The Witness از 5 گیگابایت RAM کنسول PS4 استفاده خواهد کرد!

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
سازنده The Witness یعنی Jonathan Blow در Twitter خود درباره مسائل فنی این بازی بحث کرد.او اعلام کرد که The Witness
از 5 گیگابایت از 8 گیگ ps4 ,ram استفاده خواهد کرد.
The-Witness-tweets.png

به نظر شما این مفدار برای یک indie زیاد نیست؟؟درحالی که برای مثال KILLZONE:SHADOW FALL از 3 گیگ رم
استفاده خواهد کرد.

The Witness: Blow confirms game currently uses 5GB of PS4 RAM | VG247

بله برنامه نویسای تنبلی مثل شما هستن که رم رو آزاد نمیکنن!
شرط میبندم از 5 گیگ 1 گیگش بیشتر مصرف واقعی نشده! شایدم کمتر

احتمالا بیشتر وقتش رو روی طراحی پازل های بازی گذاشته.
وگرنه در مقایسه با کرایسیس 3 و مترو که روی 512 MB رم اجرا میشدن از لحاظ Texture و Light map و Audio که سر تر نیست.
از جهتی هم خوبه هرچی پازل هاش بهتر باشه بازیه بهتری میشه.موقعی هم که رم فتّ و فراون هست چرا استفاده نشه؟

ایشون رو جو گرفته، چون همین الانش روی pc هم بازی ها انقدر رم مصرف نمی کنند چه برسه به کنسولی که همه جوره بهینه شدست، حرف های ایشون دو حالت داره، یا ناتوانی اشون رو در مدیریت حافظه نشون می ده، یا تیکه پرونی به مایکروسافته

به نظر من سازندگان عناوین Indie خیلی نمی تونن از کمترین مقداره حافظه یک کنسول بیشترین حجم تکسچرها و بازخوردها رو بدست بیارن چون عملا کار شناسان مختص این کار در اختیارشون نیست و با یک عملیات و گرافیک نه چندان قوی شاهد بیشترین ضریب استفاده از حافظه رو در این گونه عناوین شاهد هستیم

خودش گفته از اونجائی که از استریمینگ استفاده نمیکنن برای همین مجبورن خیلی چیز میز بریزن تو رم .انجین های مدرن که استریمینگ ساپورت میکنن این مشکل رو نخواهند داشت فعلا

بازی ای که از 5 گیگ رم PS4 به خوبی کامل استفاده کنه هرگز روی ایکس باکس نخواهد اومد, درسته؟؟

فقط و فقط یه سوال صادقانه پرسیدم چون در جریان جزئیات کامل سخت افزار PS نیستم. ایکس باکس فن ها تورو خدا منو نخورید.

بازی ای که از 5 گیگ رم PS4 به خوبی کامل استفاده کنه هرگز روی ایکس باکس نخواهد اومد, درسته؟؟

فقط و فقط یه سوال صادقانه پرسیدم چون در جریان جزئیات کامل سخت افزار PS نیستم. ایکس باکس فن ها تورو خدا منو نخورید.
تا اونجا که من میدونم هردو کنسول 8 گیگ رم دارن.

رم مفت گنجیشک مفت. تازه اگر از شیش گیگ استفاده کرده بودن بهتر میشد.(تایید میشد که حد اقل 6 گیگ از رم رو میشه برای بازی استفاده کرد)

ولی خب تفاوت زیاد دارن نوع این رم ها و حجم قابل استفاده شون توسط بازیساز ها.

نه فکر نمیکنم تفاوت خاصی داشته باشن. هردو هشت گیگ رم دارن که بین سی پی یو و جی پی یو شیر شده. اگه کسی دقیق تر میدونه بگه لطفا.

- - -ویرایش - - -

من اشتباه کردم. فرق دارن. رم پی اس 7 گیگش قابل استفاده در گیم هست و اکس باکس 5 گیگ. در ضمن رم پی اسDDR5 هست و اکس باکس DDR3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or