The Last of Us Remastered پچ جدیدش را دریافت کرد.

آیا با این پچ به تجربه دوباره این عنوان میپردازید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    59

.Fortune.

کاربر سایت
175574
کمپانی سونی همچنان به عرضه پچ برای بزرگ ترین عناوین خود در PS4 ادامه میدهد و با پچی که اخیرا بازی بزرگ The Last of Us Remastered به همراه DLC استندالونش دریافت کرده
بسیاری تصور کردند که این آپدیت ها برای نسخه های نسل آینده این عناوین است اما در حقیقت این پچ تغییرات و پیشرفت هایی را به نسخه PS4 نیز افزوده است.

بر اساس گفته اسپید رانر آقای آنتونی کالابرس با پچ 1.11 لود تایم های بازی بشدت بر روی ps4 کاهش یافته است!

و در آخر باید دید که این پچ چه تغییراتی در نسخه نسل بعد برروی PS5 ایجاد میکند که البته میتوانید انتظار داشته باشید که لود تایم ها در نسخه نسل آینده اصلا وجود نداشته باشد.
این عنوان بخشی از PS Plus Collection نیز هست و اگر تجربه اش نکردید فرصت خوبیست که در لانچ نسل بعد از این پیشرفت ها بهره ببرید.

منبع

آخرین ویرایش:
به نظر میرسه سونی راه بسیار با کارآمدتری برای فشرده سازی بازی های خود پیدا کرده. بعضیا میگن که این مربوط به فشرده سازی Kraken /Oodle Texture است و از اون طرف افرادی هستن که میگن به این دلیل نیست :-? من که به شخصه منتظرم یکی از اعضای ناتی داگ دلیل این کاهش عجیب لودینگ بگه :-"

175635
View attachment y2mate.com - The Last of Us Remastered - Loading Times Patch Comparison_480p.mp4

آخرین ویرایش:
با توجه به اینکه روی PS4 و HDD این اختلاف بوجود اومده بنظرم خیلی عجیب و غیرمنطقیه !!
دقیقا بعضیا میگن به خاطر فشرده سازی Kraken /Oodle Texture است ولی از اون طرف یه سریا میگن با توجه به حجم پج امکان نداره به خاطر این باشه.
در کل هر چیزی که هست، به نظرم این ناتی داگ از نظر فنی خیلی عجیب و غریب شده :D

دقیقا بعضیا میگن به خاطر فشرده سازی Kraken /Oodle Texture است ولی از اون طرف یه سریا میگن با توجه به حجم پج امکان نداره به خاطر این باشه.
در کل هر چیزی که هست، به نظرم این ناتی داگ از نظر فنی خیلی عجیب و غریب شده :D
احتمالا از روش Ghost tsushima استفاده کردن عجیب غریبه رسماً لودینگ های اون بازی همه تعجب کرده بودن سونی برای همه بازی هاش استفاده می‌کنه در آینده

با توجه به اینکه روی PS4 و HDD این اختلاف بوجود اومده بنظرم خیلی عجیب و غیرمنطقیه !!
یه چیزی که هست این بود که توی خبر oodle kraken اومده بود که سونی لایسنس استفاده بصورت رایگان برای ps4 , ps5 رو گرفته (حالا جمله بندیش دقیق یادم نیست ولی همچین مفهومی داشت)
که همون موقع من با خودم گفتم حالا ps4 برای چی ؟ .... قاعدتا این قابلیت باید مخصوص ps5 باشه
منم احتمال میدم بخاطر oodle kraken باشه یا شاید oodle texture که چند وقت پیش معرفی شد

Oodle engineer
-----------------------------​
آقای Fabian Gisen در مورد این پچ میگه که: بعضیا این کاهش لودینگ را به Kraken/Oodle Texture نسبت می دهند. مطمئناً جالبه اما بسیار بعید به نظر می رسه. اگه از فشرده سازی Kraken/Oodle Texture استفاده کرده باشن حجم پچ یه چیزی در حدود 10GB میشد، نه 500MB و.....
پ.ن: حجم پچ 1.11 که ناتی داگ منتشر کرده 500MB است

175643
175644

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or