The Saboteur . Achievements Guide

• Thread starter Thread starter S.N.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

S.N.A

کاربر سایت

2de5d16682c3c35007e4e92982f1a2ba.jpg

ارزش بازي: 10/7
درجه سختي: 10/5
تعداد کل آچيومنت ها: 45
آچيومنت هاي آفلاين: 45
آچيومنت هاي آنلاين: 0
ارزش کل آچيومنت ها:
gp-g.jpg
1000
آچيومنت هاي كه در بازي ممكنه جا گذاشته شود : 4
ساعت مورد نياز براي 1000/1000 كردن : 35 - 40

No Witnesses
Master of Disguise
Trick or Treat
Solid Gold ( اون قسمتي كه بايد 5 تا جنرال رو به صورت مخفي بكشيد )

توضيح : اين بازي واقعا چيزهاي زيادي داره و اكثرشون مربوط ميشه به آچيومنت هاست . در بازي تعداد خيلي زيادي Free play هست كه شما بايد انجام بديد شامل : برج ها . توپ ها . تانك ها برج هاي راديويي . . . و خيلي چيزهاي ديگه اين free play هارو هر وقت خواستيد قابل انجام دادنه و در Menu/Page Perk تعدادي كار هست كه بايد انجام بديد مثلا : بايد در Alarm 2 سه بار جان سالم به در ببريد وقتي كار رو انجام داديد در صفحه Perk قسمت Alarm به Rank 2
ميرسه و كار هاي ديگري رو به دست ما مي ده كه اين صفحه Perk شمال يكي از مهمترين آچيومنت ها ميشه .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

UP+TC0M=.jpg
gp-g.png
5
Chain Smoker
Spend a lot of time idling around doing nothing

وقتي بازي رو شروع كرديد با دكمه
ls.png
مي توانيد سيگار دود كنيد در هر لحظه سيگار دود كنيد فكر كنم 100 تا كافي باشه و اين آچيومنت رو دريافت مي كنيد .

UP+ZDfY=.jpg
gp-g.png
15
Master of Disguise
Complete a story mission with disguise intact

شما باید یه مرحله رو با یک لباس نازی تمام کنید ( دقت کنید که یک نازی رو با تفنگ گشتید دیگه نمیشه لباسش رو برداشت باید خفش کنید یا با مشت و لگد از پا درش بیارید و لباس رو تنتون کنید ) . خوب شما مي توانيد 2 تا آچيومنت رو در يك مرحله بگيريد . بعد از مدتي بازي به يك مرحله ميرسيد به نام ACT 1 / Thirty Pieces of Lead در اين مرحله شما بايد اول لباس يك سرباز نازي تن كنيد و جنرالي رو به نام Kleib تعقيب كنيد . وقتی مرحله رو شروع کردید می رسید به یک کوچه که 2 تا راه پله هست که وقتی طی کردید مسیر رو جنرال Kleib رو میبینید که پیش یک زن ایستاده و در حال صحبت کردنه وقتی صحبتاشون تمام شد جنرال Kleib رو تعقیب کنید حواستون رو خوب جمع کنید شما رو نبینه یعنی در کل Alarm به صدا در نیاد و فعلا هم کاری به کار Kleib نداشته باشید 2 3 تا کوچه رو رد می کنید در حال تعقیب کردنه جنرال Kleib . میرسید به یک محوطه ای که مجسمه فیل بزرگی گذاشته و جنرال میره به طرف مردی به نمام Snitch با اون صحبت می کنه و به راهش ادامه میده خوب دیگه بی خیال Kleib . بزارید Snitch از کناره ابشاری که پیشش وایسادین رد بشه و بعد از پشت سر اون رو خفه کنید ( سعی کنید که زنگ ( Alarm ) به صدا درنیاد تا اچیومنت No Witnesses رو هم دریافت کنید ) . اگه توضیحات رو متوجه نشدید حتما این کلیپ رو بگیرید دانلود .

UPhv9eg=.jpg
gp-g.png
10
No Witnesses
Complete a mission without raising alarm

يك مرحله رو بدون به صدا در امدن زنگ Alarm تمام كنيد . به آچيومنت Master of Disguise مراجعه كنيد .

