The Walking Dead : Season 2 | ps vita

.:miladamiri:.

کاربر سایت
45620812224231552383.jpg

همانطور که استدیو Telltale Games وعده داده بود، دیروز از فصل دوم بازی پرطرفدار و زیبای The Walking Dead رونمایی شد.
اولین اپیزود این فصل در ماه نوامبر منتشر خواهد شد و تا این لحظه برای پلتفرم های PC، Mac، IOS، PSVita و کنسول های خانگی تایید شده است.
در فصل دوم شما داستان کلمنتاین را دنبال کرده و در نقش وی ظاهر می شوید.
او در دنیایی با کمبود مواد غذایی و مکانی امن، در مقابل میلیاردها زامبی قرار می گیرد. مطمئنا برای Clem کار آسانی پیشرو نخواهد بود. باید منتظر ماند و دید که آیا این عنوان می تواند مانند فصل 1 خود، درخشان ظاهر شود یا خیر.

تصاویر بازی

تریلر بازی

44792192074309826305.jpg

Download

با تشکر از Ƥ.s.Y.c.H.o و FLAWL3SS

آخرین ویرایش:
میگم من که فصل اول رو روی مک بازی کردم اگه بخوام فصل جدید رو روی ویتا بازی کنم چی؟ اصلا telltale به این سیستم save مسخرش فکر کرده :| نکرده یه cloud save واحد درست کنه.

بازی دقیقا برای ویتا کی عرضه میشه:d
من زد به سرم فصل یکش رو واسه ویتا هم گرفتم و الان دارم میرم!
فصل 1 رو رو ps3 هم تموم کردم و فصل دو شم SEASON PASS ش رو گرفتم ولی رو ویتا فرق میکنه!

وای منم عاشق این بازیم :d مخصوصا celemntine که معرکست. فقط من اولش با ایکس باکس رفتم :( بعدش ویتا خریدم :| الان خیلی دلم میخواد با ویتا بازی کنم ولی خیلی گرونه خاک بر سر :(

وای منم عاشق این بازیم :d مخصوصا celemntine که معرکست. فقط من اولش با ایکس باکس رفتم :( بعدش ویتا خریدم :| الان خیلی دلم میخواد با ویتا بازی کنم ولی خیلی گرونه خاک بر سر :(
این فصل 2 ش واسه ویتا نیومده! فقط یکش هست
اینم بزودی میاد
فعلا که TELLTELE سرش شلوغه معلوم نیست قسمتای بعدی رو کی میده8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or