اون دسته بازي هايي بود كه در هنگام معرفي شدن سر ورصداي زيادي به پا كرد در حالي كه تمام بازي هاي اين نسل به سوي ACTION - FPS - MMO و.......... راهي ميشند اين بازي adventure بالاخره اميدي در بازي بازها adventure ايجاد كرد بازي با تم fantasy adventure كه در يونان اتفاق ميافته

مدت ها از معرفي بازي در سال 2005 گذشت تا اينكه در MAY 2006 عكس هاي جديد از بازي به دست اومد و از اون زمان تا به حال اخباري از بازي نرسيده بود وحتي احتمال كنسل شدن اين بازي ميرفت تا اينكه بالاخره امروز سايت worthplaying اخبار جديد از بازي و 5 عكس به مرض نمايش گذاشت

30mpst3.jpg

بازي Theseis بازي كه شما رو بين دو دنياي مختلف رها ميكنه و شما بايد به مكاني مقدس دست پيدا كنيد براي نجات بشريت

Andronicos Kalogerou فردي هست كه خودش در راه علم فدا ميكنه و براي نشان دادن علم و مبارزه با خرافات . وي در طول 5 سال در دفتر كه در يكي از مناطق باستاني يونان هست به سختي كار ميكنه و به تمام يونان سفر ميكنه براي اشكار كردن حقيقت پيچيده و نهفته

اما دنيا اون به راحتي هر چه تمام تر بهم ميريزه با تلفني كه از سوي خواهرش ميشه و به اون خبر داده ميشه كه نه تنها ناپدريش گم شده بلكه احتمال ميره كه مرده باشه . وي با قلبي شكسته به زادگاهش و جايي كه كودكيش در اون صرف كرده بر ميگرده در جايي از مناطق كوهستاني يونان براي پيوستن به نا خواهريش و دفن كردن تابوت خالي پدرش .

اما ان دو از از اين موضوع اطلاع ندارند كه هر چي ميگذرد سرنوشت اونها رو يك قدم به چيزي كه در انتظارشون نزديك تر ميكند . مرگ پدرشون اغاز گر يكي از بزرگترين نبردهاي بين خير و شر است كه كمترين حاصل ان اينده بشريت است

161xhkz.jpg

از طريق يك شبكه مخفي كه در زير metropolis يونان موجود داره اونها با جستجو كردن در مكان ها گمشده و متعلق به افسانه هاي يونان باستان سعي ميكنند از توطعه اي پرده بر دارند كه تا ان زمان با كشتن و دزدين شاهدان سعي در مخفي كردن خودشون داشتند . اونها مواجه ميشند با يك قدرت خفته كه ميخواهد ظاهر بشه و به جايگاهش ميان مردم بر گرده

وحشت و ترس و اكنتشاف راز ها و خيانت و............ چيز هايي كه شما با اون مواجه ميشويد

اخرين اطلاعات ازبازي Theseis :arrowd:

1- داستان بازي پر خطر و وحشت و خيانت است كه اتفاق ميافته در زير مكاني كه شما در اون زندگي ميكنيد

2- در بازي شما ميتونيد به جاي هر دو شخصيت يعني Andronicos و Pheve بازي كنيد و مبارزه كنيد با مردان و هيولاهايي موجود در سر راهتون براي رسيدن به راز موجود در Theseis

3- بازي همراه با اكشن و اكتشاف و حل كردن پازل هاي مختلف . در بازي به هوش و سرعت العمل شما نياز هست براي مقابله و تاريكي ها موجود در اين دنياي فانتزي

4 - شخصيت هاي شما قرار ميگيرند هم در جاهاي جديد و هم در جاهاي باستاني

5- موتور قوي بازي كه كه محيط هاي بسيار بزرگ وزيبا رو به تصوير ميكشه

6- موسيقي هيجاني و زيباي بازي كه شما رو همه جا همراهي ميكنه

29z8xnr.jpg

استوديوي TRACK 7 قول داده بالاخره بازي امسال عرضه ميشه اميدوارم بتونه به قولش عمل كنه

بازي براي PC و X360 تهيه و عرضه خواهد شد

با تشكر از مصطفي عزيز

موفق باشيد !!