UP559WU=.jpg
gp-g.png
5
Trick or Treat
Stealth kill a Nazi General while disguised

شما بايد يك جنرال نازي هارو بدون اين كه كسي متوجه شما بشه بكشيد . در نقشه گوشه صفحه نه ( اون كه تو Menu ) هست . قسمت هاي سبز رنگي مي بينيد در بعضي از همين قسمت ها 2 تا سرباز نازي ها و يك جنرال ايستاده . شما نمي توانيد وقتي 2 تا سرباز كنار جنراله وايسادن اين كار رو انجام بديد بهترين را اينه كه اول اون 2 تا رو بكشيد و فرار كنيد وقتي از دست گارد ها فرار كرديد برگرديد و جنرال رو دور برنيد و بگشيدش به همين سادگي ;) . يك جاي خوب براي اين كار هست كه شما مي تونيد اين كار رو انجام بديد . در اين كليپ هم جاش رو نشونتون ميده هم يه راه ديگه كه من بهش اشاره نكردم خودتون ببينيد . دانلود

UP917ms=.jpg
gp-g.png
10
Tourist
Collect all monument postcards

تمامي Postcards هارو پيدا كنيد . خوب وقتي 5 6 تا از مرحله هاي بازي يا بيشتر رو تموم كرديد Gun Shop ازاد ميشه شما به صفحه اخر برويد و تمامي Map هاي Paris Area 1 رو بخريد و وقتي خريديد تعداد خيلي زيادي free play در map خواهد امد كه به شكل نقطه هاي سفيد رنگ مي بينيد شما وقتي بازي رو تموم كرديد بريد دنبال اين چيزا بهتره . خوب در اين نقطه ها 32 تا Postcard هست كه شما تصميم داشتيد تمامي free play هارو بريد حتما اين آچيومنت رو هم باز خواهد شد .

UP3NHhE=.jpg
gp-g.png
10
Casanova
K!33 50 women

شما مي توانيد باري فرار كردن از دست گارد ها زناني رو كه علامت سبز رنگ بالاي سرشون كشيد شد رو ****‌ سيد تا گارد ها شما رو گم كنند . 50 بار اين كار رو انجام دهيد . شما در بعضي نقاط مي توانيد اين كار رو 50 بار در همون مكان انجام بديد تا آچيومنت رو دريافت كنيد . براي راحتي كارتون يك كليپ گذاشتم ببينيد . دانلود

UPuuBM4=.jpg
gp-g.png
10
Silent Death
Stealth kill 50 or more Nazis

50 تا گارد هاي نازي رو به صورت مخفي بكشيد . كاره سختي نيست گارد ها در تمامي نقاط نقشه هستند به پشت سر اون ها بريد و دكمه
lb.png
رو بگيريد و بعد دكمه
x.png
رو بزنيد .

UP-sF6Q=.jpg
gp-g.png
15
Demolition Derby
Destroy 50 vehicles

50 تا وسيله نقليه ( ماشين تنها نه ) رو منفجر كنيد در نقشه توپ خونه هايي هست كه شما مي توانيد با دكمه
y.png
از اون ها استفاده كنيد و به بالون هاي هوايي يا ماشين ها شليك كنيد و آچيومنت رو بگيريد . . . بعد از 50 تا منفجر كردن وسيله نقليه .

UP5z89A=.jpg
gp-g.png
15
Top o' the World
Climb to the top of the Eiffel Tower

برويد بالاي برج Eiffel اخرين نقطش . . . وقتي يك صحنه امد ( مثل Assassin'S Creed ) كه دوربين مي چرخه آچيومنت رو دريافت مي كنيد . تكون نخوريد ! با دقت به پايين نگاه كنيد پايين يه حوض هست كه وقتي خواستيد از برج Eiffel بپريد پايين خودتون رو بندازيد تو اون حوضه آچيومنت High Diver رو هم دريافت مي كنيد . اين كليپ كار شما رو راحت تر مي كنه براي بالا رفتن از ايفل . دانلود

UPxY-NA=.jpg
gp-g.png
15
High Diver
Jump from the Eiffel Tower and survive

به آچيومنت Top o' the World مراجعه كنيد .

