نه این قدر هم که میگی کوتاه نیست. بازی 5 مرحله داره و هر مرحله خودش 4 قسمت داره. بعد هر مرحله هم یک Challenge داره که باید به وسیله پوسترهایی که پیدا می کنی آزادش کنی که من هنوز موفق نشدم بیشتر از 7/8 از تعداد اون ها رو پیدا کنم و توضیحی نمی تونم در موردش بدم. اما بازی دارای یک بخش Score مانند هم هست که توش امتیاز شما بر مبنای ستاره ها حساب میشه. این دو تا رکورد رو هم من تو دو تا از مراحل سخت بازی زدم که داشته باشید بد نیست البته یکیش مربوط به بخش Single هست.یعنی اینقدر کوتاهه بازی ؟ 5 مرحله خیلی کمه آخه
عمرا کسی بتونه رکوردهای من رو بزنه خارجکی ها هم نتونستند تازه توی بخش Career هم الان نفر 4ـم هستمانصافا یکی از قشنگترین بازی های Move این هست ... واقعا این یکی فوق العاده بود :d برهان میدونه چقد دوسش دارم این بازی رو ...
امروز دستم میرسه :d رکوردت رو میشکونم ناناز ...:d
جمله آخرت شاهکار بود باشه الان درستش می کنمبرهان جون بچت لینک بزار،صفحه ترکید لینکش رو بزار،توی اسپویلر میزاری،باز هم عکس لود میشه،کافیه روی نمایش کلیک کنی تا دیگه دکمه پنهان رو نبینی
عمرا کسی بتونه رکوردهای من رو بزنه خارجکی ها هم نتونستند تازه توی بخش Career هم الان نفر 4ـم هستم
تورج اگه خیلی شاخی برو تو مرحله Robotomus Crime و بخش دوم رکورد من رو بزن با اختلاف دو میلیون نسبت به نفر دوم، اول هستم:d منو از خارجکی ها میترسونی ؟ پیشده :d
تورج اگه خیلی شاخی برو تو مرحله Robotomus Crime و بخش دوم رکورد من رو بزن با اختلاف دو میلیون نسبت به نفر دوم، اول هستم
:d باورت میشه از نایلون درش نیووردم ؟؟؟
آخه از ونور Black Ops رسید (۳۶۰) ... از یکور James Bond رو تموم کردم !
از اینور هم داشتم Demoهای بازی های Move رو دانلود میکردم ...
امروز شروع میکنم یا فردا ...:d
ولی رکوردت .. wow !
Sports Champions : 9.5 / 10
The Shoot : 9.0 / 10
PES 2011 : 9.5 / 10
پس بازی نکرده امتیاز دادی ؟!
به شما دیسک Demo ندادن روی پک Move ? :d
روی دیسک Demo هست ... + 8 تا بازی دیگه ...
:-o
تو دیسک دموی من the shoot نبود!
ریجن شما چنده ؟ برای من ۲ ... چه بازی های رو دارید رو اون دیسک ؟
The Fight رو دارید؟ چون برای من اینو نداره ...