ارسال پاسخ

Pixel Butt یه کاربر توییتره که گویا جز تسترای با سابقه صنعت گیمه یه سری اطلاعات داده در مورد اینکه بازی چجوری لیک شده. البته خبرش مال یکی دو روز پیشه خودم الان دیدم و ندیدم کسی هم تو تاپیک اشاره کرده باشه اگر تکراریه ببخشید.

داستان از این قراره که سونی مثل اینکه یه جور کد برای تسترا میفرسته تا تو خونشون بتونن بازی رو تست کنن. منتها این کدا بصورت عادی قابل استفاده نیستن تو استورم نمیشه واردشون کرد. کد خرید نیستن در واقع یجور پسوورد به جاهاییست که از مابهترون میتونن برن. فقطم روی دو کیت کار میکنن. این هکرا گویا یه اکسپلویتی در یکی از پچ های قدیم بازیهای ناتی وجود داشته که به اون دست پیدا کرده بودن و ازون طریق تونسته بودن این کد رو برای خودشون جنریت کنن. اتفاقی که میفته سونی متوجه این اکسپلویت بوده و حتی بسته بودش ولی هکرها این دسترسی رو پنج شش ماه پیش انجام داده بودن و بستنش دیگه برای اونا بی معنی بوده. این وسط گویا اینا یکی از کارمندای سونی رو هم گول زده بودن بدون اینکه خودش بدونه از زیر زبونش کشیده بودن بیرون که کی قراره ناتی بازی رو برای تسترا بفرستن که وارد عمل بشن

بقیشم که راحت بوده یه دو کیت تهیه کردن و بعدم به عنوان تستر بازی رو دان کردن.

حالا این قضیه جالب شد. اولا تئوری اینکه خودم فکر میکردم اینا فقط فوتیج داشتن رو میشوره میبره اینا کل بازی دستشون بوده.

مورد بعدی اینکه اینا جز خود بازی هیچی دیگه دستشون نیست.

نکته آخر اینکه اگر کل بازی رو داشتن چرا همش رو لیک نکردن؟ چرا فقط یه جاهاییش رو؟ انگیزشون از انتخاب اون جاهای بخصوص چی بوده؟

کلا خیلی قضیه پلیسی جنایی شده. نیل که گفته بعد لانچ در موردش صحبت میکنن. خیلی دوست دارم بدونم واقعا پشت داستان این هکر یا هکرین چی بوده.

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or