با اجازه از داش رضا ما تاپیک این بازی هم زدیم دیدیم همه تاپیکی برا هر بازی هست به جز این بازی .من فقط تاپیک رو زدم خوده رضا اطلاعات بازی رو در اینجا قرار میده .
موفق باشید.
موفق باشید.
اگه از کمبود خوشحالی و خنده رنج میبرید حتما بازی رو تهیه کنید. من موندم الان با موبایل هم صدا ضبط کنی کیفیتش از دیالوگ ها بازی بیشتر میشه. بعد مثل اینکه به شخصیت اصلی یه کلید اویزونه همین جوری راه میره صدای جیلینگ جیلینگ میده(خیلی رو مُخه) قربونش برم یه option هم داخل بازی نیست. گرافیک هم دیگه حرفی نمیزنم یادش بخیر FPS های N64 چه گرافیکی داشتند. کلا خوشحال شدیم.دوستاني كا اين بازي رو خريدن بيان يكم در باره بازي توضيح بدن
اگه از کمبود خوشحالی و خنده رنج میبرید حتما بازی رو تهیه کنید. من موندم الان با موبایل هم صدا ضبط کنی کیفیتش از دیالوگ ها بازی بیشتر میشه. بعد مثل اینکه به شخصیت اصلی یه کلید اویزونه همین جوری راه میره صدای جیلینگ جیلینگ میده(خیلی رو مُخه) قربونش برم یه option هم داخل بازی نیست. گرافیک هم دیگه حرفی نمیزنم یادش بخیر FPS های N64 چه گرافیکی داشتند. کلا خوشحال شدیم.
بله حتما مشکل از سیستم صوتی من هست که با تمام بازی های روز هماهنگ هست ولی با بازی شما نیست.خدا رو شکر بازی برای شما طنز رو به همراه داشت و این خودش نکته مثبتی هست هیچ سیستمی و هیچ کاربری توی این 3 روز عرضه تقریبا 500 نفری هیچ صدای کلیدی گزارش نشده و بر میگرده به نا همگونی کارت صدای شما " if not onboard "و پلیر هایی که روی سیستم نصب هست.
از شما که عضو تحریریه ای محاله ... شما به جای اینکه از بازی که یک ایرانی که هم وطن شماست ساخته و تجربه ی اولشه چه توقعی داری ؟ میخوای Bioshok بسازه ؟ رضا یک نفره کل این بازی رو ساخته و فقط برای صدا پیشگی از دوستش کمک گرفته ... متاسفم برای بعضی ها .اگه از کمبود خوشحالی و خنده رنج میبرید حتما بازی رو تهیه کنید. من موندم الان با موبایل هم صدا ضبط کنی کیفیتش از دیالوگ ها بازی بیشتر میشه. بعد مثل اینکه به شخصیت اصلی یه کلید اویزونه همین جوری راه میره صدای جیلینگ جیلینگ میده(خیلی رو مُخه) قربونش برم یه option هم داخل بازی نیست. گرافیک هم دیگه حرفی نمیزنم یادش بخیر FPS های N64 چه گرافیکی داشتند. کلا خوشحال شدیم.
البته اون "حال"هست...من این بازی نگرفتم هنوز ولی اگر بازی مثل بازی های اتاری هم باشه باهاش هال میکنم.
باشه از این به بعد من به جای طرفداری از Benz میرم سمند میخرم میگم عجب تکنولوژی برتری داره.در ضمن فکر نکنم برای گفتن نظر شخصیم باید از کسی اجازه بگیرمشما هم برو بازی رو بخر باهاش هال کن:laughing:از شما که عضو تحریریه ای محاله ... شما به جای اینکه از بازی که یک ایرانی که هم وطن شماست ساخته و تجربه ی اولشه چه توقعی داری ؟ میخوای Bioshok بسازه ؟ رضا یک نفره کل این بازی رو ساخته و فقط برای صدا پیشگی از دوستش کمک گرفته ... متاسفم برای بعضی ها .
من این بازی نگرفتم هنوز ولی اگر بازی مثل بازی های اتاری هم باشه باهاش هال میکنم.
ببین دوست عزیز مشکل شما اینه که داری طرفداری کورکورانه میکنی وقتی یه چیزی مشکل داره نمیشه اومد گفت چه قدر خوبه منم نظرم رو گفتم حالا اون دیگه به من برمیگرده که از چه نوع ادبیاتی استفاده کنم. در ضمن سعی نکن به زور نظرت رو تحمیل کنی. خود رضا جواب داد من منتظر جواب شخصه دیگه ای نبودم.من نگفتم که برو به جای بنز سمند بخر میگم با توجه به اینکه این اولین بازیه ایشون هست و تنها درستش کردن خیلی هم خوبه هرچقدر هم بد باشه ادم باید از سرمایه ملیش دفاع کنه نه که بزنه تو سرش .
من نگفتم که برو به جای بنز سمند بخر میگم با توجه به اینکه این اولین بازیه ایشون هست و تنها درستش کردن خیلی هم خوبه هرچقدر هم بد باشه ادم باید از سرمایه ملیش دفاع کنه نه که بزنه تو سرش .باشه از این به بعد من به جای طرفداری از Benz میرم سمند میخرم میگم عجب تکنولوژی برتری داره.در ضمن فکر نکنم برای گفتن نظر شخصیم باید از کسی اجازه بگیرمشما هم برو بازی رو بخر باهاش هال کن:laughing:
ادم باید از سرمایه ملیش دفاع کنه نه که بزنه تو سرش .