mamad2010 Google Search:Yanet Garcia Loyal Member Oct 29, 2013 #1 بالاخره فصل دو این بازی هم معرفی شد! شما در نقش کلمنتاین بازی می کنید و سازنده هم مثل نسخه قبلی telltale خواهد بود:
بالاخره فصل دو این بازی هم معرفی شد! شما در نقش کلمنتاین بازی می کنید و سازنده هم مثل نسخه قبلی telltale خواهد بود:
BARDI YA کاربر سایت Oct 29, 2013 #2 عالیه ممنون از خبر ! ولی : FAREWELL to INNOCENT CLMANTINE WELCOME to EXPERIENCED CLAMANTINE اینطوری دیگه اون کلمنتاین قدیم نیست ! چون تنها و با غریبه هاست که دیگه نمیتونه اعتماد کنه باید خودش فکر و عمل کنه !
عالیه ممنون از خبر ! ولی : FAREWELL to INNOCENT CLMANTINE WELCOME to EXPERIENCED CLAMANTINE اینطوری دیگه اون کلمنتاین قدیم نیست ! چون تنها و با غریبه هاست که دیگه نمیتونه اعتماد کنه باید خودش فکر و عمل کنه !
A.R.A.$.H کاربر سایت Dec 2, 2013 #3 این کاراکتر رو فکر کنم همه به خوبی یاد داشته باشند :d امید و کریستا ظاهرا تنها افرادی هستند که از فصل اول جون سالم بدر بردند و در فصل 2 حضور خواهند داشت. Spoiler Do You mean kenny is really dead ?
این کاراکتر رو فکر کنم همه به خوبی یاد داشته باشند :d امید و کریستا ظاهرا تنها افرادی هستند که از فصل اول جون سالم بدر بردند و در فصل 2 حضور خواهند داشت. Spoiler Do You mean kenny is really dead ?
CAP\MortezA63 کاربر سایت Dec 2, 2013 #4 یعنی این بازی معرکه بود..!!معرکه.!خدا کنه هرچی زودتر سری جدیدش بیاد بتونم بازی کنم..!!واقعا صبر کردن برای این بازی خیلی سخته.!
یعنی این بازی معرکه بود..!!معرکه.!خدا کنه هرچی زودتر سری جدیدش بیاد بتونم بازی کنم..!!واقعا صبر کردن برای این بازی خیلی سخته.!
Blood Brothers کاربر سایت Dec 2, 2013 #5 نوشته شده توسط CAP\MortezA63: یعنی این بازی معرکه بود..!!معرکه.!خدا کنه هرچی زودتر سری جدیدش بیاد بتونم بازی کنم..!!واقعا صبر کردن برای این بازی خیلی سخته.! بیشتر... دقیقا باهات موافقم من که با این بازی زندگی کردم جایزه بهترین بازی سال هم کاملا حقش بود اون لحظه دراماتیک آخرش رو هم که اصلا حرفش رو نزن...
نوشته شده توسط CAP\MortezA63: یعنی این بازی معرکه بود..!!معرکه.!خدا کنه هرچی زودتر سری جدیدش بیاد بتونم بازی کنم..!!واقعا صبر کردن برای این بازی خیلی سخته.! بیشتر... دقیقا باهات موافقم من که با این بازی زندگی کردم جایزه بهترین بازی سال هم کاملا حقش بود اون لحظه دراماتیک آخرش رو هم که اصلا حرفش رو نزن...