The Prince of Persia:The Fallen King DS

.Masoud.

کاربر سایت
prince-of-persia-the-fallen-king-20080626003433194_640w.jpg

تاریخ انتشار : November 2008
سبک : Action
سازنده :Ubisoft Casablanca
ناشر : Ubisoft
با سلام بر تمامی دوستان .
این تایپیک رو برای بازی Prince of Persia DS زدم تا در مورد این بازی اینجا بحث بشه .
عناصر پلتفرمینگ در این بازی خیلی زیاد هستند .بازی جدید خیلی شبیه به نسخه های اصلی بازی قدیمی دو بعدی هست .شما باید با استفاده از عناصر پلتفرمینگ بازی معما های زیاد بازی رو حل کنید .
بازی با ساتفاده از قابلیت های stylus تغییرات زیادی کرده .با هر دکمه روی DS میتونید special power رو فعال کنید .این بازی سراسر با stylus کنترل میشه (مثل Ninja Gaiden DS )بازیکنا میتونن با stylus به پرنس دستور حرکت بدند و با اون جلو برن و مراحل رو رد کنن ،بپرند و از برآمدگی ها آویزون بشن !
بازیکن ها باید با استفاده از توانایی ای پرنس دنیا رو تبدیل به یه دنیای خوب بکنن ،و باید از تمام اشیایی که تو بازی میبینند استفاده بکنند تا مراحل رد شده و دسترسی اونا بیشتر بشه .
بازی از هر دو صفحه ی DS هم استفاده میکنه .

من خودم یکی از مشتاقان این بازی هستم و شاید به خاطر پرنس یه DS هم گرفتم !:biggrin1:
اینم چند تا عکس از بازی :
prince-of-persia-the-fallen-king-20080715053734221.jpg
prince-of-persia-the-fallen-king-20080715053729253.jpg
prince-of-persia-the-fallen-king-20080715053729675.jpg
prince-of-persia-the-fallen-king-20080626003432569.jpg

خبر های جدید در همین تایپیک قرار میگیرند .

نیازی به خریدن دی اس نیست.با no gba 2.6a همه چی حله.
هیچی خود کنسول مخصوصا لذت بازی کردن با DS نمیشه !!

من هم بی صبرانه منتظر بازی هستم به نظر که بازی فوق العاده هست مثل تمام نسخه های prince of persian

هیچی خود کنسول مخصوصا لذت بازی کردن با DS نمیشه !!

من هم بی صبرانه منتظر بازی هستم به نظر که بازی فوق العاده هست مثل تمام نسخه های prince of persian
کنترل بازی فوق الاده به نظر میاد ... در ضمن بازی به نظر من گرافیک خوبی هم داره .
در ضمن موافقم کاملا !هیچی لذت بازی با خود DS نخواهد شد !:دی:دی

مشخصه های اصلی بازی

بازی انحصاری و فوق الاده ی NDS . شما با قلم DS میتونید حرکات آکروباتیک استادانه رو انجام بدین ، با دشمنانتون بجنگید ، به کمک این شاهزاده ی بی نظیر !
داستان حماسی بازی باز هم ادامه داره ....این بار در یک سفر ماجراجویی پرخطر ،بازی بواسطه ی داستان عمیق و اصلی و کنترل عالی خودش شما رو به طور کامل تو دنیای خودش غرق میکنه .
به وسیله ی قلم فوق العاده ی DS :مراحلی طراحی شده که شما میتونید تو بیش تر از 50 Map ــش به جستجو تو شهر های متروکه بپردازید و با سیاهی و دشمنای شیطانی به مبارزه بپردازید .
شما میتونید با کاراکتر های جدید بازی کنید :Magus که میتونید در بین مبارزه ها بین او و پرنس سویچ کنید و و پازل ها رو به وسیله ی قدرت جادویی اون حل کنید .
منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or