The Lord of the Rings: War in the North | X360

Captain America

I am become Death, The Destroyer of Worlds
کاربر سایت
The Lord of the Rings: War in the North
pRS1-11009062w345.jpg

ناشر:Warner Bros
سازنده:Snowblind Studios
ژانر:Action Role-Playing
تاریخ انتشار:1نوامبر(منتشر گردیده است)

یک عنوان دیگر از سری بازی ها ارباب حلقه ها اینبار در سبکAction Role-Playing این پروژه قبلا در دست EA بود که پس از مدتی کنسل گردید سپس Warner Bros کار در دست گرفت و با ایجاد تغییراتی نسخه جدید با عنوانThe Lord of the Rings: War in the North معرفی کرد.در این نسخه شما می توانید کنترل یکی از 3 شخصیت بازی یعنی Eradan از خاندان دونه داین-فارین پسر Erebor و Andriel که الف میباشد را انتخاب کنید.

تصاویر بازی

dotclear.gif

من 5-6 روزه این بازیو گرفتم من که خیلی باهاش حال کردم داستاناش که عالیه گرافیکشم عالی نیست اما قابل قبول و انلاین بازی کردنش خیلی لذت بخش چون هوش مصنوعی یارات زیاد جالب نیست و اگه تکی بری باید همه کارا رو خودت انجام بدی لول اپ شدنش و قابلیت های جدیدی که میتونی باز کنی خیلی لذت بخشه یعنی لول اپ میشی قشنگ کیف میکنه داستاناشم اینجوریه که مثلا اراگون بهتون میگه برید ببینید تو فلان کوه چه خبره میری 2 ساعت میجنگی قشنگ اسفالت میشی میای میگی هیچی پر از ارک و تروله و بعد اراگون یا یکی دیگه میاد میگه حالا برو فلان جا ببین چه خبره انگار خودشون فلجن :dولی در کل بازی ارزش وقت گذاشتنو خریدنو داره ولی بعضی جاهاش خیلی سخته یعنی پدرتون در میاد اگه با 1-2 حرفه ای نرید انلاینشم 3 نفرس

من که با بازی خیلی حال میکنم .کلا بازی یه جو سنگین و تاریکی داره که هرکسی باهاش حال نمیکنه .
از اون دسته بازی هایی که حوصله زیادی برای بازی کردن میخواد الان lv 12 هستم فعلا هم نمیتونم ازش دست بردارم فقط باید برم جلوتر:d

من که اصلا حوصله بازی های مثل این که اول داره ، آخر نداره رو ندارم
مثل :
skyrim
dark souls
این جور بازیها برا من حکم چند ساعت تنوع رو دارن

مثل :
skyrim
dark souls

البته این بستگی به سلیقه هر شخصی داره.ولی به نظر من لذت یک بازی به تموم کردن اون بازی نیست بلکه به لذتیه که حین انجام بازی میبریم،حالا هرچی مدت زمان انجام بازی بیشتر لذت از انجام اون بازی هم بیشتر.

مثل :
skyrim
dark souls

البته بازی اخر که داره یه cg خوشگلم اخرش که فاینال باسو میکشی نشون میده خفن:d
در کل بازی خوبی بود نزدیک 15 ساعتی زمان برد تمومش کنم یکی از مشکلات عمدش بالانس نبودن بازی بود مثلا مبارزه با دشمن های عادی خیلی سختر از باس های بازی بود کلی هم لوکیشن داشت توی نقشه که هیچکدوم باز نشدند:-/ البته اخرش یه سیو میده که میتونی دوباره بازیو با تمام اپگرید هایی که انجام دادی ادامه بدی کلا بدک نبود من بهش 7 از 10 میدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or