The Wolf Among Us: Episode 3 هفته بعد منتشر می شود

Salar 94

کاربر سایت
اوایل همین هفته بود که سخنان و حرف های زیادی درمورد قسمت سوم عنوان محبوب Telltale Games یعنی The Wolf Among Us در رسانه ها منتشر شد.وخبر خوب برای طرفداران این عنوان این است که قسمت سوم این بازی هفته بعد منتشر خواهد شد.

Telltale Games اعلام کرد که قسمت سوم عنوان The Wolf Among Us بانام “A Crooked Mile” هفته بعد برای همه ی پلتفرم ها عرضه خواهد شد. طبق این خبر نسخه PC/Mac وPS3 این عنوان سه شنبه 8م April و نسخه XBOX آن کمی دیرتر یعنی چهار شنبه 9مApril منتشر خواهد شد.نسخه iOS این عنوان نیز هفته بعد منتشر میشود ولی هنوز اطلاعاتی از تاریخ دقیق انتشار آن از سوی Telltale Games منتشر نشده است .

84577948180216292264.jpg

شما همچنین می توانید تریلری از قسمت سوم این عنوان را از لینک زیر دانلود کنید :

اپیزود دومش خیلی بهتر از اولی بود امیدوارم اینم خیلی خوب باشه در کل فضا و آرت استایل خیلی جالبی داره ممنون از خبر خوشحالمون کردی:d

اپیزود دومش خیلی بهتر از اولی بود امیدوارم اینم خیلی خوب باشه در کل فضا و آرت استایل خیلی جالبی داره ممنون از خبر خوشحالمون کردی:d
ولی من اپیزود اولی ـو بیشتر دوست داشتم .
روند اپیزود 2 نسبت به یک ارومتر بود . انتخابای سختی ـم نداشت ! یعنی یه سری انتخاب داشت که تابلو بود ادم کدوم ـو انتخاب می کنه ! منظورم اینه که اتفاقات دنیای من و یکی دیگه مثه هم ـن که این جالب نیست .
مدرکم هم درصدای اخر بازی ! که تقریبا همهش 70 به 30 بود !
==
وحشتناک خوشحال شدم !
ممنون برای خبر .

من فقط اپیزود 1 رو بازی کردم هنوز دوم رو نرفتم ولی عالی بود همون اپیزود اول .
کلا Telltale رو عشق هست
بازیاش هم زیاد شده دیگه کم کم باید در بین بازیاش انتخاب کرد چون دیگه همشو نمیشه خرید

Using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or