The Witness برای Xbox One به صورت غیر رسمی تایید شد

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Heska

کاربر سایت
«The Witness»، دومین بازی سازنده بازی «Braid»، یعنی «Jonathan Blow»، برای «Xbox One» نیز عرضه خواهد شد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

i2a7z90f17goafxvo0jo.jpg

The Witness که تنها برای «PS4» و «PC» معرفی شده بود، توسط «ESRB» (هییت درجه بندی سنی بازی‌ها در آمریکا)، برای نسخه Xbox One، درجه سنی «E» (مناسب برای همه) را گرفت. به این معنی که این بازی برای کنسول «مایکروسافت» نیز عرضه خواهد شد. در سایت رسمی بازی نیز اشاره‌ای به عرضه بازی برای بقیه پلتفرم‌ها شده بود.

The Witness در 26 ژانویه، برای PS4 و PC منتشر می‌شود. همچنین نسخه iOS نیز معرفی شده ولی تاریخ عرضه آن هنوز مشخص نشده‌است.

Blow گفته است که اتمام بازی، چیزی نزدیک بر 20 تا 25 ساعت به طول می‌انجامد. او همچنین اشاره کرد که در بازی پازلی وجود دارد که تنها یک درصد از مردم قادر به حل آن خواهند بود.

منبع

ظاهران قراره با قیمت تخیلی/فکاهی 39.99$ عرضه بشه :دی. 20 دلار از یه بازی AAA مثل DOOM با اون عظمت و کامیونیتی و کانتنت و ... کم داره.
جاناتان بلو دیوانه شده رسما کسی بازی پازلی که بیشتر از یک مرتبه ارزش تکرار نداره رو با این قیمت نمیخره.

ظاهران قراره با قیمت تخیلی/فکاهی 39.99$ عرضه بشه :دی. 20 دلار از یه بازی AAA مثل DOOM با اون عظمت و کامیونیتی و کانتنت و ... کم داره.
جاناتان بلو دیوانه شده رسما کسی بازی پازلی که بیشتر از یک مرتبه ارزش تکرار نداره رو با این قیمت نمیخره.

گویا باید یکی پیدا کنیم شریکی بخریم.

والا Braid رو هر چه قدر هم بازی کنی سیر نمی‌شی.:دی این رو نمی‌دونم.

اون پازلی که گفته 1 درصد همون که حل شه سریع میره تو یوتوب ! :d متاسفانه همین یوتوب و انجمن ها و ... هستن که حس و حال انجام چالش میگیره از ادم ، قدیم یک مرحله رو گیر میکردیم 500 بار تکرار میکردیم یا دو سه روز مشغول بودیم :|

اون پازلی که گفته 1 درصد همون که حل شه سریع میره تو یوتوب ! :d متاسفانه همین یوتوب و انجمن ها و ... هستن که حس و حال انجام چالش میگیره از ادم ، قدیم یک مرحله رو گیر میکردیم 500 بار تکرار میکردیم یا دو سه روز مشغول بودیم :|

خوب شما نرو تو یوتیوب .. مگه زوریه؟ ... دور از نت بشین پای بازی و از چالش ها لذت ببر ...

......................

از همون موقع که بازی معرفی شد نظرم رو جلب نکرد ...

خوب شما نرو تو یوتیوب .. مگه زوریه؟ ... دور از نت بشین پای بازی و از چالش ها لذت ببر ...

......................

از همون موقع که بازی معرفی شد نظرم رو جلب نکرد ...
عصر ارتباطاته ً فضای مجازی گره خورده دیگه نمیشه کاریش کرد تموم شد اون دوران فسفر سوزوندن

عصر ارتباطاته ً فضای مجازی گره خورده دیگه نمیشه کاریش کرد تموم شد اون دوران فسفر سوزوندن

با عصر ارتباطات و و ارتباط با اسپویل یا راهنمایی گیم و نمیشه کاریش کرد کاری ندارم ...

ولی با اون دوران فسفر سوزوندن تموم شد ... حس کردم همه رو جمع بستین !!؟

البته این خبر درسته ولی خود Jonathan Blow برگشته گفته در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای آوردن بازی روی XB1 ندارن و اینکه بازی در ESRB علاوه بر PS4 برای XB1 هم ثبت شده صرفاً بخاطر این بوده که هزینه کمتری بکنن و اگر در آینده خواستن بازی رو برای XB1 هم بیرون بدن دوباره کاری نشه.

بحث درمورد سیر شدن و اینا نیست :دی بنظر من Journey و Braid و Castle Crasher و .... از تمام assassins creed ها بهتره ولی درهیچ شرایطی 39.99$ ارزش ندارن.

اما برای من هیچکدوم از این بازیها جذابیت ACـه 1 تا برادرهود رو نداشتن. سایر نسخه‌هاش رو هم که بازی نکردم هنوز و بعید هم میدونم به این زودیها بازی کنم.

با عصر ارتباطات و و ارتباط با اسپویل یا راهنمایی گیم و نمیشه کاریش کرد کاری ندارم ...

ولی با اون دوران فسفر سوزوندن تموم شد ... حس کردم همه رو جمع بستین !!؟
نه منظورم همون بود که حوصله ها کمتر شده به نسبت وقتی هم که ویدیو و همه چیز باشه در دسترس ...

نه منظورم همون بود که حوصله ها کمتر شده به نسبت وقتی هم که ویدیو و همه چیز باشه در دسترس ...

من همین الان دارم ico بازی میکنم ... یه مسیر ۱۰دقیقه ای رو الان سه ساعته اومدم .. همین الانم شدید تو گل گیر کردم .. ولی به تنها چیزی که فکر نمیکنم اینکه برم راهنمایی بگیرم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or