The SCOURGE project

Scourge_Project_Preview_1.jpg

عنوان بازی شلیک کننده جدید منحصربفرد ترکیبی سوم شخص با گرافیکی عالی می باشد که بصورت ویژه ای برروی انجام داستان بازی بصورت همکاری (Co-operative) و گیم پلی زیبا و جذاب تمرکز می نماید، این بازی توسط شرکت Tragnarion Studiosطراحی و ساخته شده و پس از مدتها از انتظار توسط کمپانی BITBOX Games در تاریخ ۱۰ آپریل ۲۰۱۰ برای نسخه PC منتشر گردید. The Scourge Project یک بازی داستان محور سوم شخص شلیک کننده می باشد که درآن می توانید تا ۴ نفر بصورت همکارانه (Cooperative) یا انفرادی باقبلیت انتخاب هر یک از آنهابصورت آزادانه که برای هر یک تجربه داستانی جداگانه وجود دارد بازی را تجربه نموده و یا بصورت گروهی و یک تیم بازی راتجربه نمایید. داستان بازی در زمین آینده نزدیک رخ می دهد، هنگامی که سیاره زمین مورد هجوم بیماری همه گیر روبه روشدی که موجوداتی هولناک و هراس انگیز را بوجود آورده می شود و به آهستگی آنرابه سیاره ای تاریک و سرد تبدیل می نماید . با خطر انقراض نسل بشر از روی زمین و اوضاع آشفته ارتباطات جهانی ناشی از این بلای همه گیر، گروه های کوچکی از نجات یافتگان بایستی برای بقا تلاش نموده تا بفهمند که این موجودات به چه دلیلی برروی سیاره زمین هستند و چنانچه ممکن است راه حلی برای از بین بردن آنها و غلبه بر این تهدید اسرار آمیز و خطرناک پیدا کنند.

ویژگی های منحصر بفرد بازی The Scourge Project Episode 1 & 2 :
  • داستان رمزآلود بازی با الهام گرفتن از سریال “Lost” به همراه تمامی عنصرهای مورد علاقه بازی های شخص اول شلیک کننده
  • گیم پلی مبتنی بر کار گروهی با به دست گرفتن فرماندهی نیروهای ویژه در هنگامی که در مناطق تحت سلطه دشمن به نبرد می پردازید
  • قابلیت صدور فرمانهای مهم و مشاهده هم تیمی های خود در حین اجرای موثر و هوشمندانه آنها
  • حالت بازی کامل همکاری (Full Cooperative) ، با امکان ایفای نقش بازی کننده گان به جای گروهبان Victor Dantrix و نیروهای ویژه وی در تمام بازی
  • تنوع و فروانی اسلحه و مهمات نظامی در بازی و ترکیب اسلحه وتجهیزات مختلف برای شکست دشمن
  • قابلیت انتخاب طیف گسترده ای از وسایل نقلیه باقابلیت نصب سلاح و زره محافظ برروی آنها
  • تجربه دشمنان غیرقابل پیش بینی! که برای مبارزه باهریک از آنها بایستی با روشی جدید وارد عمل شوید
  • داستان خطی بازی و گیم پلی غیر خطی بازی با قابلیت تجربه باز گیم پلی بازی برای اکتشاف مکانهای مخفی فراوان
  • حالت های بازی چندنفره مختلف و متنوع
  • بیش از ۲۵ ماموریت اضافی که حاوی عناصر متنوع ماموریتی بازی می باشند که هریک برای افرادی که مایل به انجام چندین باره بازی می باشند طراحی شده است
و…

از ویژگی های این بازی الهام گرفتن داستان بازی از سریال های تلویزیونی پربیننده های مانند “گمشدگان” (Lost) از لحاظ ماجرایی و رمزآلود بودن بازی می باشد بگونه ای که در اپیزودهای ۱ و ۲ بازی سعی در گفتن تمامی داستان بازی فراهم آمده ولی جایی هم برای آمدن اپیزودهای آینده برای حل نمودن پرسش های بدون پاسخی که برای شما در جریان بازی پیش می آید نیز در نظر گرفته شده است! این بازی شامل مراحل بازی زیبا و اکشن به همراه محیط معمایی و نبردهای مهیج با رئیس های مختلف، قابلیتهای ویژه و انبوهی از اسلحه های پیشرفته با گیم پلی جذاب و دیدنی می باشد که حالتهای مختلف بازی چند نفره مختلف شامل Deathmatch, Team Deathmatch, Capture The Flag و Frontiersرا باقابلیت بازی تا سقف ۱۶ نفر رانیز فراهم نموده است.Eugenio Vitale مسئول استودیوی سازنده بازی یعنی Tragnarion Studios اذعان نموده است که از این که با Steam برای انتشار بازی همکاری می نماید بسیار هیجان زده است و می گوید که طی دوسال متمادی گروه وی که شامل بیش از ۱۰۰ فدر متخصص و بااستعداد می باشند برای تهیه و توسعه بازی تلاش نموده و اکنون برای لحظه ای که بازی را در دستان علاقمندان بازی های رایانه های ببیند بسیار خشنود می باشد.

