دکتر جان شما رو داج مانور بده سعی کن کاملا باهاش راحت و مستر شی،
بعدش پرک های مربوط به ادرنالین رو بگیر، مثلا یک ابیلیتی هست که وقتی استامینات تموم میشه، از ادرنالین به جاش استفاده میشه برای کست کردن ساین ها؛ این یعنی تقریبا Quen همیشگی و مجانی، یا یکی دیگه هست که وقتی میمیری اولین بار از ادرنالینت کم میشه یعنی یک جون اضافه؛ یک همچین بیلدی اگه داج هم مستر شی، میتونی با لول پایین حتی بازی رو دف مارچ تموم کنی، چون تنها تفاوت قابل لمس میشه میزان دمیج و ارمور انمی ها، یعنی فایت همون فایته، فقط طولانی تر هست و بیشتر بهت دمیج میده، حتی فیند که گنده ترین و از خطرناکترین هیولاهاست رو هم میتونی همینجوری بترکونی حتی وقتی لول گپ زیاده و لولش قرمز میشه...
در واقع این حالتی هست که "کارت راه میفته" و بقیه مکانیسم هاش رو میتونی برای عشق و حال استفاده کنی، اصلا بزرگترین نقظه ضعف گیم پلی بازی همینه که بهترین روش بازی حالت محدودی داره و مثل اکشن ار پی جی ها دستت باز نیست، البته دستت باز هست به شدت، اما کاربرد باقی روش ها کمتره، مثلا منم از ساین های دیگه زیاد استفاده میکنم، اما دروغ چرا، واجبش همین بیلدی هست که گفتم، داج Quen داج Quen.... قشنگ اینطوری بازی رو پاره میکنی بعدش دیگه دستت میاد و به کامبت تنوع میدی... من همینجوری هفت هشت بار دف مارچ تموم کردم الانم تو مسیرم، نویگرد و ولن و اکسنفورتث های در دسترس تموم شده و تازه رفتم اسکلگَ...
اینم برای اینکه بهتر پیداش کنی، البته میدونم خودت اینکاره ای و پاره میکنی نهایتا ولی کلا گفتم شاید به دردت بخوره...
اینا بیلد فعلی من هستند، سعی کن پوشن ها و ابیلیتی هایی که روشون هستم رو دقت کنی چون خیلی به درد میخورند، باقی هم البته واقعا کاربرد زیادی دارند من از خیلی هاشون استفاده میکنم، ولی اصل کاری ها همینان که گیم چنجر هستند... دیتیلز و اینفو هم خودش گویاست...
[SPOILER]
[ATTACH=full]362384[/ATTACH]
[ATTACH=full]362388[/ATTACH]
[ATTACH=full]362389[/ATTACH]
[ATTACH=full]362391[/ATTACH]
[ATTACH=full]362393[/ATTACH][ATTACH=full]362392[/ATTACH]
[/SPOILER]
+ اینکه من معمولا طبق عادت خیلی دقیق بر اساس سیستم کوئست بازی میکنم، طوری که همیشه لول گپ یک حالت بهینه پیدا میکنه نهایتا و زود اورپاور میشم طبیعی، حتی جالبه اگه سیستم کوئست ویچر 3 رو با دقت و ترتیب بازی کنی، حتی میشه گفت هیچ تروفی میس نمیشه (به غیر از کارد های گوئنت، اون کوئست مربوط به Radovid و تروفی مربوط به Full Crew یعنی نگه داشتن تریس ینفر کیرا و لمبرت در بازی)
خلاصه یکم روش کار کنی واقعا اب خوردن میشه، اصن یادمه از همون 2015 به دوستام میگفتم چقدر کامبت ویچر 3 ساده است، دیدم داری بازی میکنی.. حالش رو ببر...
*برای مشت زنی تن به تن هم، قبل حمله حریف و بعدش، دقیقا وقتی هست که باید بزنیش... مثلا یک داج به جلو(انمی میزنه) بعدش یک داج به عقب و سریع اتک.....
دایره و استپ بک، از ضربدر بهتره.. اکثرا...