اومدم دیدم توی تاپیک در مورد مستند جدید ناتی داگ درباره بازی ساخته شده نظرات میخوندم و اینکه حقیقتش من خودم مستندو ندیدم ولی کامل میدونم یه لیک چه حرکت زیان بازی توی گیم هستش و خواستم یه خاطره بگم درباره بازی اگر دوست داشتین بخونین ببخشید اگرم طولانی به بزرگی خودتون و منو مفتخر میکنین دوستان گل با خوندنش
در مورد همین لیک که دوستان اشاره کردن:
زمانی یه بازی لیک میشه واقعا به معنای واقعی گ ه میشه توی تجربه طرفداری بعد از سالیان سال منتظر ادامه بازی اول بوده کلی تئوری پردازی میکرد و کلی فکر خیال همه همه نابود میکنه این قضیه کلا باعث یه خشم فوران کننده ای میشه که کلا شاید حتی بدون دلیل منطقی بخواد حتی بقیه چیزا هارو هم تخریب کنن از اونور واقعا استدیو سازنده هم لطمه بزرگ میبینه مثلا فکر کنین یه استدیو برای ساخت همین 25/30 ساعت گیم پلی بازی هشت سال زمان گذاشته همچین داستان یونیکی تا حالا حقیقتا توی گیمی من ندیدم با همچین عمقی یهویی همش سر احساساتی شدن یه فن از داستان و لیک کردن اون اتفاق بزرگ بازی چه لطمه و اسیب روحی و روانی به استدیو سازنده وارد میشده واقعا میشه انتظار داشت توی مستندم خیلی خیلی بیشتر از این حرفا تیم ناتی داگ ناراحت شده باشن ولی واقعا باید به این تیم بابت صب شکیبایی مثال زدنیشون واقعا افتخار کرد بعد از اون همه تهدید و حرف های رکیک بازیشون با افتخار منتظر کردن درست یسریا با بازی حال نکردن یسری حال کردن ولی به مرور زمان وقتی همه منطقی شدن روی بازی واقعا دیدن همچین داستان فاجعه باز نداشته و این داستان بازی تکان دهنده و دارکتر از نسخه اول هم هستش و خلاصه دمشون گرم
خود من یادمه زمان انتشار بازی یکماه توی هیچ سوشال مدیایی نمیرفتم خیلی خیلی سخت بود فکر کنین گوشی نوکیا دستتون گرفتین بازی اومد من بازیو تهیه کردم یساعت مونده به انتشار بازی همش داستم ثانیه شمار نکاه میکردم بازی شروع بازی شروع بازی رسید به اون اتفاق معروف خدا روشکر من اسپویل نشده لودم سر اون صحنه دستای من از ترس میلرزیدم و شوک بزرگی بهم وارد شد(تجربه تکی بود توی زندگیم) همش میگفتم کاش الکی باشه امکان نداره همچین چیزی درست باشه یه حس خشم فوران شده ای به بازی داشتم از اونجا تا اخرای بازی منم مثل کارکتر الی دنبال انتقام بودم و این حسم خشمه کم نمیشد ولی ولی اخر بازی وای خدا به این صحنه صحنه ای هیچوقت توی زندگیم فراموشش نمیکنم یعنی تیم ناتی داگ نمیتونست صحنه ای بهتر صحنه اخر (دیدار اخر) بازی نشون بده موهای بدنم سیخ شد و تازه پیام کلی سریال که نه فقط بخاطر یه صحنه بلکه بخاطر عمق که میتونست نشون بده رو توی این صحنه هم حس کردم و هم فهمیدمش و واقعا فکر نکنم صحنه ای از این خفنتر توی عمرم توی بازی دیده باشم واقعا بی نظیر بود بقولی پرفکتو بود خلاصه که این بازی اینقدر خوبه که میترسم باز برم بازی کنم نتونم اون وایبی که مث بار اول تمومش کردم و دیگه بعدش کلا هیچ بازی تا چند ماه بهم حال نمیداد دیگه تجربه کنم ولی هیچوقتم نمیتونم فراموشش کنم به طور کلی بنظرم این نمیتونست بهتر از این نشون بده زندگی واقعی چقدر میتونه همین شکلی باشه اتفاقات ناگوار و زنجیره ای و تیره تاریک در بعضی اوقاتم روشن...
ببخشید طولانی شد حلال کنید واقعا هر موقع در باره ی این بازی صحبت میکنم واقعا کلمه کم نمیارم و هی دوست دارم تعریف کنم ازش