ايشالا اين بازی jericho ای ديگر نباشه.
اخه يه بازي adventure خالص چه ربطي به يه بازي FPS داره :biggrin1:
البته داستان jericho هم بد نبود اما كلا با هم خيلي فرق دارند اين دو تا
من اصلاً به سبکش نگاه نمیکنم ، نمیدونم چرا هروقت اسمه يه بازی ترسناک که قراره بياد به گوشم میخوره
حالا چه ادونچر و هر کوفتو ز هره ماره ديگه ای ياد jericho لعنتی میيوفتم که هر کاری کردم به خودم به قبولونم که تا اخرش برم نتونستم ، از بس اين بازی چرت بود ،از قبل خيلی منتظرش بودم ولی وقتی که امد اينجوری شد ، کلاً من علاقه خيلی زيادی به سبک horror action دارم ، اين بازی هم يجورايی مثل jericho تو اين جاهای باستانی هست رو اين خاطر ياد اون بازی افتادم.
ولی در کل بازيهای زيادی هستند که با نام ادونچر میان بيرون ولی آدم ذره ای ماجراجويی توش نمیبينه و يه fps کامل میشه .
حالا در کل اميد وارم بازی خوبی بشه. __________________

دقيقا مسئله همينه كه خدا رو شكر اين بازي كه بازي adventure خالص هست و ديگه اين سبك ACTOIN ADVENTURE نيست وگرنه خب GTA 4 هم ACTOIN ADVENTURE هست
اين بازي مثل بازي هايي مثل دراكولا وئ يا بازي هاي اگاتا كريستي با اين تفاوت كه داستان بسيار قوي تري از اين بازي ها داره و يه جوري بازي خوراك PC باز هاست اين بازي هم اول براي PC تاييد شد و بعد براي 360

آخرین ویرایش:
FPS چه ارتباطی به Advanture داره خدا عالمه :دی
جریکو درسته که گرافیکش رو فقط انواع Blur تشکیل میداد و گیم پلی واقعا زیبایی داشت ، ولی داستانش بسیار عالی بود ... در واقع بازی به داستان گند زده بود :دی

سلام
ولی خدا وکیلی اگر شخصیت اول بازی همینی باشه که کسری عکسشو گذاشته یه جورایی تریپش خیلی ضایع هست .لباس و این حرفاش هم آدمو یاد بازی های مخفی کاری میندازه. ولی داستان احتمالا خیلی جذاب باشه.
یا علی مدد

اخه يه بازي adventure خالص چه ربطي به يه بازي FPS داره :biggrin1:
البته داستان jericho هم بد نبود اما كلا با هم خيلي فرق دارند اين دو تا __________________
من اصلاً به سبکش نگاه نمیکنم ، نمیدونم چرا هروقت اسمه يه بازی ترسناک که قراره بياد به گوشم میخوره
حالا چه ادونچر و هر کوفتو ز هره ماره ديگه ای ياد jericho لعنتی میيوفتم که هر کاری کردم به خودم به قبولونم که تا اخرش برم نتونستم ، از بس اين بازی چرت بود ،از قبل خيلی منتظرش بودم ولی وقتی که امد اينجوری شد ، کلاً من علاقه خيلی زيادی به سبک horror action دارم ، اين بازی هم يجورايی مثل jericho تو اين جاهای باستانی هست رو اين خاطر ياد اون بازی افتادم.
ولی در کل بازيهای زيادی هستند که با نام ادونچر میان بيرون ولی آدم ذره ای ماجراجويی توش نمیبينه و يه fps کامل میشه .
حالا در کل اميد وارم بازی خوبی بشه.

[دقيقا مسئله همينه كه خدا رو شكر اين بازي كه بازي adventure خالص هست و ديگه اين سبك ACTOIN ADVENTURE نيست وگرنه خب GTA 4 هم ACTOIN ADVENTURE هست
اين بازي مثل بازي هايي مثل دراكولا وئ يا بازي هاي اگاتا كريستي با اين تفاوت كه داستان بسيار قوي تري از اين بازي ها داره و يه جوري بازي خوراك PC باز هاست اين بازي هم اول براي PC تاييد شد و بعد براي/QUOTE]
اوه ، من فکر کردم action advanture هست ،.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or