-e+EPA==.jpg
gp-g.png
15
Not On My Watch
Stop the Nazis from executing 40 civilians

در بازي افرادي رو مي بينيد كه دستاشون پشته سرشون هست و كنار ديوار وايسادن و نازي ها دارن اون هارو ازار ميدن شما بايد اون هارو نجات بديد خيلي سريع نازي هارو بكشيد و فرار كنيد . 40 تا از اين افراد رو نجان بديد . وقتي همچين جملاتي به گوشتون خورد بفهميد كه نازي ها دارن افرادي رو ازار ميدن "Du wirst jetzt sterben" or "Wo ist die Resistance" . معمولا در قسمت هاي خاموش يا سياه رنگ نقشه هستند .

UPpO-F0=.jpg
gp-g.png
5
Pigeon Parfait
Find and play 'Bird Blast

يكي از سنگر هاي شكار پرندگان رو پيدا كنيد و تعدادي پرنده رو بكشيد تا آچيومنت رو دريافت كنيد . اين كليپ رو بگيريد براي راحتي كارتون ججمي نداره . دانلود

UP6mL+Q=.jpg
gp-g.png
10
Commando
Complete each type of ambient freeplay

در بازي بعضي از جا ها و چيز هايي رو كه منفجر مي كنيد براي چند لحضه مثل فيلم نشون ميده . تعداد زيادي از اين موارد هست . كه شامل :

• پيدا كردن پست كارت ها
• نقطه هايي مانند برج Eiffel
• منفجر كردن برج Occupation
• منفجر كردن يكي از لانه هاي نازي ها كه مانند كابين هستند
• منفجر مردن يكي از پروجكتور ها
• منفجر كردن يكي از رادار ها
• منفجر كردن يكي از توپ خونه ها
• منفجر كردن يكي از تانك ها
• منفجر كردن يكي از برج هاي تبليغاتي
• منفجر كردن يكي از موشك ها
• منفجر كردن يكي از برج هاي كنترلي
• منفجر كردن يكي از برج هاي راديويي
• منفجر كردن يكي از بالون هاي هوايي
• گشتن يك جنرال نازي
• شكستن يكي از جعبه هاي معمات

UP9G13c=.jpg
gp-g.png
5
First Blood
Complete your first ambient freeplay event

وقتي شما اولين صحنه رو انجام داديد . اين آچيومنت رو مي گيريد مثلا اگر براي اولين بار به برج Eiffel برويد . به آچيومنت Commando مراجعه كنيد .

UP6VFvg=.jpg
gp-g.png
110
Liberator of France
Inspire the people of France

وقتي كل فرانسه رو باز كرديد كه شامل همون قسمت هاي سياه Map ميشه اين آچيومنت رو مي گيريد . براي گرفتن اين آچيومنت بايد تمامي مراحل رو انجام بديد بجز freeplay ها .

UPp9xUE=.jpg
gp-g.png
10
Northern Command
Inspire the people of Paris Area 1

منطقه 1 پاريس رو باز كنيد . به آچيومنت Liberator of France مراجعه كنيد .

UPkW9LQ=.jpg
gp-g.png
10
Western Command
Inspire the people of Paris Area 2

منطقه 2 پاريس رو باز كنيد . به آچيومنت Liberator of France مراجعه كنيد .

UPj2DCc=.jpg
gp-g.png
10
Southern Command
Inspire the people of Paris Area 3

منطقه 3 پاريس رو باز كنيد . به آچيومنت Liberator of France مراجعه كنيد .

UP1U594=.jpg
gp-g.png
15
Saint Honoré
Spend 75,000 contraband

75,000 پول رو خرج كنيد . حالا به هر صورتي به خودتون مربوطه .

UPs3-QE=.jpg
gp-g.png
10
Hell on Wheels
Complete and win all freeplay races

بعد از مدتي بازي كردن و تمام كردن مراحل زيادي مسابقات اغاز ميشه كه شمال 2 تا بشتر نيست يكي كه وسط بازيه و اون يكي هم بعدن باز خواهد شد ;) شما بايد جفتش رو ببريد تا آچيومنت رو در يافت كنيد .

