The Wheelman

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
گشتم تاپیک این بازی رو پیدا نکردم حالا باز اگه قبلا بود درخواست میدم که پاک بشه تاپیک.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
امروز دموی بازی رو، بازی کردم. نمیدونم بگم خوب یا بد. از نظر رانندگی بازی در وضعیت خوبی به سر میبره و هندلینگ و روانی ماشین و نیز ایجاد تخریب ها و ضربه زدن به ماشین هایی که دارن تعقیبتون میکنن خیلی خوب کار شده. در حین رانندگی میتونین تیر اندازی هم کنید و نیز با استفاده از Focus دوربین که به داخل ماشین منتقل میشه و صحنه آهسته میشه میتونین با شلیک به نقاط حساس راه رو برای خودتون بازی کنین.

محیط شهر از تخریب پذیری بالایی برخودار هست اما رنگ آمیزی کمی تو ذوق میزنه و مثل این میمونه دارین توی شهر Bajoo-Kajoi رانندگی میکنین.

وقتی از ماشین پیاده میشین فاجعه مدل شخصیت (ظاهر و تیپ و اندام) مثل یه سوزن میره تو چشتون :دی نمیدونم چی فکر کردن اینطوری طراحی کردن حتی انیمشین حرکات هم خیلی فجیه و ضایعن :دی

توی این دمو 3 مدل از ماموریت ها قابل بازی بودند:

1- رساندن فرد مورد نظر به مکان مشخص که در عین واحد باید با پلیس ها و دیگر باند های شهر سرو کله بزنید.

2- دزدیدن یک ماشین با پرش به روی اون (چیزی شبیه Just Cause) و رساندن به محل مشخص.

3- مسابقات رانندگی همراه با درگیری با دیگر مسابقه دهنده گان.

در کل این بازی ارزش سرگرم کردن داره و میشه بهش امیدوار بود و ازش لذت برد. ;)

هم عیده
هم پستو مغازه ها بستن فعلا
من یک تریلر دیدم
دست فرمون موتورش که از اونا بود که یا یک حرکت 6 دور میچرخه
به نظرم زیاد شاخ نیست! حالا شاید Slow Motion داره حال بده.......

الان عیده !:d همه جا تعطیله ! شاید بعد از عید بیشتر در مورد این بازی بشنویم !
ولی فک کنم بازی مهیج و سرگرم کننده ای باشه .
حالا از دوستان اگه کسی دان کرد بیاد یه کم تعریف کنه . مرسی .

این بازی از اون دسته بازیایی هست که همه خوششون میاد سرگرم کنندس و نمیشه انتظارات زیادی ازش داشت من دمو رو بازی کردم فقط قسمت رانندگی داشت که احتمالا همش رانندگی نیست خود ون دیزل خوب طراحی شده حداقل بنظر من از ون دیزل Riddick بهتر طراحی شده!
میشه با ماشین تنه زد به ماشین های دیگه!! مرحله ای تو دمو بود که شما در حال رانندگی در ماشینو باز میکردی و میپریدی توی ماشین مد نظر!!!!!!!!! گرافیک بازی خوبه اما اشکالاتی داره ! طراحی ماشینها خوبه و زیبا هستن و دلربایی میکنن:d! ...
این بازی با توجه به اینکه هم فیلمش ساخته میشه هم بازی و خیلی از بازیای که اینطوری بودن خوب از آب در نیومدن اما بنظر من این عنوان راضی کنندس و ارزش امتحان کردنو داره!

منم این بازیو بدون انجام دادن ماموریتهای فرعی تمام کردم. بازی سرگرم کننده ای بود. فقط یخورده تکراری میشه بازیش. دویدن شخصیت هم ضایع هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or