اطلاعاتی در مورد بازی The Scourge Project Episode 1 & 2 :
شرکت سازنده بازی : کمپانی Tragnarion Studios
شرکت منتشر کننده بازی : کمپانی BITBOX Games
تاریخ انتشار بازی : ۱۰ آپریل ۲۰۱۰
بازی مشابه : gears of war.mass efect ....
ژانر بازی : شخص سوم شلیک کننده
سطح دشواری بازی : متوسط
مدت زمان مورد نیاز برای آشنایی کامل با محیط بازی : حدود نیم ساعت
درجه بندی ESRB در مورد محتوای بازی : M - مناسب برای تمامی افراد و گروههای سنی ۱۷ سال و بالاتر
حداقل نیازمندی های سیستمی برای اجرای بازی The Scourge Project Episode 1 & 2 :
Processor: 1.8GHz Intel Core 2 Duo or equivalent AMD CPU
Memory: 1 GB RAM (Windows XP) / 2 GB RAM (Windows Vista and Windows 7)
Hard Drive: 5.4 GB
Sound Card: DirectX 9.0c compatible
Input: Keyboard / Mouse
Video Card: 256 MB (with Pixel Shader 3.0)
DirectX: 9.0c​
نیازمندی های سیستمی پیشنهادی برای اجرای بهتر بازی The Scourge Project Episode 1 & 2:
Processor: 2.6+ GHz Cure 2 Duo Intel or equivalent AMD CPU
Memory: 2 GB RAM (all OS’s)
Sound Card: 100% DirectX compatible sound card and drivers
Video Card: ATI Radeon HD 2900 XT, NVIDIA GeForce 8800 GT, or better
DirectX: 9.0c March 2009​

یه تریلر ازبازی دیدم محیط تخریب پذیر جالبی داشت. من که باهاش حال کردم. از لحاظ سبک هم بازی شباهت زیادی به Gears of War داره.
لینک عکسهای بازی هم اگر بزارین ممنون میشم.:blushing:

یه تریلر ازبازی دیدم محیط تخریب پذیر جالبی داشت. من که باهاش حال کردم. از لحاظ سبک هم بازی شباهت زیادی به Gears of War داره.
لینک عکسهای بازی هم اگر بزارین ممنون میشم.:blushing:
من قبلا تاپیک این بازی رو زده بودم
همراه با تصاویر :

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=28547

ظاهر جالبی داره.
کسی امتحانش کرده؟
میرزه dlکنیم؟
بازی خیلی خوبیه من تو وب لاگم ادرس دانلودشو گزاشتم بخوای میتونی dl کنی البته ادرس وبم رو گذاشته بودم هیچ جنبه تبلیغاتی نداره فقط برای dl gamr امیدوارم چک بکنن ببینن مشکلی نداره ادرسمم:bburzum.blogfa.com

دوستانی که هنوز بازی رو نگرفتن بهتره بیخود به خودشون زحمت ندن چون بازیش اصلا ارزش نداره. گرافیکش که به هیچ وجه راضی کننده نیست. تو کیفیت بافتها خیلی سعی شده که از geow تقلید کنند و در نتیجه تو بخش گرافیک شما شاهد بافتهای بی کیفیتی هستید که شباهتهایی به geow داره.تو بخش گیم پلی هم چی بگم؟؟! سیستم کاور گیریش باز مثل بخش گرافیک تقلید بسیار ناقصی از geow هست .شما نمیتونید هرجایی کاور بگیرید و هنگام خروج از کاورتون اصلا راحت نمیتونید این کار رو انجام بدید و... هوش مصنوعی یاران خودی و البته دشمنان هم که در حد هویج و خیارشور!! یارای شما به محض روئیت دشمن در طی یک حمله خودانتهاری(به خودشون نارنجک میبندن:biggrin1:) به سمت دشمن حمله ور میشن و بعدش هم که دیگه میتونید حدس بزنید! تو وسط میدون دشمن و در حالی که در تیررس یه دوجین دشمن هستید، شما هم باید در طی عملیات خود انتهاری دیگری به سمت دوستتون مثل گاومیش حمله کنید تا بتونید اون رو نجات بدید وگرنه طی کمتر از 30 ثانیه به دلیل از دست رفتن یکی از یاران هویج مانندتون گیم اور میشید! که صدالبته اگر هم برای درمانش برید بازم فرقی براتون نخواهد کرد.هوش مصنوعی دشمنان هم دست کمی از هویج نداره و اونا هم درصورت اینکه در تیررس شما قرار بگیرن مثل گاومیش به سمتتون حمله ور میشن!
در مورد روند بازی هم که تا اینجایی که من وقتمو سر این فاجعه هدر دادم، هیچ چیز جالبی توی داستان و روندش هم چیز جالبی ندیدم.یه داستان کلیشه ای که زمین به خاطر یه نوع ویروس درگیر یه سری هیولا میشه و ادم بدا قصد سوء استفاده از این قضیه رو دارن ...........:-" شما هم به همراه یاران هویجتون مامور میشیدکه یه تنه به همراه سه هویج:biggrin1: دنیاتون رو نجات بدید.
از من میشنوید به جای این شاهکار نه ببخشید هویج کار! به فکر بازیهای خوب دیگه ای باشید که در راهند.