UPy0H00=.jpg
gp-g.png
35
Weapon Master
Purchase all weapons available in the shops

تمامي تفنگ هاي توي Gun Shop رو خريداري كنيد . كه در وسط ها يا اواخر بازي تمامي تفنگ ها باز خواهد شد . كه شامل تفنگ هاي زير ميشه .

Pistols:
- Kruger Pistol
- Silenced Pistol
- Raum Pistol
- .44 Pistol (Perk reward)
- Executioner Pistol (after the Story is completed)

Machine Guns:
- MP40 SMG
- MP44 MG
- Tommy Gun
- Viper SMG
- Terror MP60

Shotguns/Rifles:
- Double Shotgun
- Trenchgun
- Terror Shotgun
- Hunting Rifle
- Carbine Rifle
- Steiner Rifle
- Scoped Carbine
- Scoped Steiner
- Terror Scoped Rifle(Perk reward)

Special Weapons:
- Siegfaust Mk2
- Terror Flamethrower
- Panzershrek (Perk reward)

فقط تمامي تفنگ هارو بخريد حله ;)

UP1n3sI=.jpg
gp-g.png
50
Solid Gold
Complete all gold level perks

تمامي كار هاي Perk رو انجام دهيد كار هاي صفحه Perk زياده و وقت زيادي رو مي بره شما مي تونيد اون هارو توسط پول باز كنيد كه اين كار رو مي توانيد پيش Gun Shop انجام بديد . خوب هر يك از قسمت صفحه Perk شامل 3 تا Rank يا Level هست . در تصوير زير صفحه Perk رو مي بينيد .
( توضيحات زيادي در اين Perk دارم اماده مي كنم كه به زودي قرار ميدم همين جا . )

23b5d2af286c47819f28.jpg

UPjFNTs=.jpg
gp-g.png
10
Silver Streak
Obtain your first silver perk

يكي از قسمت هاي Perk رو به Level 2 برسونيد .

UPklzag=.jpg
gp-g.png
20
Gold Medalist
Obtain your first gold perk

يكي از قسمت هاي Perk رو به Level 3 برسونيد .

UPm8NGc=.jpg
gp-g.png
15
Guerilla Warfare
Complete 425 ambient freeplay in the countryside

تمامي freeplay هاي قسمت countryside رو انجام بديد كه شامل 425 تا ميشه . ببينيد اين freeplay ها اصلا سخت نيستند و نيازي به توضيح ندارند و مثلا در يك محل 5 6 تايي هست كه مي توانيد خيلي سريع انجام بديد فقط خيلي وقت گير هستند ( نه خيييلي ) به هرحال . . . قسط 1000/1000 كردن داشته باشيد بايد انجام بديد .

UP2BO+o=.jpg
gp-g.png
15
Wrecking Crew
Complete 333 ambient freeplay in Paris Area 1

تمامي freeplay هاي قسمت Paris Area 1 رو انجام بديد كه شامل 333 تا ميشه .
به آچيومنت Guerilla Warfare مراجعه كنيد .

UPxhw3k=.jpg
gp-g.png
15
Unnatural Disaster
Complete 212 ambient freeplay in Paris Area 2

تمامي freeplay هاي قسمت Paris Area 2 رو انجام بديد كه شامل 212 تا ميشه .

UP-fLrg=.jpg
gp-g.png
15
Walking WMD
Complete 239 ambient freeplay in Paris Area 3

تمامي freeplay هاي قسمت Paris Area 3 رو انجام بديد كه شامل 239 تا ميشه .

UP3+Jw0=.jpg
gp-g.png
15
Fatherland Fighter
Complete 53 ambient freeplay in Saarbrucken

تمامي freeplay هاي قسمت Saarbrucken رو انجام بديد كه شامل 53 تا ميشه .

UPwe354=.jpg
gp-g.png
15
Coast Guard
Complete 76 ambient freeplay in Le Havre

تمامي freeplay هاي قسمت Le Havre رو انجام بديد كه شامل 76 تا ميشه .

آچيومنت هايي كه در طول بازي باز خواهد شد

s01.jpg
gp-g.png
25
Vive La Resistance
You inspired your first area of Paris

اين آچيومنت در طي بازي دريافت خواهيد كرد .

s02.jpg
gp-g.png
10
Road Trip
You've arrived in Germany with Jules

s03.jpg
gp-g.png
10
Knockwurst
You bested your opponents in the bar fight

s04.jpg
gp-g.png
10
Pint and a Shag
You got lucky with Skylar

s05.jpg
gp-g.png
10
Fenderbender
You crashed Dierker's car

s06.jpg
gp-g.png
30
Out of the Frying Pan
You escaped from Germany

s07.jpg
gp-g.png
40
Into the Fire
You reached Paris

s08.jpg
gp-g.png
25
Buried Secrets
The Resistance was born

s09.jpg
gp-g.png
30
Crashlander
You sent the Nazi zeppelin up in flames

s10.jpg
gp-g.png
30
Bridge Buster
You destroyed the train

s11.jpg
gp-g.png
30
Repo Man
You recovered the Aurora

s12.jpg
gp-g.png
30
Rescue
You rescued Veronique

s13.jpg
gp-g.png
30
Pole Position
You beat Dierker in the Parisian race

s14.jpg
gp-g.png
50
Payback
You blew up "Doppelsieg

s15.jpg
gp-g.png
100
The Legend Begins
You completed The Saboteur

بازي رو تموم كنيد .

اميدوارم راضي باشيد . . .

آخرین ویرایش:

UP+ZDfY=.jpg
gp-g.png
15
Master of Disguise
Complete a story mission with disguise intact

يك مرحله رو بدون اين كه Alarm ( زنگ خطر ) به صدا در بايد يا گارد ها متوجه شما بشن تمام كنيد . خوب شما مي توانيد 2 تا آچيومنت رو در يك مرحله بگيريد . بعد از مدتي بازي به يك مرحله ميرسيد به نام ACT 1 / Thirty Pieces of Lead در اين مرحله شما بايد اول لباس يك سرباز نازي تن كنيد و جنرالي رو به نام Kleib تعقيب كنيد و در حال تعقيب كردن ميره پيش يه مردي و پيغامي بهش ميده و شما ديگه كار به Kleib نداشته باشيد . فقط مرد رو بزاريد يه كم بره جلو و بعد همون جا خفش كنيد . 2 تا آچيومنت رو دريافت خواهيد كرد . هر چند كه در توضيح متوجه موضوع شديد اما كليپ رو هم اضافه مي كنم براي راحتي كارتون . دانلود
سلام
ممنون بابت راهنمایی اچیومنتا این بازی
دوسته عزیز من در گرفتن این اچیومنت مشکل دارم نمیدونم چرا برایه من باز نمیشه اچیومنته گیم اسکور10 تایی گرفتم اما این یکی باز نمیشه با اینکه قبلش یک سرباز المانیم میکشم لباسش میپوشم اما بازم این اچیومنت بهم نمیده چرا؟

سلام
ممنون بابت راهنمایی اچیومنتا این بازی
دوسته عزیز من در گرفتن این اچیومنت مشکل دارم نمیدونم چرا برایه من باز نمیشه اچیومنته گیم اسکور10 تایی گرفتم اما این یکی باز نمیشه با اینکه قبلش یک سرباز المانیم میکشم لباسش میپوشم اما بازم این اچیومنت بهم نمیده چرا؟

کلیپ رو دانلود کردید ؟ دیدید ؟

شما آچیومنت رو در همون مرحله ای که گفتم انجام دادید ؟

آخرین ویرایش:
کلیپ رو دانلود کردید ؟ دید ؟

شما آچیومنت رو در همون مرحله ای که گفتم انجام دادید ؟
اره من همون مرحله که گفتید انجام دادم کلیپ دانلود نکردم اخه اینترنت من دیل اپی دغ میده تا فایلی رو دانلود کنه خواستم اول بپرسم اگر راهی نبود بعد میرم دانلودش کنم ببینم کجایه کار اشتباه میکنم اما درست مثله مراحلی که گفتین انجام میدم اما متاسفانه باز نمیکنه حالا دانلود کنیم ببینیم چی میشه
ویرایش
من کلیپ دانلود کردم 18 مگ تویه 2.30 دانلود کردم!!!!!!!!!!!! اما وقتی خواستم اجراش کنم بازش نکرد:|اقا پسوند flv با چی باز کنم با برنامه هایی که من دارم باز نمیکنه اقا لطفا پسوندی بزار که بشه با همین مدیا پلیر هم باز بشه بعده دوساعت نیم دانلود بد ضد حال خوردیم