دوستانی که هنوز بازی رو نگرفتن بهتره بیخود به خودشون زحمت ندن چون بازیش اصلا ارزش نداره. گرافیکش که به هیچ وجه راضی کننده نیست. تو کیفیت بافتها خیلی سعی شده که از geow تقلید کنند و در نتیجه تو بخش گرافیک شما شاهد بافتهای بی کیفیتی هستید که شباهتهایی به geow داره.تو بخش گیم پلی هم چی بگم؟؟! سیستم کاور گیریش باز مثل بخش گرافیک تقلید بسیار ناقصی از geow هست .شما نمیتونید هرجایی کاور بگیرید و هنگام خروج از کاورتون اصلا راحت نمیتونید این کار رو انجام بدید و... هوش مصنوعی یاران خودی و البته دشمنان هم که در حد هویج و خیارشور!! یارای شما به محض روئیت دشمن در طی یک حمله خودانتهاری(به خودشون نارنجک میبندن:biggrin1:) به سمت دشمن حمله ور میشن و بعدش هم که دیگه میتونید حدس بزنید! تو وسط میدون دشمن و در حالی که در تیررس یه دوجین دشمن هستید، شما هم باید در طی عملیات خود انتهاری دیگری به سمت دوستتون مثل گاومیش حمله کنید تا بتونید اون رو نجات بدید وگرنه طی کمتر از 30 ثانیه به دلیل از دست رفتن یکی از یاران هویج مانندتون گیم اور میشید! که صدالبته اگر هم برای درمانش برید بازم فرقی براتون نخواهد کرد.هوش مصنوعی دشمنان هم دست کمی از هویج نداره و اونا هم درصورت اینکه در تیررس شما قرار بگیرن مثل گاومیش به سمتتون حمله ور میشن!
در مورد روند بازی هم که تا اینجایی که من وقتمو سر این فاجعه هدر دادم، هیچ چیز جالبی توی داستان و روندش هم چیز جالبی ندیدم.یه داستان کلیشه ای که زمین به خاطر یه نوع ویروس درگیر یه سری هیولا میشه و ادم بدا قصد سوء استفاده از این قضیه رو دارن ...........:-" شما هم به همراه یاران هویجتون مامور میشیدکه یه تنه به همراه سه هویج:biggrin1: دنیاتون رو نجات بدید.
از من میشنوید به جای این شاهکار نه ببخشید هویج کار! به فکر بازیهای خوب دیگه ای باشید که در راهند.

اصلا offline بازی کردن این بازی اشتباه محضه. این بازی فقط به درد co-op چهارنفره میخوره و اگه اینجوری بازی کنی واقعا حال میده. البته تقلید 99درصدی این بازی از gears of war هم خیلی ضایعست.گرافیکم که دیگه خودت گفتی.

دوستان من این بازی ارزش 1بار بازی کردن رو داره خوبه ادم نظرشو بده اما این بازی 1از 10 برتر بازیهای online دنیا شده و نباید به کسانی که دوس دارن این بازیو بی احترامی کرد در ضمن ای بازی معایب زیاد داره اما به هیچ کدوم اشاره نکردین این بازی از نظر ظاهری شبه به gears است اما در واقع کپی خوبی از mass effect 2 گرافیکم این بازی ان لاین و با سرعت پایین قابل مالتی زدن 1طرفه قضاوت نکنید و به نظر من بزرگترین ایراد بازی صحبت نکردن کارکترها در بازی و همین باعث شده انقدر به چشم بعضیها ضغیف بیاد اما من به عنوان 1 بازی کن میگم تک نفره ارزش 1بارو داره و چند نفرش چند بار.........

نسخه جدید این شاهکار هنری به اسم Scourge outbreak عرضه شده, چرا تاپیک نداره. :d
در ضمن بازی برای کسانی که نسخه قبلی رو داشتن, مجانی به اکانتشون اضافه شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or