آخرین ویرایش:
اره من همون مرحله که گفتید انجام دادم کلیپ دانلود نکردم اخه اینترنت من دیل اپی دغ میده تا فایلی رو دانلود کنه خواستم اول بپرسم اگر راهی نبود بعد میرم دانلودش کنم ببینم کجایه کار اشتباه میکنم اما درست مثله مراحلی که گفتین انجام میدم اما متاسفانه باز نمیکنه حالا دانلود کنیم ببینیم چی میشه
ویرایش
من کلیپ دانلود کردم 18 مگ تویه 2.30 دانلود کردم!!!!!!!!!!!! اما وقتی خواستم اجراش کنم بازش نکرد:|اقا پسوند flv با چی باز کنم با برنامه هایی که من دارم باز نمیکنه اقا لطفا پسوندی بزار که بشه با همین مدیا پلیر هم باز بشه بعده دوساعت نیم دانلود بد ضد حال خوردیم

این برنامه رو هم بگیر هم داشته باشی برای بعدت هم حتما بدردت می خوره . دانلود
اما حجمش 25 MB هست که فکر نکنم دانلودش کنی . . . اسمه برنامه هم . . . K-Lite Codec Pack اینه . اگه برنامه رو نصب کردی بعدش هم Kmplayer نصب کن اگه هم داریش که هیچ . من تا چند دقیقه دیگه توضیحات این آچیومنت رو ویرایش می کنم بیشتر روشن شه برات ;)

توضیحات برای آچیومنت Master of Disguise اضافه شد .

برای بالا آوردن کلیپ ها شما باید از برنامه های زیر استفاده کنید .

K-Lite Codec Pack
KMPlayer

دقت کنید که باید جفتش رو نصب کنید هم برای کلیپ های دیکه هم این کلیپ هایی رو که گذاشتم .

Last edited by a moderator:
توضیحات برای آچیومنت Master of Disguise اضافه شد .

برای بالا آوردن کلیپ ها شما باید از برنامه های زیر استفاده کنید .

K-Lite Codec Pack
KMPlayer

دقت کنید که باید جفتش رو نصب کنید هم برای کلیپ های دیکه هم این کلیپ هایی رو که گذاشتم .
از برنامه ایکه برایه دانلود بهم دادی دستت درد نکنه دانش میکنمک چون برایه بعد هم لازم میشه کلیپایه شمار بخوام نگاه کنم
خب توضیحاتتونم خوندم من تمام این کارا میکنم اما بازم بهم نمیده من یه احتمال میدم اونم اینکه که وقتی لباس نازی تنم هست حتی نباید یه نفر هم من ببینه یعنی نه اینکه الارم به صدا در بیاره وقتی سربازا نازی شمارو میبنن قبله اینکه سوت بزنن صدایه الارم در بیارن یه کادر زرد رنگ پر میشه فکر کنم اونم نباید پر بشه تا این اچیومنت باز بشه

از برنامه ایکه برایه دانلود بهم دادی دستت درد نکنه دانش میکنمک چون برایه بعد هم لازم میشه کلیپایه شمار بخوام نگاه کنم
خب توضیحاتتونم خوندم من تمام این کارا میکنم اما بازم بهم نمیده من یه احتمال میدم اونم اینکه که وقتی لباس نازی تنم هست حتی نباید یه نفر هم من ببینه یعنی نه اینکه الارم به صدا در بیاره وقتی سربازا نازی شمارو میبنن قبله اینکه سوت بزنن صدایه الارم در بیارن یه کادر زرد رنگ پر میشه فکر کنم اونم نباید پر بشه تا این اچیومنت باز بشه

نه نه . . . هم تو کلیپ هم خودم این کارو کردیم چیزی نشد ;)

فکر کنم شما تا که طرف رو خفه کردید . . . از بازی میای بیرون تا Save نخوره درسته ؟
اگه این کار رو می کنید دارید اشتباه می کنید باید صبر کنید Mission Complete بیاد بعد چند ثانیه وقتی Mission Complete از روی صفحه رفت آچیومنت رو بهت میده .

نه نه . . . هم تو کلیپ هم خودم این کارو کردیم چیزی نشد ;)

فکر کنم شما تا که طرف رو خفه کردید . . . از بازی میای بیرون تا Save نخوره درسته ؟
اگه این کار رو می کنید دارید اشتباه می کنید باید صبر کنید Mission Complete بیاد بعد چند ثانیه وقتی Mission Complete از روی صفحه رفت آچیومنت رو بهت میده .
واقعا از پاسخگویی و کمکت ممنونم اقا
نه دوسته من برایه این اچیومنت اصلا یه سیو جدا دارم الان دارم بازی تمام میکنم اما هر وقت باز این امتحان میکنم بهم نمیده حتی میزارم میشن کامپلت هم بزنه و بعد سیوهم بکنه اما انگار نه انگار
لازم شد حتمی کلیپ ببینم شاید من کاری انجام نمیدم اگر تونستم بگیرمش خبرش میدم بازم ممنون

واقعا از پاسخگویی و کمکت ممنونم اقا
نه دوسته من برایه این اچیومنت اصلا یه سیو جدا دارم الان دارم بازی تمام میکنم اما هر وقت باز این امتحان میکنم بهم نمیده حتی میزارم میشن کامپلت هم بزنه و بعد سیوهم بکنه اما انگار نه انگار
لازم شد حتمی کلیپ ببینم شاید من کاری انجام نمیدم اگر تونستم بگیرمش خبرش میدم بازم ممنون

خواهش می کنم دوست عزیز ;)
شما کلیپ رو با دقت ببین مشکله کار کجاست اصلا شاید آچیومنت رو گرفته باشید چک کردید ؟

خواهش می کنم دوست عزیز ;)
شما کلیپ رو با دقت ببین مشکله کار کجاست اصلا شاید آچیومنت رو گرفته باشید چک کردید ؟
بالاخره این اچیومنت گرفتم یه نکته ریز داشت که من دقت نمیکردم
نکتشم اینه برایه گرفتن این اچیومنت باید لباسه سرباز نازی قبل اینکه این مرحله بگیریم باید تنمون کنیم من همیشه با پیرمرد صحبت میکردم ماموریت ازش میگرفتم بعد تو راه یکی از سربازا نازی میکشتم و باقی ماجرا که اچیومنت نمیداد برایه گرفتن این اچیومنت باید قبله اینکه با پیرمرد صحبت کنید برید بیرون ساختمان یک سرباز نازی بکشید لباسش بپوشید بعد برید ماموریت از پیرمرد بگیرید و باقی ماجرا تا اچیومنت به شما بده دوستانی که میخوان این اچیومنت بگیرن دقت کنند به این نکته
بازم از تمام راهنماییا و کمکات ممنونم دوسته عزیز خسته نباشی
موفق یاشید

بالاخره این اچیومنت گرفتم یه نکته ریز داشت که من دقت نمیکردم
نکتشم اینه برایه گرفتن این اچیومنت باید لباسه سرباز نازی قبل اینکه این مرحله بگیریم باید تنمون کنیم من همیشه با پیرمرد صحبت میکردم ماموریت ازش میگرفتم بعد تو راه یکی از سربازا نازی میکشتم و باقی ماجرا که اچیومنت نمیداد برایه گرفتن این اچیومنت باید قبله اینکه با پیرمرد صحبت کنید برید بیرون ساختمان یک سرباز نازی بکشید لباسش بپوشید بعد برید ماموریت از پیرمرد بگیرید و باقی ماجرا تا اچیومنت به شما بده دوستانی که میخوان این اچیومنت بگیرن دقت کنند به این نکته
بازم از تمام راهنماییا و کمکات ممنونم دوسته عزیز خسته نباشی
موفق یاشید

شکر خدا . . . اخر گرفتیش ;) دستت هم درد نکنه خودم هم متوجه همچین چیزی نشدم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or